Kazimiye Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:6, Çorlu 59860
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
bu...r
Züleyha hanım gerçekten cilt sorunları ile ilgilenen gerçek bir dermatolog. Kendisiyle otoimmun bir cilt rahatsızlığım üzerine tanıştım tedavisinden çok memnun kaldım. Hasta sağlığını ön plana alan sabırla artısını eksisini belirterek ilaç veren bir doktor. Mutlaka tavsiye ederim
• Özel Vega Hastanesi • Diğer •
öz...z
Yıllardır tercih ettiğim, konusunda uzman ve tecrübeli ve bir o kadar da mütevazı ve hanımefendidir. Yaşadığım cilt,saç ve tırnak sorunlarımda çok başarılı tedavi imkanı gördüm. Teşekkürler.
• başka bir yer • •
Züleyha Yaman Büyükadalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Züleyha Yaman Büyükadalı, Dermatoloji.
Züleyha Yaman Büyükadalı adresi nerede?Züleyha Yaman Büyükadalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazimiye Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:6 Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Züleyha Yaman Büyükadalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Züleyha Yaman Büyükadalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Züleyha Yaman Büyükadalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Züleyha Yaman Büyükadalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Züleyha Yaman Büyükadalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Züleyha Yaman Büyükadalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Züleyha Yaman Büyükadalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çorlu civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar