Aofclinic Kurucusu
Uzman Doktor işbirliği ile İnsülin İğnesi Bırakma Programı Uygulayan İlk ve Tek Klinik(tip2dm)

Aycan Oflaz; ilk, orta öğrenimini Şanlıurfa’da tamamlamıştır. Lise öğrenimini ise yine Şanlıurfa Osman Gazi Anadolu lisesinde tamamlamıştır. 2013 senesinde Konya “Selçuk Üniversitesini” kazanarak okumaya başlamıştır. Oflaz, 2017 senesinde Selçuk Üniversitesi’nde Beslenme ve Diyetetik bölümünden başarıyla mezun olmuştur. Lisans eğitimi süresince tüm mesleki stajlarını Gaziantep’te Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde tamamlamıştır.
Mezuniyetinin ardından 2017 senesinde Antalya Lara’da Kendi Özel Kliniğinde “Diyabet Hastalarına” Hizmeti vermeye başlamıştır. Bu süreçte içerisinde Uzman Doktor işbirliği ile Aofclinic olarak ekibini büyüterek “Tüm Diyabet Hastaları” hizmet veren kompleks bir Klinik olarak yoluna devam etmektedir.

Aycan Oflaz’ın amacı diyabetli bireylerin tedavilerinin doğru bir şekilde yönetilmesi ve şekerlerinin kontrol altına alınmasıdır. Uzun yıllardır bu sektöründe kaliteli öncü hizmet vermeye devam etmektir.

Diyabet hastalarına uyguladığı başarılı programlarıyla adından sıkça söz ettiren Aycan Oflaz, Sosyal medya-internet üzerinden bir çok kesimden insana ulaşıp, Uluslar arası ve Yurt içi Klinik ve Online olarak aktif hizmet vermektedir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

Eğt. Seansı

Aspendos Bulvarı., Muratpaşa, Antalya

Aspendos Bulvarı., Muratpaşa, Antalya 07000

• Sigortasız hastalar/danışanlar

11 Yıldır diyabet hastasıyım İstanbul’da tip2 demişlerdi ve insüline başlamıştık ama insülin kullanmak istemedim. Detaylı araştırmalar yaparak Antalya’ya aycan hanımın kliniğine gittim. Kendisi testlerim sonrasında değerlerim yüksek çıkmadı sonuçunda program önerdi şekerlerim yüksek olmasına rağmen insüline gerek yok dedi kendisine ve ekibine güvenerek programa başladım sayesinde şekerlerim çok hızlı şekilde şeker hastası olmadığım zamanlarıma döndü tatlıya ve yemeğe çok düşkünüm Aycan hocam sayesinde korkman adan herşeyi yiyorum. Kontrole gittiğimde değerlerimin çok iyi olduğunu vücudum da insülin üretiminin çoğaldığını söyledi ve tokluk şekerim 123 çıktı kan vermeden önce herşeyi doyasıya yemiştim sonuçlarımın böyle çıkması beni çok mutlu etti ne desem Aycam hocam ve ben ekibine az kalır. Çok minnettarım kendi ve ekibi iyi ki var

• Aycan Oflaz (Klinik) Diğer  •

17 yıllık şeker hastasıyım günde 1 kez insülin yapıyorum ilaç ta kullanıyorum ama şekerleri bir türlü düşünemiyorum Alanya da tekrar bir doktora gittim ve benim insülinimi günde 4e çıkardı iyice stres olmaya başladım tekrar bir arayışına girdim ve İnternetten aycan hocayı buldu m kliniği gittim testler sonucunda her şeyi yiyebileceğim bir tedavi programı önerdi ve kabul ettim ilk haftadan şekerim 100lere düştü hem de her şeyi yiyerek bu beni çok mutlu etti tedavi esnasında günden güne çok daha iyiye gittim önceden markete gitmeye halim yoktu şimdi iş buldum çalışmaya başladım kendime yasakladığı her şeyi şimdi yiyebiliyorum hislerimi tarif edemiyorum hocamızın ekibi de çok ilgiydi bütün süreçten çok memnunum hocamız iyi ki var

