Hasırcıbaşı Cad.Fulya Apt. No:66/8 Osmanağa Mah., İstanbul 34714
he...i
Belimde, sinir ve bel uzmanının saptadığı burkulma ve disklerimde ezilme vardı, önce ilaçla enfeksiyon tedavisi, sonra manipülasyon yöntemi ile önce postür bozukluğunu, sonra tahribatı tedavi ederek beni sağlığıma kavuşturdu. Muayenehanesinde belki 400 hastası ile konuşmuşumdur, şikayet edeni bırakın, hakkında harika demeyen bir kimseye rastlamadım. Bel ve eklem sorunlarında tek uzman, diyebilirim. ALLAH ondan razı olsun
Ş
şe...r
Çok uzun yıllardır süren hasta doktor ilişkimizde her yerlerde sürünüp enson kendisine gittiğimde beni ayağa kaldırmayı başarmıştır üstelik bunu beni tahlil tetkik vs.gibi sıkıntılara sokmadan başarır herseferinde. Şeyda Önder
Atilla Yosmaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Yosmaoğlu, Romatoloji.
Atilla Yosmaoğlu adresi nerede?Atilla Yosmaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hasırcıbaşı Cad.Fulya Apt. No:66/8 Osmanağa Mah. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Yosmaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Yosmaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Atilla Yosmaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Yosmaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atilla Yosmaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atilla Yosmaoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Atilla Yosmaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.