Op.Dr. Zahide Kurt 1998 yılında Trakya üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2005 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde uzmanlığını tamamlayan Zahide Kurt Özel Beyhekim Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermektedir.

Genel Cerrahi Randevusu

• T

Zahide hanıma safra kesesi ameliyatı oldum. Gerçekten başarılı bir doktor, işinde çok iyi. Başkalarının tavsiyesi üzerine kendisine başvurdum ve çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

• Özel Beyhekim Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu  •

Makat çatlağı tedavisi için öncelikle Devlet hastanesine gittim orada bana üstünkörü bir muayene ile ameliyat dediler ve ameliyatın tek çözüm yolu olduğunu söylediler ardından Bu kadar çabuk ameliyat denmesi benim içime sinmediği için Zahide hocayı buldum ve ona gitme kararı aldım Zahide hocaya gittiğimde ağrım ve kanamam olmadıgını sadece tuvaletimi 3 5 günde bir yaptığımı ishal veya kabuz olmadığımı söyledim Zahide hoca da bana çatlağın küçük olduğunu ameliyat gerekmediğini tedavi olabileceğimi söyledi ardından tedaviye başladık hem ilaç tedavisi hem oturma banyosu ile tedaviye devam ediyoruz ve çatlağım iyleşme sürecine girmiş çok mutluyum.

• G

9 gün önce Zahide hocam safra kesesi ameliyatımı gerçekleştirdi.Ameliyat olmakla ilgili çok fazla çekincelerim vardı fakat Zahide hocam bu kaygılarımı ortadan kaldırdı.Bilgi ve donanıma çok güvendiğim bir doktor olduğundan kendisini tercih ettim.Ameliyattan sonra ağrısız bir şekilde ayakta atlattım. iyiki varsınız.

• P

Başarılı safra kesesi ameliyatıyla birlikte gösterdiği ilgi, nezaket ve iyi niyetiyle çok değerli bir hekimdi. Sevgi ve saygılarımla.

• Özel Beyhekim Hastanesi Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı  •

(KASIK VE GÖBEK FITIĞI) 10 Temmuzda Zahide hanıma AÇIK YÖNTEMİYLE, kasık ve göbek fıtığı ameliyatı oldum Göbeğe yama takılmadı ve oradan ağrıda çekmedim ama göbek görüntüsü biraz bozuldu. Kasık bölgesine ise yama takıldı. Mâlesef o zamandan beri orada ağrılar azalmasına rağmen hâlâ bitmedi. Sosyal hayatım ve çalışma hayatım bozuldu. Kasık bölgesi hareketli bir yer olduğu için sürekli ağrılarla karşı karşıya kaldım.Bazen bu ağrılar sanki orayı yırtıyorlar gibi inanılmaz şiddetli oluyordu. Belki iyileşecek fakat bu kadar uzun süre bu acıyı yaşamamalıydım.

• Özel Beyhekim Hastanesi Laparoskopik ve Açık İnguinal ve İnsizyonel  •

​Hamileliğim döneminde başlayan ve beni çok zorlayan safra taşı sorunumla ilgili, bu platformdaki olumlu yorumlara bakarak Dr. Zahide Hocam'ı tercih ettim. Yapılan her övgünün ne kadar yerinde olduğuna bizzat şahit oldum.
    Zahide Hocam, bu zorlu süreçte gebelik ve safra ataklarını nasıl yönetmemiz gerektiği konusunda bizi en doğru şekilde yönlendirdi. Her safra atağında, gece dâhil olsa bile hastane imkanlarını kullanmamız ve süreci takip etmemiz için bize defalarca destek oldu. Kendisi sayesinde o zorlu dönemi büyük bir güvenle atlattık.
    ​Doğum sonrasında bir taşın kanala düşmesiyle acil müdahale gerektiğinde, hızlı aksiyonu ve teknik destekleri, bu süreci en az hasarla atlatmamızı sağladı. Ardından gerçekleştirdiği safra kesesi ameliyatı da son derece başarılıydı. Ameliyat sonrası verdiği destekle birlikte, Zahide Hocam'ın bu ülkede işini severek yapan ve hastasına değer veren nadir doktorlardan biri olduğuna tüm kalbimle inanıyorum.

• (

Bu süreçte hem hastalığım hem de yaşadığım duygular benim için çok zordu...Ama Zahide hocamın anlayışı, Sabrı ve güven veren tavrı sayesinde Safra kesesi ameliyatımı çok daha kolay atlattım sadece bir doktor değil, aynı zamanda moral kaynağım olduğunu söylemek isterim Sözleriniz ilginiz ve sakinliginiz bana güç verdi.Sizin gibi bir doktora denk gelmek benim için büyük bir şanstı.Emekleriniz, ilginiz ve kalpten yaklaşımınız için yürekten minnettarım Rabbim daima sizin gibi yürekli doktorlar karşımıza çıkarsın.

• Özel Beyhekim Hastanesi Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı  •

İşini bilen bi doktor başka bi doktor 2 ay gibi beklemek gerekir derken enfeksiyon gerekçesiyle Zahide hanım aynı görüşte değildi beklemeye gerek yok diyerek ameliyat etti ve nitekim haklı çıktı. İkinci bi görüş için gitmiştim kendisine ve iyi ki diyorum. Kendine güvenen ve hastasına güven veren biR cerrah.çok memnun kaldım

• G

Safra kesesi ameliyatı oldum Allah razı olsun zahıde hocamdan. Amelıyat sonrası ağrısız bi şekılde ayakta iyileştim. Agrılarımın sebebi safra kesesıymış bir günde tanıyı koydu çok ilgili Allah razı olsun.

• T

Zahide hocama ne desem onu nasıl anlatsam bilemiyorum. Kendisi en zor zamanımda yol gösterenim oldu. Safra kesesi ameliyatı oldum ancak çok karmaşık bir vaka hikayem vardı. İlgisi, sabrı, güler yüzü, gözlerinize bakan gözleri ve en önemlisi uzman hekimliği ile hayatımda çok önemli bir yer edindi. Hem ona hem de en az onun kadar ilgili ve güleç olan Belkıs Hanım’a en içten şükranlarımı sunuyorum. Sayınız artsın, ayağınıza taş değmesin.

• Özel Beyhekim Hastanesi Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi  •