15 Yılı aşkın süredir Klinik Psikolog olarak , çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarıma etik ilkeler doğrultusunda profesyonel destek sunmaktayım.
Hayatın bazı dönemlerinde hepimiz tek başımıza baş etmekte zorlandığımız duygusal, zihinsel veya davranışsal güçlüklerle karşılaşabiliriz. Böyle zamanlarda destek istemek bir zayıflık değil, kendinize verdiğiniz değerin önemli bir göstergesidir.
Her birey kendine özgüdür. Yaşanan olaylar benzer olsa bile, her insanın bunları algılama ve deneyimleme biçimi farklıdır. Bu nedenle terapi süreci, kişiye özel olarak planlanmalı ve bireyin ihtiyaçları doğrultusunda ilerlemelidir.
Bağımlılık, kaygı, depresyon, davranış sorunları ve diğer psikolojik güçlükler de erken dönemde alınan alınan profesyonel destek, iyileşme sürecini önemli ölçüde kolaylaştırabilir. Kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın. Kendi duygularınızı dinleyin ve ihtiyaç duyduğunuz da destek almaktan çekinmeyin.
Ruh sağlığınıza yapacağınız yatırım, yaşam kalitenizi artıracak en değerli adımlardan biridir. Değişim, doğru zamanda atılan küçük bir adımla başlayabilir.
Bağımlılık Tedavisi
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
s....
Alanında oldukça profesyonel, ilgili, sakin ve güven veren bir psikolog. Süreç boyunca kendinizi anlaşılmış hissediyorsunuz. Yaklaşımı profesyonel ve iletişimi çok güçlü, samimi ve içten biri empatisi yüksek anlayışlı ve destekleyici, dikkatle dinleyen ve çözüm odaklı yaklaşan biri iyiki yollarımız kesişmiş.
• Psikolog Zümrüt Ekdi • Bireysel Danışmanlık •
b....e
Çok mütevazı halden anlayan insanları incitmeden bir psikolog değil de yakın bir arkadaşımla konuşuyor gibi oldum.
• Online Danışmanlık • Online Hizmet •
R
r.....
Ben zümrüt hanıma yeğenimin telefon tablet bağımlılı için yeğenimi götürmüştüm gayet faydalı oldu. Güzel çözümler üretti bizim için yeğenimde kendisini çok sevdi yararlı oldu
• Psikolog Zümrüt Ekdi • Çocuk ve Ergen Terapisi •
e ...c
Tedavi sürecimi çok iyi yönetti .Süreç içerisinde güvenmek benim için çok önemliydi .Bunu başarılı bir şekilde sürdürdü Üslubu ve kullandiği sevgi Dili ,yöntemleri tedavi sürecinde olumlu katkıları oldu. Bugün onun sayesinde kaygısız bir yaşam yaşıyorum .
a....d
Deneyimiyle yaklasimiyla harika biri hayatim cok degisti degismeye devam ediyor
• Psikolog Zümrüt Ekdi • Bireysel Danışmanlık •
K
k....a
İlk görüşmeden itibaren kendimi rahat ve anlaşılmış hissettim. Yaklaşımı çok samimi, güven vericiydi. Kendimi ifade etmekte zorlandığım konularda bile yargılanmadan dinlenmek çok iyi geldi. İyi ki yollarımız kesişmiş.
• Psikolog Zümrüt Ekdi • Psikoterapi •
d....d
Süreç Boyunca gösterdiği profesyonellik ve empati sayesinde kendimi çok güvende hissettim olaylara yaklaşımı yapıcı çözümü hayatımda fark yarattı
• Psikolog Zümrüt Ekdi • Bireysel Terapi •
Gorüsme sürecimiz çok olumlu geçti kendisi alanında uzman olduğu her görüşmede olumlu sonuçlar çıkarıyordum çocuklarımla iletişiminde etkisi büyük olu
• Psikolog Zümrüt Ekdi • Bağımlılık Tedavisi •
Çok iyi geldi sorunlarımı nasıl asacağım konuşun da yardımcı oldu sorunlarimla artık baş edebiliyorum
es...
Harika bilgi ve yönlendirmeleriyle bizi aydınlattınız harikasınız hocam
• Psikolog Zümrüt Ekdi • Çocuk ve Ergen Terapisi •
Zümrüt Ekdi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zümrüt Ekdi, Psikoloji. Size Zümrüt Ekdi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beck Depresyon Ölçeği, Bağımlılık Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Psikoterapi, Davranış Bozuklukları, Madde Bağımlılığı, Online Terapi, Ön Görüşme.
Zümrüt Ekdi adresi nerede?Zümrüt Ekdi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- kayapınar Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zümrüt Ekdi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zümrüt Ekdi uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zümrüt Ekdi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zümrüt Ekdi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zümrüt Ekdi hangi dilleri konuşuyor?Zümrüt Ekdi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zümrüt Ekdi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zümrüt Ekdi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zümrüt Ekdi hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Zümrüt Ekdi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zümrüt Ekdi hangi sigortaları kabul ediyor?Zümrüt Ekdi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.