• T

1.5 yıl önce diyabet tanısi aldım, babamın şekerden kaynaklı 1 bacağı kesildi, diyalize girdi bundan dolayı bende çok endişelendim. Detaylı arama sonuçlarında Aycan hocayı buldum. Batman'dan kliniğine gittim. Yapılan testler ve muayne sonucunda insüline gerek olmadığını söyledi. O zaman dünyalar benim oldu aycan hocamın programına dahil oldum. Sayesinde ekmek tatlı meyve herşeyi yiyebiliyordum ve şekerlerim hep normal değerlerde ilerledi. 4 ay sonra kontörle aycan hocamın yanına gittim ve 3 aylık şekerimin 9.37 den 5.53 düşmüş hem istediğim gibi herşeyden kısıtlama olmadan yedim hemde değerlerim çok iyiydi çok mutlu oldum. Aycan hocaya ve ekibine sonsuz saygılarımla kendisi iyiki var.

• F

5 yıldır şeker hastasıyım günde 3 kere ilaç kullanıyorum ama yine de şekerlerimi düşüremiyorum iş yerinde olsun evimde olsun farkında olmadan çok sinirleniyordum hayattan asla keyif almıyordum ayağımda yaralar vardı ve bir türlü geçmiyordu bir arayışa girdim ve Aycan hocayı buldum randevu alarak kliniğine gittim yaptığı testler sonucunda 3 aylık 8.99 çıktı ve hocam bir tedavi önerdi tedaviye başladığımızda çok kısa süre içerisinde şekerlerim 100 lü değerlere düşmeye başladı daha 2. Haftada kendimi çok iyi hissetmeye başladım bacağımdaki yara tamamen geçti çok mutluyum ekibi çok ilgili iyi ki tanıdım

• H

52 yaşındayım 7 Yıldır günde 4 kez insulin yapıyordum ama sekerlerimi bi turlu dusuremiyordum bir tanidigimin vesilesiyle Aycan hocayi araştırmaya basladim randvu alarak Kirklarelin den Antalya ya gittim tedviye basladik tedavinin ilk haftasında hemen sekerlerim dusmeye basladi 7 yıl sonra insulin yapmamak cok iyi hissettirdi sütlaçi cok severim Aycan hocadab once yiyemiyordum ama simdi sekerim yukselmeden yiyebiliyorum tedavi suresince hocamizin ekibi cok ilgiliydi butun uyku problemlerim geçti sık idrara çıkmıyorum gercekten cok mutluyum 4 ay sonra kontrole gittigimde 3 aylik sekerim gerilemis pankreasimin kendi urettigi insulin deposu 2 katina cikmis bunlari duyunca daha da keyiflendim Aycan hoca iyi ki karsima çıktı Allah yolunu açık etsin

• G

15 yıldır şeker hastasıyım günde 4 kez insülin yapıyorum gitmediğim doktor denemediğim yöntem kalmadı asla sekerlerimi düşürmedim araştırmalar sonucunda Aycan hocayı buldum randevu aldım Adana dan Antalya ya gittim girişten itibaren bütün ekip çok ilgiliydi doktor bey tetkikler sonucunda şekerlerimi dengeleyebilecegini söyledi ve tedaviyi kabul ettim kısa süre sonra şekerlerin 100 ki değerlere düştü bütün sikayetlerim geçti canımin istediği ne varsa yedim 4 ay sonra kontrole geldiğimde test sonuçların çok iyiydi tokluk sekerlerim hep 138 150 135 hep bu değerlerde seyrediyor hayattan tat almaya başladım çok mutluyum Aycan hoca ve uzman ekip arkadaşları iyi ki var

• Aycan Oflaz (Klinik) Diğer  •

12 yıldır şeker hastasıyım bacaklarımda his kaybı yaşıyordum hayattan tat almıyorum sürekli halsizim şekere bağlı gözlerimde de hasar gelişmeye başladı doktor %80 görme kaybım olabileceğini söyledi böyle olunca iyice tedirgin olmaya başladım ve sosyal medyadan Aycan hocayı buldum randevu alarak İstanbuldan Antalyaya kliniğine gittim önerdiği tedaviye girdim kısa sürede şekerlerim 90 100 değerlerdeydi bacaklarımı hissetmeye başladım üç ay sonra kontrole gittiğimde üç aylık şekerimin 14 den 6 ya düştüğünü duyunca inanamadım ve kendi insülin depo kapasitem 2 kat artmış kulaklarıma inanamadım trigliserit ve kolesterol değerlerim ilaçsiz normale döndü iyi ki hocamı dinleyip tedaviye karar verdim bu süre zarfında istediğimi de yedim süreçten çok memnunum ekibi de çok ilgiliydi herkese tavsiye ederim tedaviyle gözlerim iyileşmeye başladı .Hislerim geri geldi iyi ki tanıdım Aycan hoca ve ekibi iyi ki var

• Aycan Oflaz (Klinik) Diğer  •

İzmir de doktorlar tip 1 diyabet olduğumu ve günde 4 kez insülin yapmam gerektiğini söyledi ve psikolojim çok etkileniyordu hiç mutlu değildim bir arayış içindeydim ve bedrettin hocamı buldum randevu almak için kliniğiyle iletişime geçtim hattaki ekip tip 1 olduğum için insülin kesilemeyeceğini ama tanının muayenede netleşeceğini söyledi ve randevu alarak İzmir’den kliniğine gittim Aycan hoca ara diyabet olduğumu ve günde sadece 1 kez insülin yaparak şekerimi düşürebileceğini söyledi başta inanamadım çünkü çok mutlu oldum her şeyi yemek çok iyi hissettirdi kısa süre sonra şekerlerim düştü ve 4 kez yaptığım insülinler tek doza düştü o tek dozu da 20 üniteyle başladım tedavinin seyri iyi gittikçe 4 e kadar düştü mucize gibi bir şey oldu benim için Aycan hoca ve ekibi çok ilgiliydi bütün sorularıma cevap verdiler istediğim her tatlıyı ve besini yedim iyi ki denk geldim herkese tavsiye ederim hocamın başarıları daim olsun inşallah

• H

15 yıldır şeker hastasıyım denemediğin yöntem kalmadı kime gittiysem ketojenik diyetle beslenmem gerektiğini söyledi surekli ac kaldım su diyetleri yaptım ve hiç şeker tüketmedim her şeyi kıstım ekmek şeker süt ürünleri hiçbirini yiyemedim yine de dusuremedim psikolojim çok etkileniyordu sosyal medyadan Aycan Hocayı takibe aldım randevu alarak Ankaradan klinigine gittim istedigi testler sonucunda İnsülin direnci olduğunu ve dört dörtlük tedavi edeceğini daha da iyisi her şeyi yiyebileceğimi söyledi bunu duyunca çok mutlu oldum önerdiği tedaviye başlar başlamaz şekerlerim düzene girdi ve bu süreçte her şeyi yedim en sevdiğim tatlı tiramisu biskuvili tatlı her şeyi yedim hocamdan çok memnunum iyi ki geç olmadan tanıdım herkese tavsiye ederim çünkü kendisi en çok istediğim şeyi başardı.

• Aycan Oflaz (Klinik) Diğer  •

10 yıldır şeker hastasıyım gece 40 ünite insülin yapıyorum şeker ilacı da kullanıyorum ama şekerim hiç düşmüyor evde pilav yiyemiyorum her şeyi kıstım ben yiyemeyince evde çocuklarım da çoğu şeyi yiyemiyor bu durumdan çok bunaldım böyle olunca sosyal medyadan Aycan hocaya rastladım randevu alarak Van’dan kliniğine gittim bana her şeyi yiyebileceğim tatlı pilav da dahil olmak üzere bir program önerdi tedaviye başladıktan sonra hemen şekerlerim 100 lü değerlere düşmeye başladı pilav tatlı yedim bol bol ailem de çok mutlu oldu 4 ay sonra genel kontrole gittim üç aylık şekerim 7 lere kadar düşmüş en çok merak ettiğim pankreasımın insülin depo kapasitesi 2 kat artmış aycan hocanın dediği gibi her şeyi yedim sözünden çıkarak 4 ay boyunca günde 3 kez tatlı yedim tedavimin bu kadar olumlu olması beni çok mutlu etti Aycan hocam ve uzman ekibini iyi ki geç olmadan tanıdım ekibi de inanılmaz ilgili .