Op. Dr.
PRP
Kosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14, Selçuklu 42250
- Sigortası olan hastalar
e....a
Tırnak batması için operatör doktor Zikrullah beye başvurdum Hemen ilgilendi lokal anestezi altında tırnak batması ameliyatını oldum
ba...k
Zikrullah hocam, Kızımın göğüs küçültme ameliyatını gerçekleştirdi. Yaklaşık 5 kilo kadar alarak mucizeyi başardı. Büyüklüğünü ve ne kadar küçük olduğunu kafanızda tezahür edin. Bu şekilde operasyon düşünenler asla şüphe etmesin. tavsiye ederim
h....a
6 ay önce burun estetiği oldum ilk zamanlar burnumu çok beğeniyordum fakat sonradan burnumda düşme oldu ikinci ameliyati düşünüyorum umarım istediğim sonuça ulaşırım
es...u
Karın germe ve liposuction ameliyatımın 3. günündeyim ve şu anda hastanede yatıyorum. Ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte her aşamada detaylı bir şekilde bilgilendirildim ve sorularım sabırla yanıtlandı. Ameliyatım sorunsuz geçti ve şimdiden sonuçtan çok memnunum. Zikrullah hocamın hem profesyonelliği hem de güler yüzlü yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim.
fa...
Zikrullah hocama göz kapağı ameliyatı yaptırdım. Karşılaştığım en ilgili, mütevazi doktordur. El becerisi çok yüksek, işinin ehli bir doktor. Göz kapağımda hiç dikiş izi kalmadı. İyi ki karşıma çıkmış. Allah razı olsun.
Y
y....ç
30 Nisanda burun estetiği ameliyatı oldum , ameliyat inanılmaz başarılı geçmişti ve istediğim görüntüyü elde ettim. Doktor Bey işinde çok başarılı ve de ilgili. Ameliyatımın üzerinden 8 ay geçti ve her şey muhteşem. Elinize emeğinize sağlık. Meslek hayatınızda başarılar diliyorum.
e....s
Şuan hastane odasından yazıyorum iyiki zikrullah hocamı tercih etmişim abdominoplasti ameliyatı oldum. Bugün 4. Günüm harika geçti doktorum ve hemşireler hastane ortamı herşey mükemmel hiç pişman olmadım iyiki bu kararı alıp yaptırmışım zikrullah hocama ilgi ve alakasından ötürü minnettarım gözünüz kapalı gelebileceğiniz işinin ehli bi doktor
d ...ö
6 yaşındaki kızım kulaklarından çok şikayetciydi saçını asla bağlatmazdı kepçe kulak olduğu için zikrullah beye gittik ameliyat önerdi ve olduk ağrısı çok az oldu kulakları ise muhteşem oldu durmadan bağlamak istiyor saçlarımı şimdi .yani muhteşem bir doktor
Z
z....b
Yaklaşık üç ay önce burun ameliyatı oldum. Ameliyatım güzel geçti burnum çok güzel oldu doktor ilgiliydi işinin ehli bir doktor çok memnun kaldım herkese öneririm
Ş
şe...i
Rinoplasti ameliyatı oldum, ilgi ve alaka muhteşemdi. Ağrı sızısız muhteşem bir süreç geçirdim. Çok sempatik bir doktor. Ekip arkadaşları da çok iyiler. İyi ki buldum sizi.
• Farabi Hastanesi • Diğer •
Zikrullah Baycar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zikrullah Baycar, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Zikrullah Baycar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Botoks, Kontrol Randevusu, PRP, Genital Estetik.
Zikrullah Baycar adresi nerede?Zikrullah Baycar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zikrullah Baycar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zikrullah Baycar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zikrullah Baycar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zikrullah Baycar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zikrullah Baycar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zikrullah Baycar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zikrullah Baycar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zikrullah Baycar hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Zikrullah Baycar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zikrullah Baycar hangi sigortaları kabul ediyor?Zikrullah Baycar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Selçuklu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra