- Tüm Çocuk Hastalıkları
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Akşehir Ticaret Borsası
- Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı
- Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Asya Emeklilik Ve Hayat
- Avivasa Emeklilik Ve Hayat
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Ethica Sigorta
- Türk Nippon Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- PTT Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk beslenme
Çocuk beslenme bozuklukları
Çocuk Hastalıkları
si...r
Kızım Esen’i kusma şikayeti ile başka bir doktora götürüp tedavisine başlamıştık ancak iki gün içinde rahatsızlığı kat be kat artmıştı enfeksiyonu çok yüksekti.Ahmet Sami hocaya götürdük ve ayrıntılı tetkikleri, hastahane yatışımız boyunca ilgi ve takipleri sayesinde kızım iyileşti.İyiki yolumuz kendisi ile kesişti bundan sonra kızımı emanet edebileceğim bir doktorumuz oldu . var olun hocam
Prof. Dr. Ahmet Sami Yazar
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Çocuklarımız iyi olunca ben de çok mutluluk duyuyorum. Herşey onlar için. Sağlıklı mutlu nice yıllar diliyorum.
ga...n
İşitme engelliyiz. o doktorla iletişim kurarak anlaşabiliyoruz çok memnun kaldık.Çok ilgili, esprili, güleryüzlü, harika bir doktor. Bundan sonra bebeğimin rutin kontrollerini Ahmet Sami beyle devam edeceğim.
Prof. Dr. Ahmet Sami Yazar
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizinle muayenelerimiz çok keyifli geçiyor. Hep beraber güle oynaya işitme dilini çözmeye çalışıyoruz. Sayenizde bu konuda kendimi geliştirdim. Sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar diliyorum
ga....
Kendisiyle doğumundan bu yana oğlumun takibini yapıyoruz. İlk günden beri nazik yaklaşımı, dikkatli takibi ve detaylı açıklamalarıyla içimizi ferahlatan; çocuğumuzu rahatlıkla emanet ettiğimiz bir hekim. Çok minik bir göstergenin bile peşine düşüp çocuğumuzun kalbinde önemli bir teşhis koyulmasını sağladı ve takibine başlayabildik kendisi sayesinde. Çok memnunuz.
Prof. Dr. Ahmet Sami Yazar
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Hayatımda her zaman sizin çocuğunuzu kendi çocuğum gibi görürüm. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Yorumunuz benim için çok değerli. Sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar dilerim.
U
uğ...ı
Öncelikle Ahmet Sami hocamdan Allah razı olsun.Tüm sorularımıza detaylı bir şekilde cevap verip bizim içimizi rahatlattı. 8,5 aylık kızım Esila Duru ile yakından ilgilendi.En çok hoşumuza giden yanı çocuğumuzu detaylı bir şekilde her yerini kontrol etmesi oldu.Biz çok memnununuz doktorumuzu tavsiye ediyorum.
Prof. Dr. Ahmet Sami Yazar
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.
Bebeğimiz 3 aylıkken kendisiyle görüşmeye başladık. ve ay düzenli kontrole gittik. Teşhis konusunda bilgili bir doktor, yanlış yönlendirme gibi bir durum yaşamadık. Ancak iletişim açısından aynı şeyi söyleyemem. Bebekken çok dikkat etmiyorduk ama çocuk 1 yaşına geldiğinde fark ettik ki doktorun çocukla hiçbir teması yok. Göz göze bile gelmeden, hiçbir şey söylemeden direkt çocuğu soyup muayeneye başlıyor. Tabii çocuk da haliyle korkuyor, ağlıyor. Bu duruma da “Çocuğunuz çok nazlanıyor” gibi bir yorum geliyor. Ama zaten 1 yaşındaki bir bebekten bahsediyoruz, yabancıdan korkması gayet normal. Hiç iletişim kurmadan, kaldır küldür hızlıca muayene edip 5 dakikada odadan çıkmak bizde hep bir gerginlik oluşturdu. Bu yüzden gerçekten hiç memnun kalmayarak farklı doktora başladık.
