Op. Dr. Alper Emre Dikici

Yetişkin

Sakarya Karasu Devlet Hastanesi

S.Atif Obul Cad., Sakarya

• Sigortası olan hastalar

• Çok efendi çok ilgili bir insan inşallah bundan sonraki takip sürecinde sahada ş.f.bulurum Sakarya’dan Alper bey için karasu devlet hastanesine gittim

• Sakarya Karasu Devlet Hastanesi Randevu  •

• O

Bel fıtığımdan dolayı şiddetli bacak ağrılarım mevcuttu hekimimin yapmış olduğu tedavi sonucundan güne harika başlıyorum hayat kalitem arttı.

• Sakarya Karasu Devlet Hastanesi Randevu  •

• K

Kendisine karpal tünel sendromu sıkıntımla ilgili olarak 15 ay önce başvurdum. O kadar kalabalık içinde ellerime enjeksiyon yaptı. 14 ay rahat ettim. Dr. Alper Emre Dikici çok değerli bir insan, tavsiye ederim.

• L

2022 senesinde ameliyat oldum. İstanbul'da Doktorum Alper Emre Dikici'ye rastlayana kadar o kadar çok doktora gittim ki hepsi zamana ihtiyacı var; ameliyatın başarılı geçtiğini söylediler ama ayağımdaki platinin alınmasından bahsetmediler. Ben Alper Emre Dikici'ye tesadüfen gitmiştim ve bu platinin çıkması gerekirdi dedi. Ameliyat kararımı verdim; bu arada platin ayak kemiğime yapışmış, üç ameliyatla ayağımı ağır bir yükten kurtardı. Şu an takipteyim; harika bir doktor ve hastaları çok memnun. Bizi saygı ve sevgiyle dinliyor ve tedavimizi takip ediyor.

•  •

Alper Bey'le tavsiye üzerine görüşmeye başladım. Omuzumda lif yırtılması oluşmuştu; bundan dolayı tedavi sürecine başladık. Kendisi çok güzel ilgilendi. Ameliyattan önce de ameliyattan sonra da çok güzel ilgilendi. Hâlâ da kendisiyle görüşmeye devam ediyorum ve kendisini evet herkese tavsiye ediyorum. Alper Bey'in ameliyatından sonra gerçekten omuzum, sol kolum kendine geldi.

• O

1 ay kadar önce sol elimdeki bir parmakta ağrı ve takılma şikayetiyle ortopediye randevu alıp Alper Bey ile görüştüm. Tetik parmak denilen bir rahatsızlık gibi göründüğünü, ancak net bir teşhis konulabilmesi için nörolojiye randevu alıp EMG çektirmem gerektiğini söyledi. Bu işlemlerden sonra tetik parmak olduğuna kanaat getirip kolajenli iğne tedavisine başladık. 15 gün sonra yapılacak ikinci bir iğnenin gerekebileceğini söyledi; fakat hızlı bir iyileşme sürecinden sonra diğer iğneye gerek duymadı. Bir ay sonra tekrar kontrole gelin ve takibini yapalım, dedi. Alper Bey'den memnun kaldım. Eğitim ve uzmanlıkları nedeniyle hiçbir doktordu ayırmak istemem ama Alper Bey'i kesinlikle tavsiye ederim.

• H

Doktorumuza tavsiye yoluyla diz, bel, boyun ve omuz ağrıları rahatsızlığı ile ulaştık. Tedavi çeşitlerini sunması ve en uygun tedavi yöntemini birlikte seçmemize olanak sağladı. Kendisi bizimle çok iyi ilgilendi. Çevreme tabii ki tavsiye ederim. Hastayı dinliyor ve sözünü asla yarıda kesmiyor; böylece şikayetlere hakim oluyor. Bu çok değerli bir hizmet çünkü çoğu hasta başka doktorlara şikayetini dahi iletemeden randevusu sonlandırılabiliyor. Doktorumuz randevu saatlerine özen gösteriyor ve kalabalıktan dolayı yığılma izdihamı oluşturmadan bu olası problemi her zaman önlüyor. Hastaya saygı gösteren, kendisini hastalardan üstün tutmayan ve ben de bir hasta adayıyım; ileride hasta olabilir ve doktorlara muhtaç kalabilirim düşüncesiyle hareket eden, bu konuda hastalarla kendi itibarını her zaman eşit tutan, saygı değer bir doktor. Tamamen farklı bir seviyede kendisini geliştirmiş, alanında uzmanlaşmış, mesleğinin hakkını vermeye çalışan gerçek bir doktor: Sayın Alper Emre Dikici.

• N

Omuz eklem iltihabı rahatsızlığım vardı. Kolajen iğnesi ve kolajen hap tedavisi yapıldı. Tedaviden iyi sonuç aldım; omuzum iyileşti. Alper hocadan memnunum.

•  •

Domuz saldırısına uğradım. Ameliyat oldum, hastanede yattım. Ameliyatım iyi geçti, kısa sürede ayağa kalktım. Kalça ile diz arasında bir sorun vardı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Yanına gittiğimde gerekeni yapıyor. Bizim için on numara bir doktor. İletişimi ve insanlarla ilgilenmesi iyi. Memnunum kendisinden.

•  •

Sol bacakta ağrı başladı, bu sebeple başvurdum. Kemik erimesine karşı ilaçlar verdi. Çok kibar bir beyefendi. Duyarlı ve sakin. Evladım gibi kendisi güzel bir insan. Ben memnunum, uyguladığı tedaviden sonuç alıyorum. Vitamin takviyelerini de verdi. Sürecim devam ediyor. Deneyimli ve eğitimli birisi bana cevaplar verdi.