Uzm. Kl. Psk.
33 görüşKaydet
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Aile Rehberliği +2 daha fazla
Hakkımda
Zehra Akcan, Uludağ Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisans programını onur derecesiyle tamamlamıştır. Üsküdar Üniversitesi Klinik Psi...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Uludağ Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (2020)
- Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji
- Psikoloji İstanbul Deneyimsel Oyun Terapisi
Bahçelievler Mahallesi Professor Doctor Necmettin Erbakan Blv No 3 İç Kapı No 114 Elit İş Merkezi, Sakarya
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kariyer Danışmanlığı
Koppitz İnsan Çizim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Uzman Klinik Psikolog Zehra Akcan
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Pedagojik Check Up
Psikolojik Sağlamlık Programı
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Theraplay Oyun Terapisi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
33 hasta yorumu
Henüz 2.seansımız enerjisi size her şeyi anlattırabilir asla yargılanmayacağınızı biliyorsunuz iyileştirmeye ya da çözüm aradığınız sorun neyse ön planda o tutularak göz ardı ettiğimiz ya da kaçındığımız bir sorunumuz varsa onu da konuşmalarınız dan çekip çıkarabiliyor. Kendime yüksek sesle bile söyleyemediğim şeyleri anlattım aslında Kendinize bir iyilik yapın ve Zehra hanımla tanışın derim
o.....
Yaşadığım yoğun duygusal bunalım bana gittikçe daha fazla zarar vermeye başlamıştı. Doruk noktasında yardım almaya karar verdim. Zehra hanım dönüp durduğum bu tek noktadan kafamı kaldırmamı sağladı ve farkındalığım arttı. Her görüşmeden sonra doğru yerde olduğumdan daha emin oluyorum. Kendim için attığım güzel bir adım. Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz rahat bir ortam. Kesinlikle tavsiye ederim. Teşekkürler.
z.....
Yaşımın verdiği sebeplerden dolayı kendimi daha yeni keşfetmeye başlayan bir insan olarak ve geçmişte yaşadığım tramvaları atlatmaya çalışan bir genç olarak terapi sürecinde kendimi tanıdığım ve kendimle barıştığım bir süreç oldu. Çok memnun kaldım ve artık kendimi mutlu hissediyorum, duygularımın kontrolü benim elimdeymiş gibi hissediyorum.
d....k
Gayet sizi rahatlatan bir psikolog. İçerdeyken anlattığınız hiç bi şey için sizi yargılamıyor. Çok sempatik birisi Zehra Hanım . Kendisine çok teşekkür ederim.
h ...
İlgisi ve alakasına teşekkür ederim, olayların çözümünde rolü büyük olmuştur, yardımları için teşekkürler
ak...l
Çok inanmayarak gittim ama düşüncem değişti hoca gayet ilgili çözüm odaklı anlatmak istediğinizi kendinizi sıkmadan anlatmanızı sağlıyor ilk seans gayet iyi geçti teşekkürler
ec...
Zehra hanım Çok tatlı biri iletişimimiz çok güzel içeriye girdiğim zaman kendimi çok rahat hissediyorum normalde ne anlatacağımı bilmemezlik yaşayacağımdan korkuyordum ama bana yaklaşımı ile böyle bir sorun ile hiç karşılaşmadım .
Randevudan yenilenmiş gibi yüzümde bir gülümseme ile mutlu bir şekilde ayrılıyorum kısacası çok huzurlu hissettiriyor
ç....d
Zehra Hanım, iyi ki yollarımın kesiştiği dediğim birisi oldu kısa zamanda. 3. Seansıma gittim ve yaşadığım farkındalığın mucizeviliği çok başkaydı. Bana kısa sürede kattığı ve önümüzdeki dönemler de katacakları için çok heyecanlıyım diyebilirim.
r....c
Zehra Hanım’ın samimiyeti ve sıcaklığı ile kızımla özgüven konusunda kısa sürede çok yol aldık.
r.....
Anlayışlı samimi bir uzman tavsiye ederim, yaşadığım problemlere farklı açıdan bakmama destek olduu.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Uludağ Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (2020)
- Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji
- Psikoloji İstanbul Deneyimsel Oyun Terapisi