Serinevler Mahallesi Ege Bagatur Bulvarı No:236, Yüreğir 01240
is...p
Böbrek taşılarımı düşürme sürecimde ;gerek kırılması gerek stent takılmasında muhteşem ilgisiyle beni çok mutlu etti.Sorunsuz bir şekilde süreci tamamladı.çok teşekkür ederim.
• Adana Yüreğir Devlet Hastanesi • Böbrek Taşı •
ul...l
Mükemmel bir doktor. Annemi böbrek taşlarından kurtardı.ilgi alaka uzmanlık süper bir doktor.Annemin duası eksik olmuyor.:))
• Adana Yüreğir Devlet Hastanesi • Bobrek tasi •
Ş
şü...n
eşimi ameliyeat etmişti üreter taşından memnun kaldık dohtorumuzun ilgi ve alakası bize güven verdi bundan sonra şikayetlerimizde ilk gidecegimiz dohtordur saygılarımızı sunarız başarılarının devamını dileriz.
Ş
şü...n
eşimi ameliyat etti memnun kaldık bizce iyi doktorlarımızdan teşekkürler ediyoruz
Ahmet Apak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Apak, Üroloji.
Ahmet Apak adresi nerede?Ahmet Apak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Serinevler Mahallesi Ege Bagatur Bulvarı No:236 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Apak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Apak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Apak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Apak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Apak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Apak hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ahmet Apak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.