Merhaba, ben Aleyna Kıran. Akdeniz Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum. Eğitim hayatım boyunca ve sonrasında çocuk, ergen ve yetişkin psikolojisi alanlarında çeşitli eğitimler alarak mesleki gelişimimi sürdürdüm.
Çalışmalarımda danışanlarıma güvenli, yargısız ve destekleyici bir alan sunmayı önemsiyorum. Her bireyin yaşam öyküsünün ve yaşadığı güçlüklerin kendine özgü olduğuna inanıyor, bu nedenle terapi sürecini kişinin ihtiyaçlarına uygun şekilde planlamaya özen gösteriyorum.
Özellikle çocuk ve ergen psikolojisi, kaygı, özgüven, dikkat eksikliği ve hiperaktivite, davranış problemleri, aile danışmanlığı vb. konularında çalışmaktayım.
Seanslarda amacım; danışanların kendilerini daha iyi tanımalarına, güçlü yönlerini fark etmelerine ve yaşamlarında karşılaştıkları zorluklarla daha sağlıklı başa çıkabilmelerine destek olmaktır.
Mesleki etik ilkeler doğrultusunda çalışmalarımı sürdürmekte ve güncel eğitimlerle kendimi geliştirmeye devam etmekteyim.
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Banka Havalesi
Görüşler
C
c.....
Çocuğum okulda yaşadığı bazı arkadaşlık problemleri ve zorbalık nedeniyle kendine olan güvenini kaybetmeye başlamıştı. Bu süreçte destek almaya karar verdik. Görüşmeler sonrasında çocuğumuzun duygularını daha rahat ifade etmeye başladığını ve okula karşı tutumunun olumlu yönde değiştiğini gözlemledik. Bize de nasıl yaklaşmamız gerektiği konusunda yol gösterdi.
K
k....s
Oğlumun tuvalet eğitimi konusunda çok stresliydik. Her denememiz ağlama ve dirençle sonuçlanıyordu. Aleyna Hanım’ın yönlendirmeleri sayesinde hem bizim yaklaşımımız değişti hem de süreç çok daha rahat ilerlemeye başladı. Kendisine desteği ve sabrı için çok minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş.
• Psk. Aleyna Kıran • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
gö...e
Uzun zamandır ilişkilerimde aynı sorunları yaşadığımı fark edip destek almak istedim. Görüşmeler sayesinde hem kendimle ilgili hem de yaşadığım durumlarla ilgili birçok şeyi daha net görmeye başladım. Kendimi rahatça ifade edebildiğim ve anlaşıldığımı hissettiğim bir süreç oldu. İyi ki başvurmuşum.
ed...l
Yoğun kaygılı düşüncelerim ve sürekli en kötü senaryoları düşünme alışkanlığım nedeniyle terapi desteği almaya karar verdim. İlk görüşmeden itibaren kendimi rahat hissettim ve anlaşılmış olduğumu düşündüm. Seanslar sayesinde kaygılarımı daha iyi tanımayı, düşüncelerimi sorgulamayı ve duygularımla baş etmeyi öğreniyorum. Kendimi eskisine göre daha sakin ve kontrollü hissediyorum. İyi ki bu sürece başlamışım.
f.....
İlk seanstan itibaren kendimi rahat hissettim. Anlaşıldığımı ve gerçekten dinlendiğimi hissetmek benim için çok kıymetliydi. Seanslar sayesinde farkındalığım arttı ve günlük yaşamımda daha işlevsel baş etmeye başladım.
Psk. Aleyna Kıran
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sürecimiz boyunca gösterdiğiniz emek ve güven için ben de size teşekkür ederim. Hayat yolculuğunuzda her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.
Aleyna Kıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aleyna Kıran, Psikoloji. Size Aleyna Kıran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Aleyna Kıran adresi nerede?Aleyna Kıran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aleyna Kıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aleyna Kıran uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aleyna Kıran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aleyna Kıran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Aleyna Kıran hangi dilleri konuşuyor?Aleyna Kıran ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aleyna Kıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aleyna Kıran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aleyna Kıran hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Aleyna Kıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aleyna Kıran hangi sigortaları kabul ediyor?Aleyna Kıran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.