Uzman Doktor işbirliği ile İnsülin İğnesi Bırakma Programı Uygulayan İlk ve Tek Klinik(tip2dm)
Aycan Oflaz; ilk, orta öğrenimini Şanlıurfa’da tamamlamıştır. Lise öğrenimini ise yine Şanlıurfa Osman Gazi Anadolu lisesinde tamamlamıştır. 2013 senesinde Konya “Selçuk Üniversitesini” kazanarak okumaya başlamıştır. Oflaz, 2017 senesinde Selçuk Üniversitesi’nde Beslenme ve Diyetetik bölümünden başarıyla mezun olmuştur. Lisans eğitimi süresince tüm mesleki stajlarını Gaziantep’te Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde tamamlamıştır.
Mezuniyetinin ardından 2017 senesinde Antalya Lara’da Kendi Özel Kliniğinde “Diyabet Hastalarına” Hizmeti vermeye başlamıştır. Bu süreçte içerisinde Uzman Doktor işbirliği ile Aofclinic olarak ekibini büyüterek “Tüm Diyabet Hastaları” hizmet veren kompleks bir Klinik olarak yoluna devam etmektedir.
Aycan Oflaz’ın amacı diyabetli bireylerin tedavilerinin doğru bir şekilde yönetilmesi ve şekerlerinin kontrol altına alınmasıdır. Uzun yıllardır bu sektöründe kaliteli öncü hizmet vermeye devam etmektir.
Diyabet hastalarına uyguladığı başarılı programlarıyla adından sıkça söz ettiren Aycan Oflaz, Sosyal medya-internet üzerinden bir çok kesimden insana ulaşıp, Uluslar arası ve Yurt içi Klinik ve Online olarak aktif hizmet vermektedir.
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Tip 1 Diyabet
Aycan Oflaz (On-Line)
Enteral Beslenme
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Aycan Oflaz (Klinik)
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Hastalıklarda Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Görüşler
Ö
ö....ş
13 yıllık şeker hastayım gece insülinim ve kullandığım bir çok ilaçım vardı ama şekerim hiç düşmüyordu. Dayım daha öncesinden Aycan hanıma tedavi olmuştu kendisinin önerisi ile bende gittim seni tedavi ederse Ayçan hanım tedavi eder dedi. Kardeşim de şeker hastası iyi kendisi ile Antalya’ya gittik. 3 aylık şekerim çok yüksek çıktı birçok ilaç ve insülin kullanmama rağmen şekerlerim hiç düşmüyordu. Kendisinin tedavisine dahil oldum. Bacaklarımda geçmeyen lekelenmelerim vardı onlar geçti. İşe gitmek istemiyorum çok mutsuz ve agresif bir adam haline gelmiştim ama ben aycan hocam sayesinden hepsi düzeldi. 4 ay sonra genel kontrole gittim 3 aylık şekerim yaklaşık 5 birim düşmüştü pankreasımın insülin üretme kapatılması yükselmişti beni inanılmaz mutlu etti. Bende kardeşimde dayımda hocamın tedavisinden çok memnunum kendisine ve ekibine minnettarım
• Aycan Oflaz (Klinik) • Normal Randevu •
i....a
Karaman'da Aycan hanımın yanına eşimi getirdim şekerleri çok yüksekti sosyal medya üzerinden kendisini tanıdım ve Antalya ya klinigine gittik hocamin klinigine gerekli olan tüm testler yapıldı ve eşimin 3 aylık şekeri 11,1 çıktı eşim birden fazla ilaç kullanımı vardır ama şekerleri çok yüksekti hala kendisinin önerdiği tedaviye dahil olduk çok kısa bir sürede günlük ölçümleri düzelmişti kendini çok iyi hisetti hocam sayesinde 3 ay sonra klinigine tekrar kontrol için gittik 3 aylık şekeri 4 birim düşmüştü bunlar bizim için inanılmaz sonuçlardi ama Aycan hocamın sayesinde mümkün oldu. Eşim tedaviden önce çok agresifti sürekli huysuz ve mutsuzdu ama aycan hocam ve ekibi sayesinde bunlar da çözüldü kendisinden Allah razı olsun ekibine ve kendisine minnetarim
• Aycan Oflaz (Klinik) • Normal Randevu •
Y
yı...i
62 yasındayım 15 yıldır şeker hastasıyım 3 ilaç kullanıyordum ama asla şekerim düşmüyordu kız kardeşim aycAn hocayı buldu randevu aldık kliniğine gittik bir tedaviye başladık hemen şekerleri düşmeye başladı her şeyi istediğim her şeyi yemeye başladım künefe yiyorum 100 çıkıyor ben çok şaşırıyorum hiç bu değerleri görmedim kardeşim iyi ki vesile oldu hocamızı tanıdım gün geçtikçe daha sağlıklı hissediyorum ekibi de harika muhakkak tanışın eğer şeker hastasıysanız
Ö
öm...
