Dt,Abuzer Yanak;İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur.Abuzer Yanak Ağız Ve Diş Sağlığı Kiniği'nde aktif olarak hastalarına hizmet vermektedir.

Dt. Abuzer Yanak

3.çevreyolu K11 konteyner kent. Bağırlar Halı Saha ve çevrem market karşısı, Adıyaman Merkez, Adıyaman

• Sigortası olan hastalar

Diş Hekimi Randevusu

Dt. Abuzer Yanak

Diş temizleme ve çekimi yaptım ikisi de gayet başarılıydı…

• Dt. Abuzer Yanak Diş Çekimi  •

• Z

Annem için başvurduk. İmplant tedavisine başladı. Tedavisi şu anlık iyi gidiyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Aradığımızda ulaşabiliyorum. Kendisinden gayet memnunuz.

•  •

Dolgu ve çürük için tavsiye üzerine başvurdum. İşlemimi yaptı, çok memnun kaldım. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Abuzer Bey ilgili, nazik, kibar ve işini ehli bir uzman.

• Y

Diş dolgusu ve 20'lik diş çekimi için başvurdum. Tedavim çok iyi geçti. Kendisine minnettarım. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Abuzer Bey çok güzel bir insan. İlgili ve hastasına yardımcı oluyor, çok memnunum kendisinden.

• O

Tavsiye üzerine implant için başvurdum. Tedavim devam ediyor, henüz bitmedi. Ulaşılabilirliği yüksek bir uzman. İlgili ve alakalı herhangi bir sorun yaşamıyorum.

• I

İmplant için tavsiye üzerine başvurdum. Tedavim güzel geçti. Herhangi bir sorun yaşamadım. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. İlgili ve alakalı bir uzmanım, memnunum kendisinden.

•  •

Doktorumdan çok memnunum. İlgili, alakalı, iyi bir doktor. 4 tane diş çekimi, 3 tane dolgu ve implant tedavimi yaptırdım. Tedavilerimden çok memnunum. Ellerine sağlık. Gitmek isteyen varsa gönül rahatlığıyla gidebilir.

•  •

Abuzer Bey süper bir doktor. Çok memnun kaldım. Kendisini tavsiye ederim. Kanal tedavimi uyguladı. Tedavimden çok memnun kaldım.

•  •

Doktor iyi ilgileniyor, sıcakkanlı. Fark etmediğim çürüklerim vardı. Tedavisi yapılırsa ileride sıkıntı olmaz dedi. İşini çok iyi yapıyor. Dolgu, kanal tedavisi, implant tedavisi ve kaplama tedavisi yaptırdım. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, daha sıkıntım olmadı.

• N

Abuzer Bey çok iyi bir doktor. Elimden geldiği kadar bütün arkadaşlarımı kendisine götürmek isterim. 3 tane implant tedavisi, üzerine kaplama tedavilerimi yaptırdım. Tedavilerimden memnunum.