Prof. Dr. Ahmet Demir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi' nden mezun olmuştur.Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilimdalı' nda uzmanlığını tamamlayan Ahmet Demir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nda hastalarına hizmet vermektedir.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Atakum, Samsun 55139

• Sigortası olan hastalar

• M

Açıklayacı anlaşılır şekilde anlatım yapıldı gayet güzel bulduk istediğimiz cevapları aldık, Sn. Doktorumuz gayet iyi görüşümüze göre

• Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi AD. Samsun Diğer  •

• Z

Annemin meme ameliyatı sürecinde doktorumuz bize hem güven hem de huzur verdi. Ameliyat çok başarılı geçti, annem çok mutlu ve sağlığı yerinde. Doktorumuzun ilgisi, güler yüzü ve sabırlı açıklamaları sayesinde bu süreci çok rahat atlattık. Gerçekten işini titizlikle yapan, insanı önemseyen bir doktor.

• Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi AD. Samsun Meme Küçültme  •

• V

Ben Ahmet Hoca'nın ortognatik cerrahi hastasıyım kendisiyle tanışmam 5 6 sene öncesine dayanıyor bu ameliyatı olmam gerektiğini öğrendiğim zaman Ahmet Hoca'ya gitmiştim ilk gittiğim andan itibaren kendisinin bana verdiği güven çok fazlaydı hastalarına olan ilgisi ve samimiyeti gerçekten çok hoş şu an ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti ve sonuç inanılmaz çok mutluyum iyi ki bu süreci Ahmet Hoca ile geçirdim kendisi işinde bilgi ve becerisinden hastalarla iletişimine kadar her anlamda çok iyi bir doktor

• Ü

Gerek çocuklarla iletişimi gerekse muayene esnasında septik yaklaşımıyla ayrıntılı tedavi süreci yönetmesi yönünden çok iyi bir doktor.

• Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi AD. Samsun Randevu  •

Ahmet hocamla oğlumun yarık damak ameliyatı için görüşmüştük 9 aylıkken ameliyat oldu oğlum suan 3 yaşında ve çok şükür hiçbir sıkıntımız yok heryerde de söylüyorum iyi ki Ahmet hocaya güvenip onda ameliyat olmuşuz

• Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi AD. Samsun Doku Eksikliklerinin Onarılması  •

• F

Yaklaşık olarak bir buçuk yıldır Ahmet hocanın hastasıyım. Göğüs asimetrisi şikayeti sebebiyle başvurdum ve beni takibe aldı. Ahmet hoca, hastalarının her alanda hayata entegrasyon sürecini önemseyen ve rehabilite olmalarını öncelikleri arasında tutan, işinin ehli , espritüel kişiliği gelişmiş ender hocalardan biri. Ameliyatım olalı iki haftayı geçti ve operasyon öncesi duruma kıyasla şimdi çok daha memnunum.. Tek endişem ameliyat izlerinin kalıp kalmaması, onunla ilgili de iz giderici krem tedavisine başladık, umarım süreç daha da iyiye gidecektir.
    Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz,
    Saygılarımla...

• Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi AD. Samsun Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)  •

Kendisi tanınmış ve güvenilir bir hekim olduğu için gözüm kapalı 08.02.2024 tarihinde ğöğüs estetiği için ameliyat oldum.2 çocuk annesi olarak ihtiyacım vardı ve beni anladığını düşündüm.Pek çok hastaya şifa olması ile bilinen hekim bana çok güven verdi ve doğallıktan yana olduğu için memnun olacağımı düşündüm.Ameliyat güzel geçti.Tek başıma gidip ameliyat olmama rağmen kendisi ve ekibi güzel ilgilendi ancak terslik vardı ve her seferinde memnun olmadığımı kontrollerimde söyledim.Şu an kötü ve aynaya bakmak bile istemiyorum hem maddi ama en çok manevi olarak psikolojim bozulmuş durumda.3. Ay kontrolümdede kendimi anlatamadığımı anladığım için buradan yazıyorum.herkes hata yapar, işler ters gider ancak hekim olarak bana benim yanımda olduğunu hissettirmedi ve geçiştirildim.şu an üzgün bir şekilde daha fazla sorun çıkmaması için başka ameliyat durumuna bakmam gerekecek. Bariz fark ve sarkmış göğüslerle faciaya döndü. Hekime küsülmez ancak revizyon olabilirdi.bana daha çok mutsuzluk oldu.

• Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi AD. Samsun Meme Protezi  •

• Y

18Nisan da Ahmet hocamıza karın germe ve vaser liposcution oldum ve iyiki olmuşum diyorum hiç sorun yaşamadım herşey çok iyiydi

• Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi AD. Samsun Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)  •

• H

Geçen yıl kasım ayında Ahmet hocam çift çene ameliyatımı gerçekleştirdi.Üst çenem 6 mm ileri,alt çenem 6 mm geri alındı.Tedavi sürecimde hocamızla tanışmamız çok ani oldu.Ameliyatın zorluğu açısından ailemin çok tedirginliği vardı.Ancak hocamızın bizi kabul edişi ve süreç boyunca samimiyetle her aşamayı anlatarak bize güven verdi.Ameliyat sonrasında yüzümde hiçbir şekilde morluk oluşmadı.Çene çevremde ne ilk günlerde ne daha sonrasında hiç ağrı hissetmedim.Çenemin iki yanında kanın dışarı çıkması için açılan yaradan hiçbir şekilde iz kalmadı.Gerçekten mesleğinde çok kaliteli bir doktor olduğu kanaatindeyim.Ameliyat sonrasında on gün hastanede kaldım.Her gün beni kontrole gelerek-hafta sonu dahi-durumumu bizzat kendi takip etti.Mesleğindeki başarısının yanında hastasına gerçekten değer veren,cana yakın bir doktor.O süreci kolay atlatmama vesile olduğu için buradan bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.Şu an hamdolsun çok iyiyim ve çok memnunum. Hocamızın mesleğindeki başarısı daim olsun

• N

Meme küçültme ameliyatı için Ahmet hocamıza başvuruda bulundum. 13 Şubat 2024 tarihinde de ameliyat gerçekleşti. Güven veren yaklaşımı sayesinde hiç tereddüt etmeden ameliyata girdim. Ameliyat öncesinde olabilecek tüm durumlar hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Beklentilerim soruldu ve olabilecek en uygun önerilerde bulunuldu. Ameliyatın olduğu gün Ahmet hoca odamda ziyaret etti ve iyi olduğumdan emin olmak istedi. İki gün, üç gece hastanede kaldım ve kaldığım süre boyunca ilgi gördüm. Ameliyattan sonra herhangi bir ağrı hissetmedim.Sonuç kusursuz ve beklediğimden çok daha iyiydi. İkinci gün artık rahatlıkla gezmeye başladım. 4. gün itibariyle tamamen rahattım.1. hafta bitiminde kontrole gittim, gerekli bilgilendirmeleri aldım. Ameliyat izleri için jel kullanımına başladık.
    2. haftam bitti ve gün içinde ameliyat olduğumu bile unuttuğum oluyor. Bu kadar kısa sürede iyileşme gerçekleşmesini beklemiyordum. Doktorum ve ekibini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.