Merhabalar ben Diyetisyen Zübeyde Tantoğlu. Muğla Sıtkı Koçman beslenme ve diyetetik bölümünü başarı ile tamamladım. 2 yıldır danışanlarıma online ve yüz yüze hizmet vermekteyim.Kilo yönetimi,kilo alma,kilo verme,hastalıklarda beslenme,gebe beslenmesi,çocuk beslenmesi ve sporcu beslenmesi üzerinde çalışıyorum.Ayrı olarak Polikistik Over Sendromu ve Beslenme konu başlığı altında kitap bölümüm bulunmaktadır.
Turgay Ciner Caddesi, Hopa
Diyetisyen Zübeyde TANTOĞLU
Turgay Ciner Caddesi, Hopa 08600
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dyt. Zübeyde Tantoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Zübeyde Tantoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zübeyde Tantoğlu, Diyetisyen. Size Zübeyde Tantoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Zübeyde Tantoğlu adresi nerede?Zübeyde Tantoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgay Ciner Caddesi Hopa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zübeyde Tantoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zübeyde Tantoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zübeyde Tantoğlu hangi dilleri konuşuyor?Zübeyde Tantoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zübeyde Tantoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zübeyde Tantoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zübeyde Tantoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.