Hacı Saki, Çimen Sk. A PLUS PLAZA D:7/58, Kocasinan, Kayseri 38000

• N

Ahmet Yiğit ile tanıştığımda hayatımın en zor dönemlerinden birindeydim. İsteme merasimine bir gün kala yaşadığım ayrılık, beni hem duygusal hem de zihinsel olarak tam anlamıyla yıkmıştı. Umutsuzluk, karamsarlık ve inançlarım konusunda ciddi bir çıkmazın içindeydim. Ne düşüneceğimi, ne hissedeceğimi bilmiyordum.

Ahmet Bey, bu karanlık dönemde adeta bir ışık oldu. Seanslarımızda kurduğu güvenli alan, yargılamadan dinlemesi ve bana içimde unuttuğum gücü yeniden hatırlatması sayesinde kendimi toparlamaya başladım. Sadece yaşadıklarımı değil, kendimi de yeniden anlamamı sağladı.

Onun profesyonelliği, derin bilgisi ve insani yaklaşımı sayesinde, düşüp parçalandığımı sandığım yerden tekrar ayağa kalktım. Şu an kendime, hayatıma ve geleceğe çok daha farklı, umutlu bir gözle bakabiliyorsam, bunda en büyük pay onundur.

İçinden çıkılmaz sandığınız duygularla boğuşuyorsanız, bir yerden başlamak istiyorsanız; Ahmet Yiğit doğru adres.

• Sarı Psikoloji Online Terapi  •

Geçmişteki birkaç psikolog ile yaşadığım terapi deneyimlerimden ötürü tekrar yeni bir psikoloğa danışmak benim için zorlayıcıydı. Ahmet bey ile seansa başlama kararı aldığım için şu anda çok iyi hissediyorum. Seanslarım oldukça verimli geçiyor. Danışanlarına özen göstermesi ve etik değerlere önem veren psikolog olması da danışma sürecimi olumlu yönde etkiledi.

• Sarı Psikoloji Bilişsel Davranışçı Terapi  •