İmplantoloji, lamina, okluzyon, adezyon, seramik vener, dental fotoğrafçılık ve güncel kompozit tedavileri özellikle ilgilendiği alanlar arasındadır. Bu alanlarda ayrıca eğitimler almış ve seminerlere katılmıştır.
- Diş Çürükleri
Acil Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Sultan Güdül
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Sultan Güdül
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Sultan Güdül
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Yüzeysel Flor Uygulaması
Ölçü Randevusu
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Sultan Güdül
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ha...a
Doktor hanımı dolgu ve diş temizliği işlemlerim için ziyaret ettim. Anlayışı, sabrı ve profesyonel yaklaşımıyla emin ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz. Randevu almak için telefonla iletişime geçtiğinizde öncelikle sorununuzu ve dişleriniz ile ilgili geçmiş hikayelerinizi dinliyorlar akabinde izlenebilecek yol için sizlere bilgilendirmede bulunuyorlar. Muayenehaneye girdiğinizde ekibin güleryüzü korkunuzu, stresinizi yok ediyor Yapılan işlemler sonrasında yaşanabilecek durumları doktor hanım tek tek anlatıp önerilerde bulunuyor.
• Sultan Güdül • Diş Dolgusu •
a...
Doktoruma internetten ulaştım. Diş taşı temizliği için gittim. Ancak fazla diş taşı olmaması sebebiyle diş beyazlatma işlemi yaptırdım. Beni tedavi konusunda bilgilendirdi ve aşamaları anlattı. Işık tedavi yöntemi ile 2. Uygulama da istediğim sonuç elde ettim. O kadar memnun kaldım ki bir kaç kişiyi kendisine diş tedavisi için yönlendirdim ve yönlendirmeye de devam edeceğim.
e ...y
Kendisine yanağım şiştiğinde muayeneye gitmiştim, telefonla arayınca hemen aynı gün randevu verebildiler. Bir iltihap söz konusu olduğunu ve kanal tedavisi gerektiği söylendi. İlk randevuda ilgili bölgeye ilaç sürüp iltihap geçinceye kadar bekledik, ikinci randevuda kanal tedavisi sorunsuz uygulandı. İlk işlemde gördüğüm profesyonellik, ilgi ve tedavinin başarılı sonucunda diğer dişlerimin de kontrol edilmesini istedim. Dolgu ve tekrar kanal tedavisi gerektiren bir kaç işlem de bu kontrolden sonra yapıldı, son randevuyu da diş temizliği ile bitirdik. Üç farklı işlem tecrübe ettim, üçünden de oldukça memnun kaldım. Herhangi bir sorunda ya da sadece düzenli kontrol için buraya geleceğimden eminim.
• Sultan Güdül • Kanal Tedavisi •
Ö
ö....a
Diş temizliği yaptırdım çok memnun kaldım , ilgili ve işinde uzman.
• Sultan Güdül • Diş Taşı Temizliği •
i̇....
Gerek ilgileriyle gerek güler yüzleriyle ortodonti tedavim icin gittigim klinik ve hekimimden memnun kaldım.İlgilerine teşekkür ederim
• Sultan Güdül • Randevu •
Dt. Sultan Güdül
Yorumunuz için teşekkür ederiz :)
Ö
ö.....
Sultan Hanım'a internetten ulaştım. Dişlerimdeki bir çürüğü tedavi ettirmek için doktorunuza başvurdum. Tedavi sürecim oldukça başarılıydı. Doktorumuz son derece dikkatli ve uzman bir şekilde işlemi gerçekleştirdi. Doktorumuzun tatlı ve anlayışlı tavırlarını çok beğendim. Ayrıca profesyonel ve detaylı bir açıklama yaparak güven verdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum, doktorumuzu çevremde gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Son derece memnun kaldım.
m....y
Sultan hanım ve ekibi gayet ilgili ve işlerinde çok profesyoneldi diş dolgusu ve temizliği için muayene oldum klinik merkezi bir konumda ve rahat ulaşılabilirdi ayrıca çok temizdi.
diş muayenesinden korkan birisi olarak neredeyse hiç acı çekmediğimi belirtmek isterim teşekkürler• Sultan Güdül • Diş Dolgusu •
U
uğ...z
Zirkonyum kaplama ve kanal tedavisi için ziyaret ettim doktor hanımı.Tesekkür ederim eli çok hafif.
Klinik temiz ve merkezi bir konumda.
Sultan Güdüle ve ekibine iyi çalışmalar dilerim• Sultan Güdül • Zirkonyum Porselen Kronlar •
U
uf...l
Başarılı geçti dolgu tedavim. Teşekkür Ediyorum Doktorumuza. ALLAH Razı Olsun
• Sultan Güdül • Diş Dolgusu •
Dişlerimden şuana kadar gayet memnunum hiç bir sıkıntım yok etrafımdaki insanlara rahatlıkla önerebileceğim diş hekimi.Ben dişlerimi tamamen kaplama yaptırdım diş estetiği şeklinde yapılan işlemden memnunum bir problemim yok.
Sultan Güdül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sultan Güdül, Diş Hekimi. Size Sultan Güdül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Diş Beyazlatma.
Sultan Güdül adresi nerede?Sultan Güdül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sultan Güdül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sultan Güdül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sultan Güdül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sultan Güdül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sultan Güdül hangi dilleri konuşuyor?Sultan Güdül ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sultan Güdül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sultan Güdül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sultan Güdül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sultan Güdül hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Sultan Güdül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sultan Güdül hangi sigortaları kabul ediyor?Sultan Güdül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.