2018 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi / Gülhane Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2023 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlık eğitimimi tamamladım. Sonrasında iki yıl Çankırı Devlet Hastanesinde, ardından altı ay Trakya Üniversitesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinde çocuk hekimi olarak görev yaptım.
Hekimlik pratiğimde güncel tıbbi kılavuzları ve bilimsel gelişmeleri yakından takip etmeye önem veriyorum. Çocukları yalnızca mevcut hastalıkları açısından değil; büyüme, gelişme, uyku, koruyucu sağlık uygulamaları ve genel sağlık durumlarıyla birlikte bütüncül olarak değerlendiriyorum.
Muayene sırasında çocukla güvene dayalı bir iletişim kurmayı, ailelerin sorularını dikkatle dinlemeyi ve değerlendirme ile tedavi sürecini anlaşılır biçimde açıklamayı önemsiyorum. Gereksiz tetkik ve ilaç kullanımından kaçınarak, her çocuk için bilimsel kanıtlara dayalı ve bireyselleştirilmiş bir yaklaşım benimsiyorum.
Başlıca ilgi alanlarım; yenidoğan izlemi, sağlam çocuk takibi, büyüme ve gelişmenin değerlendirilmesi, çocukluk çağı enfeksiyonları, çocuklarda ateşin değerlendirilmesi ve yönetimi, bağışıklama ve aşı danışmanlığı ile ergenlik dönemi takibidir. Bununla birlikte genel pediatrinin farklı konu başlıklarına ilgi duyuyor ve bu alanlardaki güncel gelişmeleri takip ediyorum.
- Çocuklarda Yüksek Ateş
Çocuklarda Egzema
Çocuklarda Kabızlık
Çocukta gelişimi izleme
Anıt Caddesi, Çankaya 06000
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Ahmet Ünal adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ahmet Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Ünal, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ahmet Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sağlam Çocuk Takibi ve Aşı, Yenidoğan Takibi, Çocuklarda Egzema, Çocuklarda Astım, Sosyal Pediatri, Çocukta gelişimi izleme, Çocuk beslenme bozuklukları, Yeni Doğan, Aşı Takibi, Bebek Takibi ve Aşılar.
Ahmet Ünal adresi nerede?Ahmet Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Anıt Caddesi Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Ünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta A.Ş. kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla