Diyetisyen Alpin Ölmez Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden 2024 yılında mezun olmuştur.Lisans hayatı boyunca Başkent Hastanesi, Etlik Şehir Hastanesi(Ankara),Beştepe Devlet Hastanesi (Ankara), Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi(Ankara),Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Hastanesi(Ankara) gibi birçok farklı hastane ve kurumda stajlarını tamamlamıştır. 2025 yılı Ocak ayı itibariyle kendi kliniğinde danışan kabulüne devam etmektedir.

Dyt. Alpin Ölmez

Meydan Kavağı Mah. Perge Bulvarı. No:26/4 Mehmet Atalay Apart. Kat:2 Daire:5, Muratpaşa, Antalya

• Sigortası olan hastalar

• K

Uzun süredir sibo rahatsızlığım nedeniyle şişkinlik, gaz ve mide problemleri yaşıyordum. Ne yapsam geçmiyordu. Tavsiye üzerine başvurduğum Alpin hanım sayesinde ilk kez birisi şikayetlerimi ciddiyetle dinledi ve bana uygun programı hazırladı. sibo rahatsızlığıma uygun yapılan program sayesinde yapılan değerlendirmeler ve uyguladığımız özel beslenme planıyla kısa sürede farkı hissettim. Şikayetlerim büyük ölçüde azaldı, yaşam kalitem arttı. Gerçekten hem bilgisi hem de yaklaşımıyla bana çok iyi geldi.

• N

Candida diyeti ile ilgili çok yol gösterici oldu. Alpin hoca hiç yapamayacağımı sandığım bir beslenme düzenini beni hiç korkutmadan, hayatıma entegre etti. Emeğine minnettarım.

• Konum: Online Danışmanlık Detoks Diyeti

• D

Diyet yapmaktan hoşlanmayan biriyken alpin hanım diyet yaptığımı hissettirmeden kilo verdirdi, 40 bedenden 36 bedene kadar düşmemi sağladı

• Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

• Y

Yüksek giden kan değerlerim sonucunda beslenme konusunda Alpin Hanımın desteğine başvurdum. Bana özel hazırladığı diyet listeleri sayesinde 2 ayda 11 kilo verdim. Artık daha mutlu ve beslenmeye dair daha fazla bilgiye sahibim. Kolesterolümde artık ideal değerinde. Çevreme kendisini öneriyorum.

• Konum: Dyt. Alpin Ölmez Kilo Verme Diyetleri

• H

Gerçekten ilgili bir diyetisyen.2 ayda yaklaşık 10 kilo verdim sayesinde.Güzel bir süreçti tavsiye ederim

• Konum: Dyt. Alpin Ölmez Kilo Verme Diyetleri

• K

Yıllarca IBS sorunlarıyla mücadele ettim. Alpin Hocam endişelerimi dikkatle dinledi ve yoğun yaşam tarzıma uygun kişiselleştirilmiş bir plan oluşturdu. Aylar geçtikçe sağlığımda önemli gelişmeler yaşadım. Alpin Hanım ile çalışmak çok bilgilendirici ve eğlenceliydi.

• Konum: Dyt. Alpin Ölmez

• D

Doğum sonrası kilolarım için bir arkadaşımın önerisiyle başlamıştım çok güleryüzlü ve pozitif bir diyetisyen programıma uymam için benden çok çabaladı ama sayesinde eski kiloma döndüm:)

• Konum: Online Danışmanlık

.Bütünsel yaklaşımı büyük fark yarattı. Yaşam tarzımı ve karşılaştığım zorlukları anlamaya zaman ayırdı ve hedeflerime uygun, gerçekçi bir beslenme planı hazırladı. Hedef kiloma keyifli ve sürdürülebilir bir şekilde ulaştım .

• Konum: Dyt. Alpin Ölmez Randevu

Kendisiyle tanışalı yaklaşık üç ay oldu kilo almak için başvurdum online olarak başladığımız seanslara şuan yüz yüze devam ediyoruz gayet güler yüzlü ve ilgili tavsiye ederim.