- Sigortası olan hastalar
Preoperatif Değerlendirme
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi
Tekrarlayan otit şikayeti ile başvurdum ancak her defasında dis kulak yolu iltihabi ded doktor bey başka yere gittiğimde kronik supuratif otitis media tanisi aldim ve tedavisi iler dönemde medikal değildir.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Randevu almış olmama rağmen bekledim ve randevu çok kısa sürdü. Derdimi anlatamadım bile. İletişim kurmakta zorlandım. Kulak tıkanıklığı şikayetiyle gitmiştim, doktorun önerdiği tek şey bol bol sakız çiğne demek oldu. Şikayetim hala devam ediyor, çok üzgünüm gerçekten.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ahmet Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Erdoğan, Kulak Burun Boğaz. Size Ahmet Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Ahmet Erdoğan adresi nerede?Ahmet Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- E-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Erdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Erdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Erdoğan hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Erdoğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Erdoğan hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Erdoğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları