Merhaba,
Ben Klinik Psikolog Zeynep Kemeç. Lisans eğitimimi İngilizce olarak Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladım. Yüksek lisansımı Gedik Üniversitesi Sosyal Bilimler enstitüsünde Tezsiz Klinik Psikoloji bölümünde 3,45 ortalama ile tamamladım. 5 ay Moodist psikiyatri hastanesinde bağımlılık alanında asistan olarak görev aldım. Yüksek lisans eğitimim kapsamında Kartal belediyesi aracılığılıyla online olarak danışan gördüm, 2,5 ay boyunca İbni Sina Tıp Merkezinde Klinik Psikolog olarak görev aldım. Şuan ise ortağı olduğum Helen Akademi ve Danışmanlık bünyesinde Maltepe’de hizmet vermekteyim.Uzmanlık alanlarım; Bağımlılık, depresyon, anksiyete, öfke sorunları, sınav kaygısı, borderline, bipolar, yeme bozukları ve travmalardır.

Hacı Halil Mh. 1217 Sk. No:2/3 Gebze / Kocaeli

Zeynep Hocam sayesinde kendimi daha iyi tanıyorum artık. Kendime olan bakış açım değişti, kendimde ki güzel özelliklerin hepsinin farkındayım artık. Artık bir iş yaparken kim ne der diye düşünmüyorum öyle ki artık ailem ve arkadaşlarım beni tanıyamadıklarını söylüyor bu benim için inanılmaz bir olay

• Ö

Sürekli olarak kendimde ki stresli durumun devam etmesi ve kendimi eskisi kadar dışa dönük hissetmediğimden kendisiyle görüşmeye başladım. Şimdi eskisi gibi arkadaşlarımla ve ailemle geçirdiğim zamandan keyif alıyorum hatta yapılan planlar için heyecanlanıyorum iyi ki tanışmışım kendisine çok teşekkür ederim

• M

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve gerçekten uzun zaman sonra kendimi ilk defa dışarda ifade edebiliyorum hatta bu yorumu yapmak bile benim için zorken bu yorumu yapabiliyorum kendisine çok teşekkür ederim iyi ki tanışmışız iyi ki yollarımız kesişmiş..

• M

Panik atak için başvurdum.
    Çok iyi bir şekilde ilgilendi ve destek oldu. Kendisine çok teşekkür ederim.