Zuhuratbaba M.Dr.T.Sağlam Cad.N10 Bakırköy, Bakırköy
e....b
Alper Bey babamın Robotik prostat ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. 4 ay gibi kısa bir sürede ameliyatın olası yan etkileri yok denecek kadar azaldı. Süreç boyunca çok anlayışlıydı ve her an bize yardımcı olmaya çalıştı. Ülkemizin böyle başarılı doktorlara ihtiyacı var. Her şey için minnettarız.
• İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi • Diğer •
mi...r
Çocuğumun yumurtasını başarılı bir şekilde indiren doktoruma çok teşekkür ederim. Elleri dert görmesin. Bizi büyük dertten kurtardı.
ah...k
alper hocam gercekten en iyisi sensin, cocugumun yumurtasi inmiyordu, bir cektin, simdi hep yerinde,hic cıkmıyor, herkes ameliyat demisti ama sen elinle iyi ettin cocugumu.. ellerin dert gormesin...
ma...t
hocam sertleşme problemim vardı sayende verdiğin ilaçlarla hiçbir sıkıntım kalmadı daş gibiyim şu an maşallah ,eskiden arkadaşların yanında üzüntüden kahroluyordum, şimdi kahvede namım yürüyor sayende
mo...i
Hastalara çok bagırıyor, goz teması kurmuyor, 10 üzerinden 2 veriyorum....
Alper Bitkin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Bitkin, Üroloji.
Alper Bitkin adresi nerede?Alper Bitkin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba M.Dr.T.Sağlam Cad.N10 Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Bitkin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Bitkin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alper Bitkin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Bitkin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Bitkin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Bitkin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Alper Bitkin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.