- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
Gerçekten çok güzel kibar güleryüzlü iyi bir psikolog. Çözüm odaklı ve iyi bir dinleyici bana çok yardımcı oldu . Seanslarımı devam ettirmedigim için üzgünüm
• Zeynep Seher Gül Kolot Psikoloji ve Danışmanlık • Bireysel Terapi •
İnsanlarla olan diyaloğu, anlatım tarzı çok güzel .Çok memnun kaldım.Ben kendisine tavsiye üzerine gelmiştim.Seanslarımızdan sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.Baya faydasını gördüm.Güven vermesi, konuşurken anlatım tarzı, desteği çok güzeldi.İlerleyen zamanlarda tekrar devam etmeyi de düşünüyorum.Genç olmasına rağmen tecrübeli bir danışman.
• Zeynep Seher Gül Kolot Psikoloji ve Danışmanlık • Bireysel Terapi •
i̇...ü
Zeynep Hanım gerçekten çok ilgili ve pozitif.Seans sırasında tüm gerginliği pozitifliği ile yok ediyor.Ben 4 seanstır kendisiyle görüşüyorum ve bendeki değişimin herkes farkına vardı seanlarıma devam edeceğim ve herkese tüm kalbimle tavsiye ederim iyi ki sizinle tanıştık iyi varsınız Zeynep Hanım
• Zeynep Seher Gül Kolot Psikoloji ve Danışmanlık • Psikoterapi •
a....ö
Hamilelik sürecimde kafamda olumsuz düşüncelerim konusunda profesyonel yaklaşımları sayensınde hocamın beni rahatlatması hamilelik sürecimde ki kaygılarımı azalttı daha sağlıklı bir şekilde tedavimde ilerlememe yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum seanslarıma huzurlu güvenli sıcakkanlı bir şekilde devam ediyorum iyi ki varsınız hocam
• Zeynep Seher Gül Kolot Psikoloji ve Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Yeğenimi getiriyorum Zeynep Hanım'a.İçe kapanıklık vardı, başladıktan sonra düzelmeler oldu.Daha aktif olmaya başladı.Kendisi gayet iyi, insanı rahatlatan ve huzur veren, yardımcı olan, seanslar dışında her zaman ulaşabileceğiniz bir danışman. Desteği bizim için yeterli oldu.İhtiyaç duyduğumuzda yine Zeynep Hanım'ı tercih ederiz.Danışmak isteyenlere de kesinlikle tavsiye ederiz.