İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi
Zuhuratbaba M.Dr.T.Sağlam Cad.N10 Bakırköy, Bakırköy
a....k
Odaya ilk girer girmez bana gösterdiği ilgi benim çok hoşuma gitti , söylediğim şikayetlere tek tek sebeplerini ve bunlar için gerekti tedavi şeklini güzel bir şekilde iletti , kan sonuçlarım ve diğer sonuçlarım için gittiğimde aynı ilgi ve hoşgörü devam etmekteydi doktor bey sizin gibi doktorların bu ülkede çok ihtiyacı var
ze...z
Allah bir degil bin razı olsun hocamız okadar beyefendi okadar mesleğine aşık düzgün hastalarının için fazlasıyla doğru tedavi uygulayan bi doktor rabbim yolunu kaderini açık etsin uzun zamanıdır crp sorunuma çare yok gibiydi cemal hocamıza denk gelmem beni cok mutlu etti hocamız daha daha güzel yerlere gelsin amin
5 Kasım 2025de mesai dışı için randevu aldın kendilerine odaya girdikten sonra ne şikayetimin olduğunu sordu belirttim kısaca sonrasında muayene bile etmeden önemli bir şey olmadığını kasılmamın olduğunu söylediğim halde böyle bir şeyin olamayacağını belirtti ama var yani olmayan bir şeyi neden söyleyeyim daha önce bu şikayetimden kaynaklı nörolojiye de gittim yalnızca yarım saat muayene ettiler 2 ayrı mr çektirdiler ama bu doktorum beni gördükten 30 saniye sonra önemli bir şey olmadığını kasılmam olduğunu da inanmayıp ısrarla aksini iddaa etti odaya girip çıkmam toplamda 2,5 dakika sürdü belki daha kısa daha önce bu şikayetimle ilgili ne yaptım ne kadardır devam ediyor bunları anlatmama fırsat bile vermedi tek yaptığım vakit kaybıydı gerçekten ilk defa böyle bir doktor görüyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
al...a
Dr Akın beye belimden bacağıma vuran ağrı ile gittim kendisi süreci çok hızlı yöneterek mr çektirmemi sağladı beni hiç korkutmadan senin ameliyat olmanı gerektiricek birsey yok iğne tedavisi ile korkma toparlarsın diyerek asistanına yönlendirdi iyi ki onu dinleyip baska yerde ameliyat olmamısım sayesinde iğne tedavisi ile eski hayatıma geri döndüm iyi ki böyle bir doktor ile tanışmışım
t.....
Babamın anjiyo sonrası rutin poliklinik muayene leri için 2021 yılından beri kendisiyle devam ediyoruz. Poliklinikte kapısı hep açık olan nadir hekimlerimizden biri. Rahatlıkla soru sorabildiğimiz, anlatmaktan erinmeyen, anlaşılmak istediğinizi sizi dinleyerek size hissettiren, tanımaktan memnuniyet duyduğumuz bir hekimimiz. Sağ olsun
u.....
Annemin kalp ve damar şikayetlerini büyük bir özenle dinleyip, titizlikle muayene eden, bilgi, tecrübe ve keskin öngörüsüyle hızlı ve doğru tespitler yapan, vakit kaybetmeden anjiyo gerçekleştirerek iki tıkalı damarı belirleyip başarılı bir stent uygulaması yapan, sonrasında süreci yakından takip eden çok kıymetli doktorumuz Prof. Dr. Ali Aycan Kavala’ya sonsuz minnetle..
Tıbbi bilgisi kadar insanlığı, nezaketi ve hastalarına gösterdiği içten ilgisiyle fark yaratan hocamıza ve bu süreçte büyük bir özveriyle çalışan değerli ekibini gönülden tavsiye ederiz.
Ağustos 2024 tarihinde Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde eşimin şikayeti olmamasına rağmen 3 ana damarının tıkalı olduğunu tespit eden ve hemen gözetim altına alıp en kısa sürede ameliyatını gerçekleştiren ve tıkalı olan 5 damarını başarılı bir şekilde ameliyatını yapan Syn Prof. Ali Aycan Kavala ve Kalp Damar cerrahisinde görev alan Dr, hemşire , personel gecesini gündüzüne katıp canla başla hastaların tüm sıkıntıları ile sabırla ilgilenen tüm ekibe
İyi ki varsınız..
ra...n
Bel ağrım dolaydıyla zor da olsa randevu alabildigim ve kendisine ulaşabildiğim Sn Uzman Dr.Akın GÖKÇEDAĞ hoca yaptığı muayene neticesinde Omurilik kanal daralmasından kaynaklandığını ve belimde oluşan problemi tüm detayları ile anlayabileceğimiz şekilde anlattı ve Cerrahi müdahalenin gerekli olduğunu belirtti ancak Bana öyle bir müjde verdi ki belime platin koymadan operasyonu gerçekleştirbileceğini söylemesiydi, nihayet değeli hoca Uzman Dr Akın GÖKÇEDAĞ
Profesyonel, disiplinli,samimi ve candan yaklaşımı tereddütsüz bir şekilde ameliyatımı gerçekleştirdi.
Hemen ikinci gün kendisi ayağa kaldırıp yürüttü. Yürüyerek ve hiç ağrım olmadan hastaneden taburcu oldum. Halk adamı mütevazi insan Değerli hoca Akın GÖKÇEDAĞ’a Ekibine, güler yüzüyle her dakika yanımızda olan hemşehrilerimize ve hastane personeline minnet ve saygılarımızı sunuyoruz
Maviş ERTAN & Ramazan ERTAN
d.....
Daha önceki doktor deneyimlerimden dolayı Dr. Engin’i tercih ettim L1 kemiğimde bir kırık var kendisi o kadar güzel açıkladı ve randevuyu erkenden aldı kendisine iyi yorumumu sunuyorum çünkü endişelerimimi korkularımı yenmem için çok emek harcadı çok bilgili ilgili iyi bir hekim
n....b
Bir spor lisansı için kendisine muayene olduk. Ayrıntılı bir şekilde eko yapıp, çektirdiği EKG yi inceledi. Anamnez aldı. Bize yan dal hocalarının da tüm yoğunluklarına rağmen güleryüzlü olabileceğini, yüksekten konuşmadan hasta ile iletişim kurulabileceğini hatırlattı. Kendisine gönül rahatlığı ile evladınızı götürebilirsiniz.
İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi, Bakırköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi, Bakırköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Genel Cerrah, Nörolog, Acil Tıp Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ürolog, Kardiyolog, Göz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Patolog, Aile Hekimi, Biyokimya Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Hematolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Neonatolog, Nefrolog, Göğüs Cerrahı, Mikrobiyolog, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Kardiyoloğu, Pratisyen Hekim, Çocuk Alerjisi Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Romatolog, Gastroenterolog, Dermatolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Psikiyatrist.
İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi, toplam 429 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Hepatit B Aşısı, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Difteri Aşısı, Kontraseptif Sünger(Doğum Kontrol), Bcg Aşısı, Doğum Kontrol, Nebulizatör, Hemaferez, Enjeksiyon Im, Difteri/Tetanoz/Aselüler Boğmaca Aşısı.
İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 188 hasta/danışan, İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi nerede?İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi adresi Zuhuratbaba M.Dr.T.Sağlam Cad.N10 Bakırköy Bakırköy şeklindedir.