BEN ALEYNA ÇETİN TEMMUZ 2025 TE İZMİR TINAZTEPE ÜNİVERSİTESİNDEN (TAM BURSLU) MEZUN OLDUM.KBB, ÇOCUK HASTALIKLARI ,ODYOLOJİ POLİKLİNİKLERİNDE VE ÖZEL EĞİTİM REHABİLİTASYON MERKEZLERİ, DİL KONUŞMA MERKEZLERİNDE STAJLARIMI TAMAMLADIM.MEZUN OLDUKTAN SONRA ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE OTİZM, DOWN SENDROMU ,GELİŞİMSEL DİL BOZUKLUĞU KEKEMELİK, FONOLOJİK BOZUKLUKLARA YÖNELİK TERAPİLER VERMEKTEYİM .
28/30. Sokak 19, İzmir
GAZİEMİR İZ DUYUM
28/30. Sokak 19, İzmir 35410
em...n
Kişiye uygun davraniş modeliyle yaklaşarak tamamen kapalı oğlumla kısa sürede güzel bir iletişim geliştirdi. Özverili, işini seven, donanımlı bir öğretmen
ar...u
Aleyna hocam 9 yaşındaki Down Sendromlu kızıma bir süredir Dil terapisi dersi vermektedir. Kızım her derse heyecanla koşarak gidiyor çoğu kez ders yaptığını farketmeden eğlenceli oyunlar ile seanslar keyifle geçiyor. Aleyna hocam kızımın ruh halini dersin ilk dakikalarında değerlendirip ona göre dersi planlıyor biz gün ne gün ilerliyoruz. Kızımla artık daha anlaşılır ve mantık yürüterek sohbet etme seviyesine geldik herşey için minnettarız gönülden katmerli tavsiyemdir.
Ü
ü....y
Oğlum dünyaya çok küçük geldi çok zor durumlar atlattı şuan sadece dil gelişim geriliği var.Aleyna Hocam ile 5 aydır beraberiz sadece 5 10 çıktısı vardı yola çıktığımızda ve şuan onun sayesinde 100 geçik çıktısı var ve artık ikili kelimelere geçtik hamdolsun kendini ifade vile edemezken şuan eder durumda çoook mutluyum ve bu mutluluğu Aleyna hocama borçluyum Şunu ise söylemeden geçemeyeceğim her seans sonrası bana bilgi verirken mutlulukla odadan çıkıp gözleri dolu dolu tüm samimiyetiyle bilgileri aktarması benim için en önemli olanı yolumuz hep başarıya çıksın Aleyna Hocam
ay...k
Kızımın konuşması ile ilgili yaşadığımız sorun için tavsiye üzerine Aleyna hocam ile sürece başladık gerek süreç hakkında bilgilendirmeleri yönlendirmeleri olsun gerekse çocuğuma motivasyon olsun her konuda çok memnun kaldık gelişimimiz hala keyifle devam etmekte..
• başka bir yer • Diğer •
ay....
Aleyna hocam ile bir yakınımız aracılığı ile tanışma fırsatımız oldu.Oğlumun dil gelişiminde ki geriliğini fark edince bizi çok güzel yönlendirerek sağlık bir terapi süreci yönetmemie destek oldu.Deneyimi ve bilgileri sayesinde kendsinden çok memnun kaldık.Ege sizi çok seviyor :)
• başka bir yer • Diğer •
Aleyna Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aleyna Çetin, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Aleyna Çetin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Aleyna Çetin adresi nerede?Aleyna Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 28/30. Sokak 19 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aleyna Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aleyna Çetin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aleyna Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aleyna Çetin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aleyna Çetin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aleyna Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Aleyna Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri