- Depresyon ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
Hacı Saki, Çimen Sk. A PLUS PLAZA D:7/58, Kocasinan, Kayseri 38000
Cinsel Terapi
ne...r
Ahmet Yiğit ile tanıştığımda hayatımın en zor dönemlerinden birindeydim. İsteme merasimine bir gün kala yaşadığım ayrılık, beni hem duygusal hem de zihinsel olarak tam anlamıyla yıkmıştı. Umutsuzluk, karamsarlık ve inançlarım konusunda ciddi bir çıkmazın içindeydim. Ne düşüneceğimi, ne hissedeceğimi bilmiyordum.
Ahmet Bey, bu karanlık dönemde adeta bir ışık oldu. Seanslarımızda kurduğu güvenli alan, yargılamadan dinlemesi ve bana içimde unuttuğum gücü yeniden hatırlatması sayesinde kendimi toparlamaya başladım. Sadece yaşadıklarımı değil, kendimi de yeniden anlamamı sağladı.
Onun profesyonelliği, derin bilgisi ve insani yaklaşımı sayesinde, düşüp parçalandığımı sandığım yerden tekrar ayağa kalktım. Şu an kendime, hayatıma ve geleceğe çok daha farklı, umutlu bir gözle bakabiliyorsam, bunda en büyük pay onundur.
İçinden çıkılmaz sandığınız duygularla boğuşuyorsanız, bir yerden başlamak istiyorsanız; Ahmet Yiğit doğru adres.• Sarı Psikoloji • Online Terapi •
Geçmişteki birkaç psikolog ile yaşadığım terapi deneyimlerimden ötürü tekrar yeni bir psikoloğa danışmak benim için zorlayıcıydı. Ahmet bey ile seansa başlama kararı aldığım için şu anda çok iyi hissediyorum. Seanslarım oldukça verimli geçiyor. Danışanlarına özen göstermesi ve etik değerlere önem veren psikolog olması da danışma sürecimi olumlu yönde etkiledi.
• Sarı Psikoloji • Bilişsel Davranışçı Terapi •
Ahmet Yiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Yiğit, Psikoloji. Size Ahmet Yiğit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi.
Ahmet Yiğit adresi nerede?Ahmet Yiğit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı Saki, Çimen Sk. A PLUS PLAZA D:7/58 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Yiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Yiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Yiğit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Yiğit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ahmet Yiğit hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Yiğit ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Yiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Yiğit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Yiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Yiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Yiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.