Aile Hekimliği, Gaziosmanpaşa, İstanbul

• Delikli Çınar Mah. Belediye Binası, Denizli Harita

Denizli Belediye 1-2-3-4-5-6-7-8 Bölge Aile Sağlığı Merkezi

• Koç Üniversitesi Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk romatolojisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu Harita

Koç Üniversitesi Hastanesi

• İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Nefroloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

Karayolları Mahallesi Osman Bey Caddesi No:120, Gaziosmanpaşa Harita

İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• İstanbul Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Acil tıp, Psikiyatri, Çocuk romatolojisi · Daha fazla

Merkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok., Bağcılar Harita

İstanbul Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• İstanbul Eyüp Devlet Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Bahariye Cad.No:91, İstanbul Harita

Keçecipiri Mah. Ahmet Turan Cad. Toygar Sokak Hasköy, İstanbul Harita

Aynalı Kavak Sağlık Ocağı

• 42 Evler Sağlık Ocağı

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Ortopedi ve travmatoloji

Fatih Mahallesi 42 Evler Mah. Veysel Karani Cad. Kanal D Arka Otocenter Cami İçi, İstanbul Harita

42 Evler Sağlık Ocağı

• Küçükmustafapaşa Sağlık Ocağı

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Küçükmustafapaşa Cad. No:2, İstanbul Harita

Küçükmustafapaşa Sağlık Ocağı

• Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli Harita

Memorial Şişli Hastanesi

• Özel Okmeydanı Tıp Merkezi

Aile hekimliği, Gastroenteroloji, Diş hekimi

Gürsel Mahallesi Darülaceze Caddesi No:36/6 Ekşioğlu İş Merkezi, Kağıthane Harita

Özel Okmeydanı Tıp Merkezi

• Ataşehir Şerifali Çiftliği Sağlık Ocağı