- Hemoroidal Hastalıklar
Sentinel Lenf Nodu Biyopsisi
Sfinkterotomi
Stapler Hemoroidopeksi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Dakiklik
so...
Anal Fissür sürecimde birçok tedavi almış ancak bir türlü bir sonuca ulaşamamıştım. Aybala hocamla artık kendimden vazgeçtiğim, ümitsizliğe kapıldığım dönemde tanıştım. Aybala hocayla konuşutuğum an doğru yerde olduğumu anladım. Aynı gün tedavi amaçlı müdahale etti ve o şifalı elleri ile yeniden hayata dönmemi sağladı. Allah'a hep dua ediyordum. Allah'ım beni bu hastalığı hiç görmemişe çevir diye. Allah'ın izniyle Aybala hocamın sayesinde hiç görmemişe döndüm. O şifalı elleriniz dert görmesin Aybala hocam.
• Prof Dr Aybala Yıldız • Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi •
O
o.....
Aybala Hanım ın pozitif yaklaşımı ve tedaviye uygun son teknoloji ekipmanlarla hem kendisine hem hastaya olan saygısı ve çözümcül detaylı yaklaşımıyla varolan sorunumuzu çözdük.
• Prof Dr Aybala Yıldız • Proktoloji •
a....k
2025 yılı ekim ayında ikamet ettiğim ilde özel bir hastanede lazer ile trombüze olmuş internal hemoroit tedavisi gördüm. Tedavi sonunda ağrım ve kanamam olmamasına rağmen 2 ay boyunca dışkı ve gaz kaçırma şeklinde makat kasının tahribatına bağlı komplikasyon gelişti. Perianal abse oluştu. 2 ay boyunca hasta bezi kullandım. Ankara iline gittim ve internetten araştırmaya başladım.Prof.Dr.Aaybala YILDIZ hanımefendiden internette yapılan olumlu yorumlar doğrultusunda randevu aldım. Mütevazi, güler yüzü ve empati yaparak hastalarına olan yaklaşımına ve detaylı bilgilendirmesine şahit oldum.Endoanal ultrason ile yaptığı muayene ve tüm gördüklerini benimle paylaşması ve içeride oluşan 4 cm lik abseyi tespit etmesi de ayrı bir güzellik oldu. Özel bir hastanede abse drenajını gerçekleştirdi. Yaptığı işlemler hiç canımı yakmadı son derece eli bu işe yatkın ve psikolojik olarak insanı motive eden bir duruşu var çok memnun kaldım. Şu anda sağlıklı ve mutluyum. Rabbim kendisinden razı olsun.
• Prof Dr Aybala Yıldız • Apse Insizyonu Ve Drenajı •
V
v.....
Aybala Hocama öncelikle hemoroid tedavisi için gitmiştim ameliyatım çok başarılı ve dinlenme sürecim de çok rahat geçmişti ardından bende çok komplike bir fistül olduğunu da öğrenerek doğru haritalandırma ile 3 ayrı operasyon daha geçirdim toplamda 1 buçuk yıl içinde. Şu an bağırsaklarıma dair hiçbir sorunum yok çok şükür, detaylı bilgilendirmeyi de çok iyi yaptığı için aklımda hiçbir soru kalmadan içim rahat olduğum tüm ameliyatlardan son derece memnunum. Hakkı ödenmez, hem mesleki deneyimi hem şahsi özellikleri sebebi ile bu alanda tercih edebileceğiniz ilk doktordur diye düşünüyorum.
• Prof Dr Aybala Yıldız • Anal Fistül Tedavisi •
ha....
"Uzun süredir yaşadığım rahatsızlık nedeniyle başvurdum. Muayene sürecinde çok ilgili, sabırlı ve açıklayıcı davrandı. Utanarak gittiğim bir konuda beni rahat hissettirdi ve tüm sorularımı ayrıntılı şekilde yanıtladı. Uyguladığı tedavi sayesinde kısa sürede belirgin bir rahatlama yaşadım. Alanında gerçekten deneyimli ve hastasına değer veren bir hekim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim."
• Prof Dr Aybala Yıldız • Proktoloji •
h...
Aybala hocama makat kas onarımı için başvurdum. Uzun araştırmalar sonucu ve Aybala hocamın sekreteriyle uzun bir süre konuştuktan sonra kliniğine gittim. Gaz kaçırma var hocam dedim, gerisini kendisi getirdi; o sordu, ben cevapladım. Sonra muayene etti; gerçekten çok basit ve konforlu bir muayene sonrası kasımın kesik olduğunu ve erimeye başladığını söyledi. Ameliyatı kararlaştırdık, ayrıca önceki ameliyattan 1 tane hemoroid kalmış, estetiği çok bozuk, düzeltmemiz lazım dedi. Ben de tamam hocam, usta sizsiniz, nasıl derseniz dedim ve ameliyat oldum. Yürüyerek girdiğim hastaneden çok rahat bir şekilde, az denecek bir ağrıyla çıktım. Beni çok büyük bir dertten kısa sürede ve neredeyse yok denecek ağrıyla kurtardı. Gerçekten çok kibar, çok naif, güler yüzlü bir hekim. İlgisi, alakası, titizliği, güler yüzü, proktoloji alanındaki ultra uzmanlığı, başarısı gerçekten hastasına güven veriyor. Aybala hocamız gibi hekimlerimizin kıymetini bilmek bizim için vatandaşlık borcudur. Başarılarının devamını dilerim.
nu....
Harika bir hanımefendi Aybala Hocamız. Lazerle hemoroid tedavisi aldim. Bir kaç saatte işlemim bitti , taburcu oldum. İşlem öncesi ve sonrası dikkat etmem gerekenler ,ilaçlarımi nasıl ve ne kadar kullanmam gerektigi , beni neyin beklediği hepsi tarafıma hem anlatıldı hemde bir fotokopi kağıdıyla bilgilendirme yapıldı. İlk iki hafta işlemin etkisi geçene kadar bir tık zorlandım. Ama her geçen gün biraz daha toparlıyor insan. Şimdi 2 ay geçti ve oldukça iyi hissediyorum. Ödem ilaçlarımı 1 ay daha kullanacağım. Sonrasında dahada iyi olacağıma inanıyorum. Tedavi olmak isteyen bütün kardeşlerime tavsiye ederim. Herkese sağlıklı günler dilerim.
• Prof Dr Aybala Yıldız • Lazerle Hemoroid Ameliyatı •
b....
Doktorum, meslektaşım, kurtarıcım; randevu, tanışma, tanı koyma, tedavi planlama, operasyon, takip ve kontrol, her aşamada mükemmel tıbbi yaklaşımı, insanî sıcaklığı ve deontolojisi ile muhteşem bir hekim. Güncel tanı ve tedavi yöntemleriyle, bilgisiyle, uygulamadaki yetenekleri ile, son derece hızlı bir şekilde dertlerime derman oldu. Beni aylarca hayattan koparmış olan anal fissür belasını, bir avazda halletti, içimi şefkatliyle, insanlığıyla rahatlattı. Muayenehanesinin o sıcacık tertemiz ortamında, onun operasyon masasında ve hastanedeki yatağımda, kendimi çok özel ve güvende hissettim. Bir kadın olarak, kendimi böyle yüksek nitelikli bir hemcinsime emanet etmekle çok doğru bir karar vermişim.
Doktorumu proktolojik sorunları için şifa arayan, insanî sıcaklık, deneyim, bilgi, ehil el ve basiret sahibi bir genel cerraha ihtiyaç duyan herkese gözüm kapalı öneriyorum.
• Prof Dr Aybala Yıldız • Anal Fistül Tedavisi •
R
r...
Ben hocamı uzun uğraşlar sonucunda bulabildim. O kadar çok araştırdım ki; iyi doktora gitmek istedim. İyi ki de araştırmışım ve Aybala hocamı bulmuşum. O kadar memnun kaldım ki sanki yıllardır aile dostumuz gibiydi. Süreçte hocamın sesini duymak bile iyileştiriyordu. İlgisi ve işinde mükemmel bir doktor. Yakınlarım da farklı hastalıklar sebebiyle gitti. Bir araya geldiğimizde hemen Aybala hocamın kulaklarını çınlatırız. Asistanının alakası ayrı bir güzel, zaten istediğiniz her an ulaşabiliyorsunuz. Hem hocam hem de asistanı ekibi ailesi gibi davrandıkları için kendilerinden çok memnun kaldık. Bu tarz hastalıklarınız varsa hiç düşünmeden hemen randevu alıp gitmenizi tavsiye ederim.
n...
Doktorumuza internetten araştırarak ulaştım, kızımın yüksekten düşme sonucu omurilik ameliyatı sonrası pelvik taban rahatsızlıklarından dolayı başvurduk. Doktorumuz kızımı muayene ettikten sonra ameliyat olmasına karar verdi, başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Kendisini bu tür rahatsızlıkları olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Çok başarılı, güler yüzlü; hastalarına konuşurken bile güven veriyor. İyi ki tanımışız, iyi ki var.
Aybala Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aybala Yıldız, Genel Cerrahi. Size Aybala Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Endoskopi, Gastroskopi, Kolonoskopi, Kriyoterapi, Meme Biyopsisi, Sentinel Lenf Nodu Biyopsisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Lobektomi, Stapler Hemoroidopeksi.
Aybala Yıldız adresi nerede?Aybala Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurambar Mahallesi 1424.Cadde 6/1 Cubes B Blok K:12 No:223 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aybala Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aybala Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aybala Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aybala Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aybala Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Aybala Yıldız ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Aybala Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aybala Yıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aybala Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Aybala Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aybala Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Aybala Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.