Kültür Mahallesi, Şair Eşref Bulvarı No : 41 / kat 3 daire 7 Işık Apartmanı, alsancak Konak İzmir, Konak 35100 İzmir, İzmir 35559
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
me...z
aslı hanım çok süper bir doktor memik yılmaz
Ş
şu...r
Ondan daha iyisini bulamazsınız.2 ay önce yaptığı göğüs ameliyatımdan sonra izleim neredeyse yok olmak üzere.Ağrı olmamasıda inanılmaz geliyor herkese ama inanın ağrısız ve yok sayılacak derecede izsiz ameliyat yaptı.Teşekkürler
Aslı Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Can, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Aslı Can adresi nerede?Aslı Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi, Şair Eşref Bulvarı No : 41 / kat 3 daire 7 Işık Apartmanı, alsancak Konak İzmir, Konak 35100 İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslı Can online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aslı Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Can bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslı Can ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslı Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Aslı Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra