Dt,Abuzer Yanak;İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur.Abuzer Yanak Ağız Ve Diş Sağlığı Kiniği'nde aktif olarak hastalarına hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Diş Hekimi Randevusu

Dt. Abuzer Yanak

3.çevreyolu K11 konteyner kent. Bağırlar Halı Saha ve çevrem market karşısı, Adıyaman Merkez, Adıyaman

• Sigortası olan hastalar

• D

Yüzümde kocaman bir şişlikler gittiğim Abuzer hocam iltihabı çekti kanal tedavisi yaptı ertesi gün hiç şişliğim kalmadı. Yaptığı işlemlerden çok memnun kaldım. Kalan işlemlerime devam ediyorum çok memnunum ellerinize sağlık hocam

• Dt. Abuzer Yanak Kanal Tedavisi  •

• H

Diş temizleme dolgu ve çekim işlemi yapıldı çok memnun kaldım

• Dt. Abuzer Yanak 20'lik Diş Çekimi  •

Abuzer hocamıza impilant yaptırdım çok güzel oldu çok menmun kaldım Abuzer hocamın ellerine sağlık

• Dt. Abuzer Yanak İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri  •

Kanal tedavisi ve 3 implant yaptırdım abuzer hoca çok sıcakkanlı ve eli çok hafif kesinlikle tercih edilmesi gereken hekimlerden..

• Dt. Abuzer Yanak İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri  •

• N

Çok memnun kaldık. Daha önce başka yerlerde dolgu ve bakım yaptık. Ama böylesini görmedik. İnce işçilik ve dolguyu çok beğendik. Kibar saygılı diş hekimlerimizin olması oldukça memnun etti

• Dt. Abuzer Yanak Diş Dolgusu  •

Abuzer hocama diş taşı temizliği ve dolgu yaptırdım ikisinden de çok memnunum
    Tedavi öncesi ve sonrası bilgilendirmesine hayran kaldım herkese gönül rahatlığıyla öneririm

• Dt. Abuzer Yanak Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

• C

Abuzer hocamızın hasta diyaloğu ve doktorluğu çok güzel. Aşırı kötü durumda olan dişimi kanal tedavisi ile kurtardı. Ellerine sağlık hocam.

• Dt. Abuzer Yanak Kanal Tedavisi  •

• M

Abuzer bey çok iyi bir doktor gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Diş taşı temizliği yaptım çok memnun kaldım.

• Dt. Abuzer Yanak Diş Dolgusu  •

Diş taşı temizliği yaptım çok memnun kaldım ellerine sağlık

• Dt. Abuzer Yanak Diş Taşı Temizliği  •

Diş temizleme ve çekimi yaptım ikisi de gayet başarılıydı…

• Dt. Abuzer Yanak Diş Çekimi  •