Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk ve Ergen Terapisi
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
me....
Randevu doğrulandı
Anıl bey samimiyeti ilgisi ve pozitif yaklaşımlarıyla çocuklarımız üzerindeki farkındalığımızı arttırdı. Oğlumuz dehb semptomları taşıyordu,gitmedigimiz doktor yada pedagog kalmamıştı,Anıl bey sayesinde ona uygun bir planlama ve eğitim takvimi oluşturduk. Sonunda ise hızla ilerleyen bir çocuk öldü.Tereddütsüz tek tavsiyemdir.
g...
Telefon numarası doğrulandı
12 ve 16 yaşlarındaki iki kızım için ulaştım. 12 yaş: Kızım biraz bilmiş olduğu için bende obsesif konpülsif bozukluk var diye internetten kendi kendine tanı koymuş. O yüzden gitmek istedi. Ama öyle bir şey yokmuş. Ergenliğe bağlıymış. 16 yaş: Dikkat eksikliği ve kaygı bozukluğu sebebiyle başvurduk. Büyük kızım hâlâ takibi altında. Anıl Bey'in sakinliği, çocukları ve beni misafirmişiz gibi içten karşılaması, yaptığı doğru tespitler, tedavi ve telkinleri çok iyi geldi çocuklarıma. Mesleğinde daha nice başarılar dilerim.
e....ü
Telefon numarası doğrulandı
14 yaşındaki kızımın ergenligi ile ilgiligi çok ciddi sorunlarımız var umudumu da tam yitirmiş durumdayken anıl beye ulaştım. muayene sırasında hem kızımla hem benimle ayrı ayrı uzun uzun konuşup bizi dinlemesi yol gösterici tavrı çözüm yollarını göstermesi çok rahatlaticiydi görüşmede kızım ile ilgili tesishisleri farkındalığımi artırdı kitaplar önerdi bize. tedavimiz yeni başladı fakat ertesi gün kızım anne bugün okula giderken derslerimi kurtarmaliyim diyerek okulda da en önde oturdum öğretmenlerim beni kutladı demesine çok sasirdim çok mutlu oldum umutluyum artik. Kısaca şuan empati yönü yüksek mutavazi doktorumuz iyiki var.iyi hekimler hep varolsun
ç.....
Randevu doğrulandı
6,5. Yaşındaki Kızımın Öğrenme güçlüğü şüphesi ile başvurduk, değerlendirmesi gözlemi bilgilendirmesi yaklaşımı iletişimi oldukça tatmin ediciydi, Anıl bey ile bir yola çıktık, aile çocuk okul doktor işbirliği çok önemli, artık nasıl yol almamız gerektiğine dair yol haritamız oluştu.
al...n
Telefon numarası doğrulandı
Kibar, nazik ve güven veren doktorumuz.. Çocuklarım dikkat eksikliği için gitti.. Tedavisi işe yaradı ve şimdi daha dikkatliler.. Ayrıca odaklanma sorunu kalmadı...
sa...n
Telefon numarası doğrulandı
Çocuğumuzun gelişim ve tedavi sürecinde gerek bize yaklaşımı gerekse çocuğumuza olan ilgisi ve tedavi başarısı gerçekten muazzamdı. Anıl Bey’i bulmamız ve seçmemiz gerçekten büyük şans bizim için. Mükemmel doktor.
b....̇
Telefon numarası doğrulandı
Anıl Bey'e tavsiye üzerine gittim ve iyi ki yollarımız kesişti.Yaptığımız seanslar hayatımda yepyeni yeni bir sayfa açtı.Kaygı bozukluğu yaşıyordum.İş yerinde özellikle konsantrasyon sorunları yaşıyordum.Bu da ciddi bir motivasyon kaybına neden olmaya başlamıştı.İş performansım düşmeye başlamıştı ve bu eve de yansıyordu.Kendimi çok sıkışmış hissettiğim bir dönemde Anıl bey ile seanslara başladık.Kendisi son derece iyi bir doktor ilgisi ve desteği ile çok ciddi bir yol kat ettik.Sihirli bir dokunuşu oldu benim hayatıma.Gönül rahatlığı ile kendisini tavsiye ederim .
c...
Telefon numarası doğrulandı
Doktor arayışımızın sonunda kendisine ulaştık. Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu için başvurduk. Çocukla olan iletişimi çok başarılıydı. Eğitim hayatı ve gelişimi için çok faydalı oldu. Çocuklarından benzer şikayetleri olan çevreme kendisini tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığıyla destek alabilirsiniz.
a...
Telefon numarası doğrulandı
Bundan 3 yıl önce katedomi olarak acile götürmüştük. Hastanede yatışımız yapıldı. Tedavi süreci içerisinde kızım hiç kimseyle iletişim kurmuyordu yazarak da hiç kimseyle iletişim kurmuyordu konuşmuyordu da. Depresyon tanısı konuldu psikoterapi ve ilaç tedavisi uygulandı. Anıl Bey ile bu süreçte tanıştık. Kızım onunla çok güzel bir iletişim kurdu biz tedavimizi yaptık dışarıya çıktığımızda iletişimimiz kopmadı çözüm odaklı çok sevecen ve ben kesinlikle çok mesleki hayatında çok başarılı olacağına inanıyorum. Elimden geldiği kadar da yaşadığımız bu tedavi sürecinde bize göstermiş olduğu hem yakınlıktan dolayı hem ilgiden dolayı arkadaşlarıma ve çevreme de tavsiye ediyorum.
ö...
Telefon numarası doğrulandı
Anıl Bey ile yolumuz hastanede kesişti. Çocuğumdaki aşırı sinirlenme halleri nedeniyle randevu almıştık. Kendisi çok ilgili ve alakalıydı memnun kaldık. Çocuğumla güzel bir iletişim kurdu. Çevremde kesinlikle tavsiye ederim.
Anıl Altunkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Anıl Altunkaya, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Anıl Altunkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Dikkat Testleri, Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Çocuk Depresyon Ölçekleri, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Anıl Altunkaya adresi nerede?Anıl Altunkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu mah. 1593 / 1. sok. Lider Centrio B Blok D:28 K:3 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Anıl Altunkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Anıl Altunkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Anıl Altunkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Anıl Altunkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Anıl Altunkaya hangi dilleri konuşuyor?Anıl Altunkaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Anıl Altunkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Anıl Altunkaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Anıl Altunkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Anıl Altunkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Anıl Altunkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Anıl Altunkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.