Fizyoterapist Aleyna Damla Kara, Bahçeşehir Üniversitesi mezunudur.

Ortopedik rehabilitasyon, kas-iskelet sistemi rahatsızlıkları ve klinik pilates alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.

Danışanlarına, yaşam kalitesini artırmaya yönelik kişiye özel değerlendirme ve tedavi programları sunmaktadır.

Seanslarında, ağrının kaynağını hedef alan bilimsel ve bütüncül bir yaklaşım benimsemektedir.

Yetişkin

Güzeldere, İstanbul

Fizyoterapist Aleyna Damla Kara

Fizyoterapist Aleyna Damla Kara

Güzeldere, Kağıthane, İstanbul 34413

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Görüşler

• C

Tedavi sürecimde yanımda olduğunuz ve gösterdiğiniz ilgi ve emek benim için çok kıymetliydi. Aleyna Hoca sayesinde süreci hem daha bilinçli hem de çok rahat bir şekilde tamamladım. Her seansta kendimi daha iyi hissetmemi sağladınız ve süreç çok verimli geçti. Emeğiniz ve desteğiniz benim için çok değerliydi, gerçekten çok memnun kaldım.

• Fizyoterapist Aleyna Damla Kara Randevu  •

• B

Aleyna hoca alanında çok başarılı bir Fizyoterapist güleryüzlü ve içtenliğiyle pilates derslerimiz çok keyifli geçti herkese tavsiye ederim

• H

Aleyna Hoca hem nezih yaklaşımı hem hastanın ihtiyaçlarını anlamak ve onu doğru yönlendirmek için kurduğu iletişim ile çok değerli bir fizyoterapist. Sayesinde ağrısız uyuyabildim, yaşam kalitem arttı.

• I

Aleyna çok değerli ve uzmanlığını en iyi şekilde danışmanları için uygulayan ve birebirde de iletişim halinde olan bir uzman uzun süre kendisi ile çalışmak çok keyifli.

• G

Enerjiniz, sabrınız ve motivasyonunuz sayesinde pilates sadece spor degil, keyfili bir rutin oldu . Sizinle çalışmak cok keyfiliydi

• H

Tedavi süresinde onunla olduğum için ve tanıştığımız için çok memnun olduğum biri.Aklıma takılan her şeyi çok içtenlikle ve donanımıyla açıkladı. Ayrıca iletişim beceresi ve sıcakkanlılığı sayesinde çok rahat bir tedavi geçirdim.Harika biri..

• F

Bel fıtığına bağlı olarak bacağa vuran ciddi bir ağrı yaşıyordum. Yürürken ve oturup kalkarken zorlanıyordum. Aleyna Hanım ile manuel terapi sonrası ağrımda belirgin azalma oldu. Uygulama süreci güven vericiydi, gerçekten faydasını gördüm. Tavsiye ederim.

• P

Masa başı çalışan biri olarak uzun zamandır kifoz ve boyun fıtığına bağlı boyun sırt ağrısı çekiyordum. Aleyna Hoca ile manuel terapi seansı aldım ve daha ilk seanstan itibaren ciddi bir rahatlama hissettim. Hem çok ilgili, hem de süreci ve yapılan uygulamaları detaylı şekilde açıklaması baştan güven verdi. Şu an ağrılarım belirgin şekilde azaldı, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• Fizyoterapist Aleyna Damla Kara Diğer  •

Zayıfladıktan sonra yaşadığım duruş ve postür bozukluğu nedeniyle pilatese başladım. Amacım hem bu sorunu düzeltmek hem de vücudumu sıkılaştırmaktı. Bu süreçte Aleyna Hoca ile tanışmak benim için büyük bir şans oldu.

Kendisi son derece profesyonel, ilgili ve saygılı bir eğitmen. Bana en uygun hareketleri özenle seçip uygulattı ve gelişimimi yakından takip etti. Sayesinde hem postürümde gözle görülür bir düzelme oldu hem de vücudum daha güçlü ve dengeli hale geldi.

Ayrıca güler yüzü ve motive edici yaklaşımıyla dersler her zaman keyifli geçiyor. Gerçekten işini hakkıyla yapan bir hoca. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• Fizyoterapist Aleyna Damla Kara Randevu  •

Fizyoterapistim Aleyna Damla Hanım dan aldığım pilates derslerinden çok memnunum. Samimi, doğal ve güven veren detaylı yaklaşımıyla her seans benim için daha da kıymetli geçti. Aynı zamanda 1 seans manuel terapi desteği de aldım ve gayet başarılıydı. Sol omuzumda düşmeye bağlı tendinit gelişti, durumu Damla Hanımla paylaştım, yaptığı uygulama ile beraber acı ve ağrı sorunum ortadan kalktı. Bu kadar genç, pozitif, bilgi birikimi ve aktarımı iyi olan bir fizyoterapistle yolum denk düştüğü için şanşlıyım ve mutluyum. İyi ki varsınız, mesleki yolunuz hep başarılı ve açık olsunSevgiler