Aydınpınar Mahallesi Sarı Caddesi No:2, Mudanya
Z
z....d
Hiçbir şekilde memnun değilim. Ayak burkulması için gittim. Emara yolladı. Emar sonuclarina bakmadan krem yazıp gönderdi. 2023 kasım-aralık ayında gittim ve ayağım hala şiş
• Mudanya Devlet Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ec...a
Kesinlikle çok ilgisiz , şikayetimi bile dinlemeden dışarda hastalar var diyip ağrı kesici yazarak gönderdi. Ve basit şikayetle giden hasta olmamama rağmen 2 hafta randevu günümü bekleyipte bunları yaşadım. İşine ve karşısındakine saygı gösterenlere fırsat vermeniz dileğiyle.
• Bursa Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi • Bilek damar ve kemikte kist •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ahmet Duran Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Duran Kaya, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ahmet Duran Kaya adresi nerede?Ahmet Duran Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydınpınar Mahallesi Sarı Caddesi No:2 Mudanya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Duran Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Duran Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Duran Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Duran Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Duran Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Duran Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Duran Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.