Diş Hekimi Randevusu

Ali Bal
Ali Bal Muayenehanesi

Sirer Caddesi Dumlupınar Apartmanı Kat 1 No 1, Sivas

Kabul edilmeyen sigortalar

Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.

Görüşler

Gerçekten çok ilgili işinin ehli birisi. İğne korkumu alt etmemi sağladı ve yirmilik dişimi çok kolay çekti. Gerçekten çok teşekkürler.

•  •

Ali bey tam bir hekim Deneyimli pratik ve güleryüzlü , muayyenehanesi de çok hoş , gerçi gitmeden bilemezsiniz ama gidin bir görün sizinle hemen ilgilenecek ve dinleyecektir zaten çok çalışkan hiç durmaz sizi savsaklamaz yani , ben kanal tedavisi yaptırdım gayet çabuk ve ağrısız geçti zaten adam sivasta isim yapan hekimlerden ben kendi adıma teşekkür ediyorum hem de çok

• M

çok iyi bir diş hekimi.insanı sıkmıyor.korkutmuyor.memnunum ben.iyi bir hekim.yaptırdığım dişlerden memnunum.

• N

ayyyy ailemizin sempatik iyi komik ilgili hekimi sayın ali bey çok iyisiniz bana verdiğiniz hizmetten ötürü çok teşekkür ederim muayeneye gidersiniz o korkunuz yok olur dişiniz çekilir siz hala sakin bir keman sesi içerisinde güler olarak dişinizin çekilmesini beklersiniz aama o diş çoktan çekilmiş yada tedavi edilmiştir ellerinize sağlık sayın ali bal beyefendiyi sivasta tek geçerim nurdan güler