Dr.
Saç Mezoterapi Ve Saç PRP
Terleme Botoksu
Yüz Dolgusu
Dr. Abbas Taşdemir Kliniği
Çene Botoksu (Masseter Botoksu)
Çene Dolgusu
nu...
Çok ilgili ve açıklayıcıydı ilk defa yaptırdım hiç endişelenmedim
g....a
Dr. Abbas Taşdemir’e 10 yılı aşkın süredir gidiyorum. Botox, dolgu, mezoterapi, eksosom ve daha birçok uygulamayı yaptırdım. Her sonuçtan çok memnun kaldım; hem istediğim gibi gençleştiriyor hem de çok doğal oluyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Dr. Abbas Taşdemir Kliniği • Mezoterapi •
Hem Abbas beyin açıklayıcı ,detaylı bilgi verişi,personellerin güler yüzü ve hijyenik bir ortamda işlemin yapılması güven verdi
T
t.....
Güleryüzü her soruya cevaplayıp hastayı rahatlatması ortamın temizliği her anlamda 10 numara 5 yıldız
Muhtesem ötesi uygulamaları çok çok harika• Dr. Abbas Taşdemir Kliniği • Botoks •
fi...i
Kendisinin 9 seneyi aşkındır müdavimiyim, başka hiç kimselerin yüzüme dokunuşlarına izin vermiyorum, kendisi işinin duayeni.
• Dr. Abbas Taşdemir Kliniği • Randevu •
i.....
Şeffat,ilgili,yalnızca danışanının ihtiyacına göre hareket eden bir hekim.iki kaş arasındaki çizgim için gittim.doğru ve net bilgiler edindim.bptok yaptırdım
i.....
Dolgu ve lifting işlemi için gittim ayrıntılı ve seçenekli anlatımları son derece işinin ehli oldugunu bir kez daha gösterdi lgilendiği için ayrıca işinin ehli olduğu için gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
• Dr. Abbas Taşdemir Kliniği • Dolgu •
ne...s
Abbas hocaya dudak dolgusu için gittim. Çok memnun kaldım doğal ve havalı sonuçlar istiyorsanız mutlaka ilk durağınız olmalı. Yaptığı bilgilendirmelerle aklınızdaki tüm soru işaretleri gideriliyor. Her zaman tercih edeceğim adres.
• Dr. Abbas Taşdemir Kliniği • Randevu •
Ich habe eine Mesotherapie für meine Augenpartie machen lassen und bin sehr zufrieden. Ich kann es nur wärmstens empfehlen!
• Dr. Abbas Taşdemir Kliniği • Mezoterapi •
ay...u
Yıllardır giderim ve çok güvenirim botoks ve mezoterpi yi yaptırırım
• Dr. Abbas Taşdemir Kliniği • Botoks •
Abbas Taşdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abbas Taşdemir, Sertifikalı Medikal Estetik, Mezoterapi, Ozon Terapi. Size Abbas Taşdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Terleme Botoksu, Botoks, Çene Botoksu (Masseter Botoksu), Dolgu, Göz Altı Dolgusu, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Elmacık Kemiği Dolgusu, Çene Dolgusu.
Abbas Taşdemir adresi nerede?Abbas Taşdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eğriçam Mahallesi GMK Bulvarı No 509 A Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abbas Taşdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abbas Taşdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abbas Taşdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abbas Taşdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Abbas Taşdemir hangi dilleri konuşuyor?Abbas Taşdemir ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Abbas Taşdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abbas Taşdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Abbas Taşdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Abbas Taşdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Abbas Taşdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Abbas Taşdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.