Merkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok., Bağcılar
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
R
re...z
davranışi kaba idrar yolmda taş kaldı alamadılar idrar yolumu deldiler taktıkları katateri almamışlar aldık diye beniyolladılar ya neler çektim neler çok uzun mesle tıp alanına saygim sonsuz ama bana çok çektirdiler
• • •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mu...k
istanbul bagcilar arastirma hastahanesinin en iyi doktorudur yaklasimi ile tedavisi ile kisiligi ile randevu alinmasi çok zor ama karsiligini aliyorsunuz
mi...r
Allah bin kere razı olsun hocamdan onun sayesinde yeniden dünyaya geldim.
Atilla Semerciöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Semerciöz, Üroloji.
Atilla Semerciöz adresi nerede?Atilla Semerciöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Semerciöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Semerciöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Atilla Semerciöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Semerciöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atilla Semerciöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atilla Semerciöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Atilla Semerciöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Ürologlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar