0850 317 4828 Ücret öğren

Merhaba ben Alper Aziz Hüdai Ayaslı; Nöroloji uzmanıyım.  Özellikle Eregli , Karaman , Mersin , Konya , Adana bolgesindeki hastalarımıza hizmet vermekteyiz.

Yetişkin

• Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• SGK

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • I

i̇...ü

Alper Hocamla hipnoterapi yaptık. Kilo sorunlarım vardı. Yapmadığım diyet kalmamıştı. Hocam sayesinde 3 ayda 8 kilo verdik . 2 seans hipnoz yaptık ama bu süreçte desteği hep oldu.
    Herkese tavsiye ediyorum

a....y

Alper Aziz Hüdai Ayaslı Hocamıza sol tarafımda uyuşma ve unutkanlık şikâyetiyle başvurdum. İlk andan itibaren güler yüzü ve samimi yaklaşımıyla bana güven verdi. Şikâyetlerimi en ince ayrıntısına kadar, hiç acele etmeden ve sabırla dinledi. Moral vererek süreci daha rahat geçirmemi sağladı. Daha önce yaptırmış olduğum tahlil ve tetkiklerimi dikkatle inceleyip değerlendirdi. Gerekli gördüğü tüm tetkikleri planlayarak süreci koordineli bir şekilde yönetti. Sonuçlarımı ayrıntılı olarak açıklayıp tedavimi düzenledi ve ilaçlarımın takibini de titizlikle yaptı. Muayeneden kafamda hiçbir soru işareti kalmadan, kendimi güvende hissederek ayrıldım. Bilgisi, ilgisi ve hastasına yaklaşımıyla gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim çok değerli bir hekim.

• F

fi...ş

Şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi şikâyetiyle başvurdum. Alper Aziz Hüdai Ayaslı Hocamız beni büyük bir ilgi ve sabırla karşıladı. Hikâyemi en başından sonuna kadar dikkatle dinledi, muayenemi özenle gerçekleştirdi ve gerekli tüm tetkikleri istedi. Tetkiklerim kısa sürede çekilip sonuçlandı. Sonuçlarımı ekrandan tek tek göstererek, anlaşılır bir dille açıkladı ve tüm sorularımı içtenlikle yanıtladı. Sayesinde kafamda hiçbir soru işareti kalmadan hastaneden ayrıldım. Hem bilgisi hem de hastaya yaklaşımıyla güven veren, gerçekten çok değerli bir hekim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• N

ni...

Uzun süredir yaşadığım baş ağrıları nedeniyle Alper beye başvurdum. Muayene sırasında şikâyetlerim dikkatle değerlendirildi ve süreç hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Başlanan tedavi sonrasında baş ağrılarımda belirgin bir azalma oldu ve günlük yaşamımı daha rahat sürdürmeye başladım. İletişimi güçlü, hastasını dikkatle dinleyen ve açıklayıcı bir yaklaşım sergileyen hekim. Baş ağrısı şikâyeti yaşayanlara tavsiye ederim.

• Ereğli Bilge Hastanesi- Konya Baş Ağrısı Tedavisi  •

• Z

z....b

Baş ağrısı şikâyetiyle başvurdum. Muayene sürecinde şikâyetlerim dikkatle dinlendi ve gerekli değerlendirmeler ayrıntılı şekilde yapıldı. Süreç boyunca yapılan açıklamalar anlaşılır ve açıklayıcıydı. İlgili, özenli ve profesyonel yaklaşımı sayesinde muayeneyi rahat bir şekilde tamamladım. Tedavi sürecimle ilgili kendimi güvende hissettim ve genel olarak oldukça memnun kaldım.

s....a

Hayata dair cozmem gereken sorunlarda cok yardımcı oldu; dikkat dağınıklıgı nedneıyle odaklanamadıgım sınav donemımde uyarıları ve önerileri ile odaklanmam arttı psikolojık destegı ve hipnoterapi ıle bu surecı daha rahat gecırdım

a...

Alper Hoca'mı yıllardır tanıyor ve takibinde bulunuyorum. Epilepsi nöbetiyle gitmiştik. İlaç tedavisi uygulamıştı. Bizde emekleri çoktur. Şimdiye kadar gördüğüm en bilgili doktorlardan. Hekimlik mesleğinde kendi alan bilgisi dışında genel tebabet ve geleneksel ve tamamlayıcı tıp alanlarında da dolu bir insan.

• F

f...

Dr. Alper Aziz Hüdai Ayaslı'yı üniversite araştırma hastanesindeyken tanıma fırsatım oldu. Kendisinin hastalarına yaklaşımı oldukça nazik ve kibardır. Bilgi birikimi bana göre oldukça yeterli. Babamı baş dönmesi nedeniyle muayeneye götürdüm. Yaklaşımı oldukça nazik ve kibar, muayenesi çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

s...

Uzun süredir hayat kalitemi ciddi şekilde düşüren ve geçmeyen migren atakları yaşıyordum. Bu süreçte yapay zeka üzerinden doktor araştırması yaptığımda bana Uzm. Dr. Alper Aziz Hüdayi Ayaslı önerildi, randevu aldım ve geçeceğini de düşünmüyordum açıkçası. Migren atağı geçiren herkes bilir ki gerçekten zor bir süreç ama Alper Bey'in uyguladığı doğru, planlı tedavi sayesinde çok uzun bir süredir hiç migren atağı geçirmiyorum. Migren ile mücadele eden herkese kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

a ...a

Universie Sınavina calisirken dikkatimi,odagimi toplamak icin hipnoz tedavisi amaciyla gitmistim ve nelirgin bir etkisini gordum.Gayet guzel iletisimimiz oldu ayriyetten cok da nazik birisiydi