0850… Ücret öğren

1988 yılı İzmir, Karşıyaka doğumluyum. İlk ve orta öğretimimi Kocaeli, İzmit'te, diş hekimliği eğitimimi 2012 yılında Ankara'da Başkent Üniversitesi'nde tamamladım. 2013 yılında diş hekimliğinde uzmanlık sınavında(DUS) Türkiye 13.sü olarak, mezun olduğum fakülte olan Başkent Üniversitesi diş hekimliği fakültesinin ortodonti anabilim dalı uzmanlık programına giriş hakkı kazandım. 5 yıllık uzmanlık eğitimimin ardından, 2018 yılında "Mandibular ark distalizasyonunda kullanılan minivida ve ramal plak ankrajının dental etkilerinin sonlu elemanlar analizi ile değerlendirilmesi" konulu tezimi sunup, ortodonti uzmanı unvanı alarak mezun oldum. 2018-2021 yılları arasında Ankara'da MineDent ağız ve diş sağlığı polikliniğinde klinisyen olarak çalıştım. Aynı periyotta Adakent Üniversitesi ortodonti anabilim dalında öğretim görevlisi olarak akademik yaşantımı sürdürdüm. 2021 yılından beri Muğla, Menteşe'deki kliniğimde bilimsel normların ışığında, multidisipliner yaklaşımlarla, estetik ve fonksiyonun birleştiği gülümsemeler için çalışmaktayım.

Yetişkin
Çocuk

Ortodonti Randevusu

Emirbeyazıt Mah., 19 (EMB) Sokak No: 5, Daire:5, Menteşe, Muğla 48000

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • Z

Arda bey 3 yıllık ortodonti tedavimde cok samimi ve profosyoneldi. Tedavime bir sure ara vermeme rağmen sonrasında da planlı ve sabırlı bir şekilde tedavimi bitirdi. Ayrıca çok güleryüzlü ve samimi bir doktor :))))

• Z

Bugun tellerime veda ettim . Arda hocamın bu süreçteki emeği , güler yüzü ve desteği sayesinde tedavi sürecim çok rahat geçti . Asistanı ve kendisi çok ilgili ve güler yüzlü insanlar . Artık çok daha güzel gülümsüyorum

• B

Tel tedavim 1 yıl gibi kısa bir sürede bitti ve tahmin ettiğimden çok daha güzel oldu. Doktorum her zaman ilgili , açıklayıcı ve motive ediciydi. Aynı zamanda Güler yüzü ve samimiyeti sayesinde randevularım çok rahat geçti .

• N

Retainer tamiri için gelmiştim . Arda bey ve asistanı güler yüzü ve samimiyetiyle çok ilgiliydiler . Herkese tavsiye ederim

• Arda Alanlı Orthodontics Ortodontik Tedavi  •

50 yaşındayım . Arda bey geldiğim günden beri beni motive ederek tel tedavisi görmem konusunda beni cesaretlendirdi. 9 aylık bir süreç sonrası kapanış bozukluğum ve çarpışıklığım ortadan kalktı. Güler yüzlü asistanı her sorumu sabırla ve özveriyle cevapladı. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

• C

1 yıllık tel tedavimi sorunsuz olarak bitirdim,yorumları referans almak isteyenlerin gözü kapalı güvenebileceği bir doktor(5 yıldız bile az kalır), anlatılacak çok şey var ama ben kısaca özetliyeyim, tedavimin sonunda dişlerim düzeldi aralarındaki boşluklar normal hale geldi ve sonrasında boşluklara implantlarımı yaptırdım, dişlerimin eski haline dönmemesi içinde gerekli işlemleri yaptı ve beni detaylı bir şekilde bilgilendirdi, Arda bey ve ekibi işinde çok profesyonel, sadece ortodonti tedavisi uyguluyor, işini severek yapan bir doktor her zaman önce sağlıklı olan yolu öneriyor ve tercih ediyor, hastaya para odaklı yaklaşmıyor tedavi neyi gerektiriyorsa onu uyguluyor, ortodonti tedavisi sabır gerektiren ve iyi takip edilmesi gereken bir süreç ve bu süreci çok iyi yönetiyor, sabırlı ve güleryüzlü, kendisi ve ekibi

• M

Arda bey çok iyi ve kibar birisi sizi her daim işlemlerle ilgili bilgilendirir tedavim için çok mutluyum

• Arda Alanlı Orthodontics Ortodontik Tedavi  •

Arda Bey işinin ehli ve son derece profesyonel bir hekim. Tedavi sürecinin her aşamasında detaylı bilgilendirme yapıyor ve tüm soruları sabırla yanıtlıyor. Güler yüzü ve sakinleştirici tavrı güven verici. Ortodonti planlayanlar için çok başarılı bir tercih. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• B

Arda hoca, diş teli tedavimi hızlı, kusursuz ve özenli bir şekilde tamamladı. Kendisi alanının en iyilerinden ve bence muğlanın en iyi ortodontisti. İşlemlerinde herşeyin bilgisini sunuyor ve en mükemmel şekilde tamamlıyor.

• D

Çok güzel ilgilenildi, diş teli tedavi sürecimde bir çok bilgilendirme yapıldı ve özellikle ilgilenildi