Prof. Dr. Ahmet Sami Yazar
Yorumunuz için teşekkür ederim. Benim bebeklerim için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımı bilmenizi isterim. Belki o gün yanlış anlaşılma olmuştur. Çocukları sevmeyen ya da ilgilenmeyen birisi 27 yıl çocuk doktorluğu yapamaz diye düşünüyorum. Sağlıklı günler dilerim.
d....m
Öksürük sebebi ile acilden yatış verilmesi sayesinde tanımış olduk Prof. Dr Ahmet Sami beyi. 3 günlük bir süreçte uyguladığı sıkı takibi ve tedavisi sayesinde kızımın kolay toparlanıp taburcu olmasını sağlamıştır. Tüm sorularıma içtenlikle cevap vermiş olup, aklımızda herhangi bir soru işareti bırakmamıştır. Yatış sürecimizde kendisinden çok memnun olduğumuzu ve devam edecek tüm takiplerimizde kapısını çalacağımızı belirtmek isterim.
• VM Medical Park Pendik Hastanesi • Çocuk Hastalıkları •
Prof. Dr. Ahmet Sami Yazar
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizin pozitif geri bildiriminiz bana moral ve güç kaynağı oluyor. Sağlıklı, mutlu günler dilerim.
d.....
5 aylık kızımın kontrolü için kendisine araştırma ve öneri üzerine gittik fakat hiç memnun kalmadık. Karşılıklı iletişim kuramadığımız hekimlerden oldu kendisi. Boğazında ağrı olabilir mi sorumuza ‘nerden bileyim ben’ cevabını rahatlıkla verdiği an tavır karşısında şok olup kendisini de tekrar gelmemek üzere eledik. Gittiğimizde kapı içeride hasta olmamasına rağmen kilitli idi, tıklatmamızdan rahatsız oldu galiba.
10 dakika bile muayene etmememesine rağmen sorulan sorulardan rahatsızlık duyduğunu hissediyorsunuz, tavsiye etmiyorum.• VM Medical Park Pendik Hastanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
Prof. Dr. Ahmet Sami Yazar
Yorumunuz için teşekkürler. Sizi randevunuz olmadığı halde aradan muayene için aldım. Bebeği muayene ettim. Gerekli bilgileri verdim. Ancak yanlış anlaşılma olduğu kanaatindeyim, sağlıklı günler dilerim.
bu...s
Ahmet hocam iyiki yollarımız kesismis oğlumun alerjik öksürük problemi vardı koyduğu kesin tanı ve mükemmel tedavisi ile 1 haftada iyileşti her hasta olduğunda hemen Ahmet hoca ya koşuyoruz her detayı dusunerrk bütün tektikleri istiyor ve en doğru tedaviyi uyguluyor hemen antibiyotik vermeden bence Anadolu yakasının en iyi çocuk doktorlarının bı tanesi bir çocuk sahibi iseniz Ahmet hocayla tanismalisiniz Taha yiğit Aras tan sevgiler hocam
Prof. Dr. Ahmet Sami Yazar
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Çocuklarımız iyi olunca herşey daha güzel. Herşey onların sağlığı ve mutluluğu için.
el...f
6 yaşındaki kızımın vücudunda aniden beliren alerjik döküntüler yüzünden gittik Ahmet Sami beye. Ağrılı ve ateşli geçen bi geceden sonra hızla hastaneye yatışı yapıldı ve tedaviye başlandı. Süreç boyunca ilgili ve samimi davranan Ahmet Sami beye ayrıca güven veren ve içimi rahatlatan detaylı bilgilendirmelerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.
Prof. Dr. Ahmet Sami Yazar
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum.
Y
ya...k
Bebeğim doğduğunda uzamış sarılığı vardı başka bir doktordan Ahmet beye geçiş yaptık ve 15. Günde yüksek tiroid teşhisini koydu. Eğer geç kalsaydık şuan çok farklı şeyler yaşıyor olabilirdik. İşinde çok başarılı, çok güler yüzlü, çok bilgili bir doktor. İyi ki karşılaşmışız.
Prof. Dr. Ahmet Sami Yazar
Yorumunuz için çok teşekkürler herşey onlar için. Sağlıklı mutlu günlerde görüşmek üzere.
Ahmet Sami Yazar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Sami Yazar, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ahmet Sami Yazar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuklarda Astım, Randevu, Yeni Doğan, Çocukta gelişimi izleme, Sağlam Çocuk Muayene, Çocuk beslenme bozuklukları.
Ahmet Sami Yazar adresi nerede?Ahmet Sami Yazar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Sami Yazar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Sami Yazar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Sami Yazar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Sami Yazar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Sami Yazar hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Sami Yazar ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Sami Yazar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Sami Yazar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Sami Yazar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Sami Yazar hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Ahmet Sami Yazar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Sami Yazar hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Sami Yazar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Pendik bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla