Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir 35340
d....e
Zeynep hocam çok kibar naif ve çok iy bir doktor bir yıl önce 9 eylülde lens için tanışmıştık gerçekten mesleğini layığıyla yapab bi insan içiniz rahat gidebiliceğiniz en iyi göz doktorlarından birdir ve her türlü her koşulda yardımcı oluyo koşulsuz gerçekten çok iyi bir insan ve mesleğinin en başarılarındandır Zeynep Hocamdan çok memnunuz allah başımızdan eksik etmesin iyi günler dilerim
• başka bir yer • Diğer •
a....i
Eşimin gözünde adenovirüs nedeniyle kornea epiteli yırtılmıştı Fethiye’de bir haftadır hastaneye gittik günden güne kötüye gitti gözünü açamaz göremez gündüz vakti evin içinde ışıkta duramaz hale geldi batma ve acı hissinden . İzmir’e Zeynep Hocaya gittik acilen . Tekerlekli sandalye ile girdiğimiz muayeneden ayakta çıktık yaptığı anlık müdahale ile. Çok deneyimli, alanına hakim bir o kadar da mütevazi bir doktor. İyi ki böyle başarılı alanında emek vermiş deneyimli doktorlarımız var. Bize güven verdi ve çok yardımcı oldu iletişimi çok iyi. İyi ki geldik yoksa verilen fazla ilaçlarla gözü tahriş olup kalıcı görme sorunu oluşabilirdi. Biz çok memnun kaldık az öz müdahale ile anında etki etti müdahalesi
• Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi • Diğer •
K
ki...
annemin biraz geç kalınmış katarakt ameliyatını son derece başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Prof. Zeynep hanım gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası bilgilendirme ve kontrollerinde çok ilgili ve nazikti.
• başka bir yer • Diğer •
Zeynep Özbek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Özbek, Göz Hastalıkları.
Zeynep Özbek adresi nerede?Zeynep Özbek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Özbek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Özbek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeynep Özbek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Özbek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Özbek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Özbek hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Zeynep Özbek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.