2019 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldum. Klinik pratiğimde genel diş hekimliği uygulamalarının yanı sıra estetik diş hekimliği, implant üstü protezler ve tam ağız rehabilitasyonları üzerine yoğunlaşmaktayım. İtalya’da Siena Üniversitesi bünyesinde Protetik Diş Tedavisi alanında yüksek lisans eğitimime devam ederek akademik gelişimimi sürdürmekteyim. Dijital diş hekimliği, implantoloji ve estetik rehabilitasyonlar alanlarında güncel tedavi yaklaşımlarını klinik pratiğime entegre etmeyi hedeflemekteyim.
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Nish Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Görüşler
b...
Alper hocama implant yaptırdım. İmplant sürecim ağrısız, sızısız, herhangi bir problem yaşamadan sağlıklı bir şekilde geçti. Bu süreçte hocamın ilgi alakası, bilgilendirmeleri ve ekip olarak sıcakkanlı, güler yüzlü yaklaşımından çok memnun kaldım. İlerleyen süreçte dişlerim ile ilgili herhangi bir ihtiyacım olduğunda gideceğim tek adres burası.
h...
Alper Bey’de implant sürecimi tamamlamış bir hastayım. Sürecimin başından itibaren her şey çok güzel ilerledi. Tedavi sürecim gerçekten ağrısız ilerledi. Hocamın ilgisi ve klinikteki ekibinin güler yüzü ile tüm tedavi sürecim harika ilerledi. Hocam ve ekibinden çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.
s...
Babamın arkadaşının tavsiyesi üzerine gittik. Dişlerimde lekeler ve şekil bozukluğu rahatsızlığı sebebiyle kendisine rahatsızlığımı anlattım. Bunun üzerine incelemeler sonucu ne kadar dişime hangi işlemin yapılacağına bakıldı. 8 dişime lamine diş tedavisi uygulandı. Süreç doktorumun kontrolü ile ince bir titizlikle gerçekleşti. Acısız ve özenliydi. Tedavim bittiğinde de aynı şekilde kontrol gerçekleştirildi. Bu süreçte doktorum Alper Bey’den çok memnun kaldım. İlgi ve alakası, hijyenik çalışma ortamı ve tüm personelin güler yüzlü yaklaşımı sayesinde tedavi sürecim oldukça rahat geçti. Dişlerimden çok memnunum, dilediğim gibi gülebiliyorum artık. Çevremdeki insanlara da memnuniyetle tavsiye etmeye devam ediyorum.
i...
Arkadaş tavsiyesi üzerine gittim. Disiplinli ve hijyenik konusunda çok güzel bir ortam ve samimi bir karşılama sonucunda, ayrıca implant konusunda da ayrıntılı bir sohbet ettikten sonra yaptırmaya karar verdim. Dt. Alper Söylemez kontrolünde yapılan işlemlerin her aşamasında bilgilendirme yapıldı. Şimdi çok rahatım. Ben zor bir insanım ve bu konuda Alper Bey ve ekibinin sabırlarından dolayı ayrıca memnun kaldım. Diş ile ilgili sorunu olan tanıdığım herkese de söylüyorum ve tavsiye ediyorum.
a...
Son birkaç yıldır dişlerimle ilgili sıkıntılarım vardı. Tabii çocukluğumuzdan bu yana hep diş doktorlarından korktuğumuz için cesaret edemiyordum. Bir gün tesadüfen kliniğinin önünden geçerken eşimle kararlaştırıp gittik. Klinikte güler yüzlü insanlarla karşılaştık, her taraf hijyenik, tertemizdi. Özellikle Alper Söylemez hocam o kadar güzel karşıladı ki, beyefendi ve bir o kadar nazik hocamız tedavinin başından bu yana ilgi, alaka ve samimiyetli bir şekilde devam etti. Tedavi boyunca dişlerim çekildi, komple implant yapıldı. Hiç zorlanmadım diyebilirim. Onların güler yüzü, samimiyeti ve kaliteli işçilikleri için başta Alper hocam olmak üzere tüm ekibinden memnun kaldık. Ayrıca çevremdeki herkese şiddetle önerebileceğim bir klinik. İyi ki tanıdım sizleri.
Alper Söylemez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Söylemez, Diş Hekimi. Size Alper Söylemez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Estetik Porselen, Gülüş Tasarımı, X-Ray, Normal Randevu, Diş Dolgusu, Zirkonyum Porselen Kronlar, Botoks, Diş Çekimi, Cep Derinliği Azaltma.
Alper Söylemez adresi nerede?Alper Söylemez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Numuneveler Mahallesi Ali Adıkutlu Caddesi No:8 Dörtyol
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Söylemez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Söylemez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alper Söylemez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alper Söylemez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Alper Söylemez hangi dilleri konuşuyor?Alper Söylemez ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alper Söylemez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Söylemez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Alper Söylemez hangi sigortaları kabul ediyor?Alper Söylemez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.