Uzm.Dr. Ali Yeniocak İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi' nden mezun olmuştur.
- Baş Ağrıları
Nöroloji Randevusu
Kuşadası, Aydın
Doktor Muayenehanesi
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
h....k
Ali hocanın yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçiren eşimin aldığı uyguladığı tedavi sonucunda hayata tutunmayı başardı teşekkür ediyorum hocama
• DR. ALİ YENİOCAK MUAYENEHANESİ • Felçli Hasta Takibi •
T
t.....
Ali Hocaya migren için gittim. Bu platformdan buldum teşhis ve tedavisi çok iyi geldi. Çok teşekkürler.
• DR. ALİ YENİOCAK MUAYENEHANESİ • Nöroloji Randevusu •
Ali Hocam'a migren başağrısı için başvurdum.Kısa sürede teşhis kondu teşekkür ederim.Kesinlikle Ali Hocamı tavsiye ediyorum.
• DR. ALİ YENİOCAK MUAYENEHANESİ • Nöroloji Randevusu •
Ali Yeniocak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Yeniocak, Nöroloji. Size Ali Yeniocak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nöroloji Randevusu.
Ali Yeniocak adresi nerede?Ali Yeniocak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuşadası Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Yeniocak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Yeniocak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Yeniocak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Yeniocak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Yeniocak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Yeniocak hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ali Yeniocak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar