Merhaba ben Alper Aziz Hüdai Ayaslı; Nöroloji uzmanıyım. Özellikle Eregli , Karaman , Mersin , Konya , Adana bolgesindeki hastalarımıza hizmet vermekteyiz.
- Baş Ağrıları
Felçli Hasta Takibi
Fitoterapi
Girişimsel Ağrı Tedavisi
Ereğli Bilge Hastanesi- Konya
GON Blokaj (Oksipital Sinir Blokajı)
Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları
Histamin İntoleransı
Horlama Tedavisi
Karotis Ultrasonu
Ketojenik Diyet
Ereğli Bilge Hastanesi- Konya
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Kuru İğne Tedavisi
Ereğli Bilge Hastanesi- Konya
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
MEP - Motor Uyarılmış Potansiyeller
Sinir Blokajı Enjeksiyonu
Tetik Nokta Tedavisi
Tiroid Nodüllerinde Radyofrekans Tedavisi
Ereğli Bilge Hastanesi- Konya
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
Trombektomi
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
a...
Alper Hoca'mı yıllardır tanıyor ve takibinde bulunuyorum. Epilepsi nöbetiyle gitmiştik. İlaç tedavisi uygulamıştı. Bizde emekleri çoktur. Şimdiye kadar gördüğüm en bilgili doktorlardan. Hekimlik mesleğinde kendi alan bilgisi dışında genel tebabet ve geleneksel ve tamamlayıcı tıp alanlarında da dolu bir insan.
f...
Dr. Alper Aziz Hüdai Ayaslı'yı üniversite araştırma hastanesindeyken tanıma fırsatım oldu. Kendisinin hastalarına yaklaşımı oldukça nazik ve kibardır. Bilgi birikimi bana göre oldukça yeterli. Babamı baş dönmesi nedeniyle muayeneye götürdüm. Yaklaşımı oldukça nazik ve kibar, muayenesi çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Uzun süredir hayat kalitemi ciddi şekilde düşüren ve geçmeyen migren atakları yaşıyordum. Bu süreçte yapay zeka üzerinden doktor araştırması yaptığımda bana Uzm. Dr. Alper Aziz Hüdayi Ayaslı önerildi, randevu aldım ve geçeceğini de düşünmüyordum açıkçası. Migren atağı geçiren herkes bilir ki gerçekten zor bir süreç ama Alper Bey'in uyguladığı doğru, planlı tedavi sayesinde çok uzun bir süredir hiç migren atağı geçirmiyorum. Migren ile mücadele eden herkese kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
a ...a
Universie Sınavina calisirken dikkatimi,odagimi toplamak icin hipnoz tedavisi amaciyla gitmistim ve nelirgin bir etkisini gordum.Gayet guzel iletisimimiz oldu ayriyetten cok da nazik birisiydi
• başka bir yer • Diğer •
Alper beye anneme pıhtı attığı için başvurmuştuk. Verdiği tedavi sayesinde annem iyileşti. Tedavisinden çok memnun kaldık. Kendisi süreç içinde çok güzel ilgilendi. Herkese tavsiye ediyoruz
m....a
Annemin MS hastalığı tanı ve tedavi süresince bizlere destek olan ve sürekli takibini gerçekleştiren kıymetli doktorumuz.
e,...ç
Alper bey mükemmel bir hekim, güler yüzü, takibi. Babamın tedavi sürecinde tanıdım iyiki tanımışım Allah böyle hekimleri eksik etmesin
f...
Alper hocaya tavsiye üzerine ulaştım. Rahim ve yumurtalık ameliyatı sonucu yüzümde çok ciddi yanma ve batma şikayeti ile gittim. Doktorum ilaç başladı, ayrıca da rahatlatıcı psikolojik telkinlerde bulundu. 6 ay tedavi sürecim boyunca hocanın ilgisinden çok memnun kaldım. Kendisini benim gibi rahatsızlıkları olanlara tavsiye ederim.
sm...a
Eşim küçüklüğünden beri sigara bağımlısiydi. Hipnozun bagimlilikta faydalı olduğunu duyunca Alper Hocaya başvurduk.
Çok şükür seanslar sonrası eşim sigarayı bıraktı. Çok şükür 3 yıldır halen içmiyor. Terapinin sonucundan çok memnun olduğumuz gibi doktor beyin iletişiminde de çok memnun kaldık. Hipnozu da doktor beyi de herkese tavsiye ediyoruz.• başka bir yer • Diğer •
n...
Babam 83 yaşında, Parkinson ve demans hastası. 10 yılı aşkın bir süre önce Parkinson hastalığıyla yüz yüze geldi. Saygıdeğer hocamız Alper Aziz Hüdai Ayaslı ile tanışma şansına sahip olduk. Aradan geçen süreçte tedavimize Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde devam etmek için randevu aldığımızda, Alper hocamızla yeniden karşılaşmak bizim için çok mutluluk verici bir gelişme oldu. Bizleri gördüğünde tanıması, her detayı özenle, dikkatle hatırlaması, uyguladığı tedavilerle Parkinson ve demans teşhislerini olabildiğince yavaşlatması, her şekilde ve şartta ulaşılabilir ve yardıma, desteğe hep açık olması bizim için çok büyük bir şanstı. Ayrıca ben ve annemle ilgili nörolojik rahatsızlıklarımızda da çok özenli ve dikkatliydi. Şu an başka şehirde olmasına rağmen hep babam için desteğini hissediyoruz ve biliyoruz. Alper hocamıza duyduğumuz saygı, sevgi ve vefamız kelimelerle ifade edilemez. İyi ki tanıdık saygıdeğer hocamızı.
Alper Aziz Hüdai Ayaslı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Aziz Hüdai Ayaslı, Nöroloji. Size Alper Aziz Hüdai Ayaslı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, EEG (Elektroensefalografi), Elektromiyografi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Epilepsi Tedavisi, Epilepsi Testi, Esd (Sedimantasyon).
Alper Aziz Hüdai Ayaslı adresi nerede?Alper Aziz Hüdai Ayaslı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eti Mahallesi No:16 Konya
- . Karaman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Aziz Hüdai Ayaslı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Aziz Hüdai Ayaslı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alper Aziz Hüdai Ayaslı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alper Aziz Hüdai Ayaslı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Alper Aziz Hüdai Ayaslı hangi dilleri konuşuyor?Alper Aziz Hüdai Ayaslı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alper Aziz Hüdai Ayaslı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Aziz Hüdai Ayaslı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Alper Aziz Hüdai Ayaslı hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Alper Aziz Hüdai Ayaslı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alper Aziz Hüdai Ayaslı hangi sigortaları kabul ediyor?Alper Aziz Hüdai Ayaslı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.