Op. Dr. Ahmet İlker Eryılmaz, Uzmanlığını Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde Kadın Hastalıkları Ve Doğum alanında yapmıştır. Şu anda da Operatör Doktor olarak Antalya Şehir Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

ANTALYA ŞEHİR HASTANESİ

TC Sağlık Bakanlığı Antalya Şehir Hastanesi 5379 Sokak 07080 Kepez/Antalya, Göçerler Mahallesi, Kepez, Antalya 07080

• Sigortası olan hastalar

TC Sağlık Bakanlığı Antalya Şehir Hastanesi 5379 Sokak 07080 Kepez/Antalya, Antalya

• Z

Myomektomi ameliyatımı gerçekleştiren Ahmet İlker hocamla yaşadığım deneyimden çok memnun kaldım. 10 cm büyüklüğünde bir myoma sahip olduğum için ameliyat süreci benim için başlangıçta oldukça ürkütücüydü. Buna rağmen Ahmet İlker hocam, ameliyat öncesi ve sonrası her aşamada beni en doğru şekilde yönlendirdi, detaylı açıklamaları ve sakin yaklaşımıyla büyük bir güven verdi. Operasyon son derece başarılı geçti ve iyileşme sürecim beklediğimden çok daha rahat oldu. Hem mesleki açıdan çok tecrübelinde hem de iletişimi güçlü, her zaman açıklayıcı ve destekleyici bir hekim. İyi ki kendisine denk geldim.

• ANTALYA ŞEHİR HASTANESİ Diğer  •

• H

Ahmet beye idrar kaçırma şikayeti ile gittim 1yıllık sıkıntılı bir süreci atlattık perşembe ameliyat oldum pazartesi işe başladım boşuna beklemişim ve korkmuşum elinize emeğinize sağlık hocam minnettarım.

• Ş

Hocamız tarafından kapalı rahim ameliyatı oldum.Ameliyat öncesinde kendisinin iletişimi,ameliyat hakkında net bilgiler vermesi, samimiyetle yaklaşımı ve bizimle birebir ilgilenmesi; ameliyat sırasında ve sonrasında birebir takibi ve başarılı geçen ameliyatım için kendisine minnettarım.

• ANTALYA ŞEHİR HASTANESİ Diğer  •

Merhaba hocamla yaklaşık 1 ay önce muayene oldum idrar tutamama sıkıntım vardı birde genel kontrol yapılsın istedim. ilker hocam hemen bilgilendirme ile yaklaştı. Kontrollerini yaptıldıktan ameliyat yapıldı. şükür 1 yıldır süren sıkıntım 1 ameliyat ile sonlandırdı. yaşam kalitem yükseldi.daha ne isteyim ameliyat sürecinde de ilgiliydi elinize yüreğinize sağlık

• Z

Geçtiğimiz haftalarda unotes ile rahmim ve miyomlarim alındı aynı zamanda idrar kaçırma ile ilgili sorunlarim vardi mesane yukarı kaldırma ameliyatı da yapildi ve tüm bunlar izsiz ameliyat seklinde yapıldı tüm sikayetlerim kısa sürede geçti ilgi ve alakasi için doktorum Ahmet İlker Eryılmaz a sonsuz minnettarim ve herkese sonsuz tavsiye ederim

• ANTALYA ŞEHİR HASTANESİ Randevu  •

VNOTES yöntemiyle karnımda iz olmadan myom ameliyatı oldum başarılı bir ameliyat geçirdim inşallah nice hastalar şifa olursunuz.

• Aksaray Üniversitesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Myomektomi  •

• H

Dr Ahmet ilker bey vNotes histerektomi (izsiz rahim alma) ameliyatı ile annemi yıllardır çektiği regl sancılarından kurtardı ameliyattan çok memnun kaldık kapalı ve izsiz bir ameliyat olduğu için çok çabuk toparlandı ameliyatın en büyük avantajı bu olsa gerek
    kendisine ameliyat öncesi ve sonrasında ilgisi güzler yüzü emekleri için minnettarız herkese tavsiye ettiğimiz bir doktor

• Aksaray Üniversitesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kapalı Rahim Alma Cerrahisi  •

• T

Acile sancılı bir ağrı ile gitmiştim acil doktorları kadin doğuma yonlendirdi anında ve o an ahmet ilker beyin nöbetine denk gelmisim ve iyiki denk gelmisim geniş bir şekilde tetkikler yaptı ve ameliyata alinmam gerektiğini soyledi ameliyata alindim ameliyata alinirken izsiz VNOTES ameliyatı yapacağını belirtti anlattiklari net olması beni inanılmaz rahatlatti ve hiçbir korku yasamadan ameliyata alindim başarılı bir ameliyat oldu herhangi bir ameliyat izi yoktu kendisi ameliyattan sonra gelerek bana detayli anlattı nasıl geçtiğini gorsellerle de göstererek sonra kist patlamasi yaşadığımı söyledi yumurtaligimi da diktiğini söyledi kontrole gittigimde samimi ve güler yüzü ile karşılaşmak ayrica memnuniyeti kendisi yine detaylı anlattı hiçbir soru işareti birakmadan iyiki o acilde size denk gelmisim iyiki sizi tanıdım bu kadar hızlı toparlanacagimi düşünemiyordum

• Aksaray Üniversitesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

• D

Rahim sarkması ve idrar kesesinde sarkma vardı .Ve bu yüzden çok rahatsızdım. Dr.Ahmet İlker Eryılmaz hocamızın poliklinik
    muaynesinde bana detaylı bilgi vererek
    RAHİM SARKMASI ve VNOTES TEKNİĞİ İLE
    İzsiz kapalı ameliyat yapacağını belirtti ve
    04/03/2025 te ameliyatımı yaptı ve söylediği gibi kapalı ameliyatını çok güzel yaptı eline emeğine sağlık çok söylenecek söz var ama hocamızı anlatmaya kelimeler yetmez.Ameliyattan sonrada bir sıkıntı yaşamadım ve çabuk toparladim. Hocamızın ilgi alakası ve güler yüzlü olması çok sevindirici.ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.rabbim daima iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim böyle doktorları başımızdan eksik etmesin.

• Aksaray Üniversitesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Rahim ve İdrar Kesesi Sarkma Ameliyatı  •

• H

Doktorum Ahmet İlker YILMAZ a 11 03 2025 tarihinde NOTES İLE TÜP BAĞLAMA ameliyatı oldum. Ameliyat öncesinde kendisinin iletişim i ve cerrahi müdahale nin nasıl olacağı konusunda net bilgiler vermesi, samimiyetle yaklaşımı ve bizimle birebir ilgilenmesi; ameliyat sırasında ve sonrasında birebir takibi ve tabiki başarılı geçen ameliyatım için kendisine çok minnetlerimi sunuyorum herkese tavsiye ederim

• Aksaray Üniversitesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu  •