Lisans eğitimimi Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nde 2014 yılında tamamladım. 2018 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde yüksek lisans eğitimimi tamamladım. 2023 yılında Üsküdar Üniversitesi'nde başladığım Bağımlılık Danışmanlığı ve Rehabilitasyon programında ikinci yüksek lisans eğitimime devam ediyorum.
2014-2018 yılları arasında tıp merkezi ve özel okullarda çocuk ve ergenlerle çalışmalarımı sürdürdüm. 2018 yılında çalışmaya başladığım Medicana Bursa Hastanesi bünyesinde ağırlıklı olarak yetişkin kanser hastaları ile çalışmanın yanı sıra ergen- yetişkin bireylere yönelik psikolojik destek sağladım.
Türk Psikologlar Derneği Bursa Şubesi yönetim kurullarında farklı görevlerde bulunduktan sonra 2022 yılından bu yana başkanlık görevini yürütmekteyim.
Aldığım eğitimler
-Bilişsel Davranışçı Terapi(BDT)
-Kabul ve Adanmışlık Terapisi(ACT)
-Wısc-4 Zeka Testi Eğitimi,
-Ayrılık Kayıp ve Yas ile Psikoterapötik Çalışma
Hakkımda
Aldığım eğitimler
-Bilişsel Davranışçı Terapi(BDT)
-Kabul ve Adanmışlık Terapisi(ACT)
-Wısc-4 Zeka Testi Eğitimi,
KONAK MH, Nilüfer, Bursa 16150
Kurumsal Danışmanlık
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Ali Demirel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ali Demirel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Demirel, Psikoloji. Size Ali Demirel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Kurumsal Danışmanlık.
Ali Demirel adresi nerede?Ali Demirel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- KONAK MH Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Demirel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Demirel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Demirel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Demirel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Demirel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar