Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
- Diğer (İade)
- SGK
su...i
Geçtiğimiz Aralık ayında tükürük bezi ameliyatımı Ahmet hocam yaptı. Kendisine tavsiye ile ulaşmıştım. Hastayı bilgilendirmesi, yönlendirmesi mükemmel. Her şeyden önce insaní yaklasımı benim için çok değerli. Ameliyat sonrası iyileşme sürecim tam söylediği gibi ve söyledigi zamanda oldu. Hastayı varlığı ve bilgisi ile rahatlatan , çokça mesai yapan harika bir doktor. Kendisine minnettarım.
İyi ki varsınız.
t....l
25 aralık 2025 de 9 eylül hastanesinde yüksel hoca kulağımdan kıkırdak alarak kulak zarı ameliyatı etti.kocaeliden gittim ameliyat başarılı geçti.
es...
Babamın böbrek tümörü nedeniyle ameliyatını başarıyla gerçekleştiren, kendisini gönül rahatlığıyla emanet ettiğim değerli hocam ve aynı zamanda kıymetli meslektaşım; sahip olduğu derin bilgi ve tecrübenin yanı sıra, güçlü etik duruşu, insana dokunan yaklaşımı ve yüksek empati yeteneğiyle örnek alınması gereken bir hekimdir. Hastasına yalnızca tıbbi açıdan değil, insani yönüyle de yaklaşarak güven veren, her aşamada titizlik ve özveriyle çalışan hocama minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş.
gü...
Nuck kanalı kisti operasyonumu yaptı. Tanı ve tedavi sürecinde ameliyat öncesinde de gereken özenin gösterilmesi, güler yüzü, her zaman sabırla sorularıma cevap vermesi ekibiyle iletişimi mükemmeldi. Alanında başarılı çalışkan bir doktor iyi ki dediğim insanlardan biri oldu benim için. Büyük başarılara imza atacağına iyi doktorlar kazandıracağına inancım tam.
se...a
Tiroid de nodüllerim vardı Ameliyat olmam gerekiyordu.Ereğliden Süleyman Aksoy hocama geldim.Detaylı bir şekilde bilgi aldım ve Ameliyatımı gerçekleştirdi herşey sorunsuz ilerledi sesim hiç kısılmadı agrı hiç hissetmedim bir gün sonra normal hayatıma döndüm.Hocamın emeklerine sağlık herşey mükemmeldi
pı...
Oğlum 7 aylıkken diyagram hernisi tanısı aldı.Hemen oktay hoca ile iletişime geçip tedavi ameliyat sürecini başlatti.Kendisi alanında çok bilgili ve donanımli olması bizi rahatlatıcı açıklamaları ile disiplinli ve pazar günü dahil bizi ziyaret eden hastasına sahip çıkan bbir harika doktor .
İçimiz rahat oğlumuz emin ellerde
Ekibi ise pırıl pırıl hekimlerden oluşuyor.
İyiki varlar
İyiki varsınız k
Oktay hocam .Elleriniz şifa dağıtmaya devam etsin inslalah.
bi...z
Hocamızın hastalığımızla ilgili detaylı bilgi vermesi anlamamız için sade anlaşılır bir şekilde anlatması ilgisi alakası hitap şekli mükemmeldi
le...z
Yani Süleyman hoca iyi bir meme cerrahi işinde başarılı olduğunu ve kişilik olarak da karakterli bir insan diye düşünüyorum meme kanseri tedavimde çok başarılı sonuç kat ettik
Korcan Hoca için Aydından geldik bebekliğimizden beri yanımızda oldu.Tiroit rahatsızlığımız için bizi bu süreçte hep aydınlattı. onun sayesinde ilaç kullanmaktan kurtulduk Gerçekten çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim
me...n
Zeynep hoca bize iki kornea nakli yaptı uzun zamandır görüşüyoruz Zeynep hoca işini en iyi yapan hekimlerin arasında yerini alıyor ve bunu görüp hissedebiliyorsunuz başarıların devamını dilerim
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi, İzmir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi, İzmir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Radyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Kardiyolog, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Psikiyatristi, Patolog, Mikrobiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Dermatolog, Aile Hekimi, Ürolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Çocuk Cerrahı, Acil Tıp Doktoru, Radyasyon Onkoloğu, Nükleer Tıp Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nefrolog, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Gastroenterolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Onkolog, Hematolog, Halk Sağlığı Hekimi, Göğüs Cerrahı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Alerjisi Doktoru, Romatolog, Adli Tıp Doktoru, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, İmmünolog, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Neonatolog, Geriatri Uzmanı, Anatomist, El Cerrahı, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Spor Hekimi, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Çocuk Genetik Doktoru, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Pratisyen Hekim, Fizyolog, Algoloji Doktoru, Çocuk Romatoloğu, Akupuntur Uzmanı, Parazitoloji Uzmanı, Genetik Uzmanı.
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi, toplam 965 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Normal Randevu, Nöroloji Randevusu, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu, Alerjen Immünoterapisi, Alerji Testi, Allerjik Deri Testleri, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Fana(Antinükleer Antikor), Hemaferez, Solunum Fonksiyon Testleri.
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 700 hasta/danışan, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi nerede?Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi adresi Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir şeklindedir.