Babam 20 yıldır şeker hastası 12 yıl önce de şekere bağlı by-pass oldu ve 3 stent takıldı şekeri asla düşmüyordu günde 3 kez insülin yapıyordu ilaç da kullanıyordu ama düşmüyordu sosyal medyadan aycan hocayı buldum randevu alarak Denizli’den kliniğine gittik babamı tedavi edebileceğini söyledi babam çok mutlu oldu bunu duyunca ben de onun adına çok mutlu oldum tedaviye başladık ve babamın şekerleridüşmeye başladı istediği her şeyi yedi baklavayı çok sever onu bile istediği gibi yedi 3 ay sonra kontrole geldik üç aylık ortalaması 6.4 lere düşmüş pankreasın kendi ürettiği insülin deposu da 8 lere çıkmış gerçekten duyduğumuzda inanamadık iyi ki hocayı buldum da babamı getirdim aycan hoca ilk halini izlettiğinde kendi babamı tanıyamadım yüz rengi bile açıldı süreçten çok memnunuz iyi ki tanıdık
ay...l
15 yıldır şeker hastasıyım günde 3 kez insülin kullanıyordum ve ilaç ta kullanıyordum şekerlerim asla düşmüyordu sosyal medyadan Aycan hocayı buldum Isparta'dan kliniğine gittim bir tedaviye başladık çok kısa süre sonra 90 100 gibi değerlere düştü cihaza inanamıyordum çünkü insülinden hiç hoşlanmıyordum tedavi süresince istediğim her tatlı baklava dondurma her şeyi yemeye başladım yıllar sonra mucize gibi oldu 5ay sonra kontrole gittiğimde 3 aylık şekerim 6.8 e düşmüş gerçekten çok mutlu oldum yıllardır hiç kilo veremiyordum Aycan hoca tedavide şekerin dengelenirse vücut fabrika ayarlarına geri döner demişti tam 11 kilo verdim kendimi çok sağlıklı hissediyorum etrafımdakiler yüzün bembeyaz olmuş ne kadar iyi gözüküyorsun diyorlar bunları duydukça çok daha motive oluyorum Aycanhoca ve ekip arkadaşlarının kıymeti bilinmeli geç olmadan sizde tanışın
es...r
2.5 yıldır şeker hastasıyım insülin ve ilaç kullanıyordum şekerime hiçbir etkisi olmuyordu yaşım 34 çok bunaldım bu süreçten internetten Aycan hocayı buldum araştırdım kafama yatınca klinikten randevu aldım Denizli’den kliniğine gittim Aycan hoca istediği testlerde şekerimi dengeleyebileceğini söyledi ve tedavisini kabul ettim kısa sürede hemen etkisini görmeye başladım insülini daha az yapıyor olmam beni çok motive ediyordu canım ne istediyse yedim süreçte ekip arkadaşları da çok yardımcı oldu 4 ay sonra kontrole çağırdı gittim ve üç aylık şekerim 11 lerden 6 birim gerilemiş hem de çok az insülinle bir gün önce tatlı ve dondurma yemiştim ve kontrolde ya yüksek çıkarsa endişesi yaşamıştım tedavide zaten yükselmiyordu ama yine de heyecan yaptım ve testte tokluk şekerim 85 çıkmış gerçekten çok mutlu oldum ta 400 lerden buralara gelmek imkansız gibiydi ama oldu önceki halimin videosunu izlediğimde kendimi tanıyamadım Aycan hocadan çok memnunum.
du...r
20 yıldır şeker hastasıyım 10 yıldır da insülin ve ilaç kullanıyordum ama şekerim hiç düşmüyordu İnternetten Aycan hocayı takip ediyordum randevu aldım kliniğine gittim beslenme kısıtlaması olmaksızın şekerleri dengelendi beni çok mutlu etti 3 ay sonra kontrole gittim üç aylık şekerim 7 ye düştü ve tokluk şekerim 124 çıkmış her kahvaltıda çok sevdiğim balı yiyorum bal dışında da istediğim her şeyi yedim bunu duymak beni çok mutlu etti bu süreçte ekibi de çok ilgiliydi Aycan hocaya başarılarının devamını dilerim geç olmadan tanıyın kendisini
a....a
11 Yıldır diyabet hastasıyım İstanbul’da tip2 demişlerdi ve insüline başlamıştık ama insülin kullanmak istemedim. Detaylı araştırmalar yaparak Antalya’ya aycan hanımın kliniğine gittim. Kendisi testlerim sonrasında değerlerim yüksek çıkmadı sonuçunda program önerdi şekerlerim yüksek olmasına rağmen insüline gerek yok dedi kendisine ve ekibine güvenerek programa başladım sayesinde şekerlerim çok hızlı şekilde şeker hastası olmadığım zamanlarıma döndü tatlıya ve yemeğe çok düşkünüm Aycan hocam sayesinde korkman adan herşeyi yiyorum. Kontrole gittiğimde değerlerimin çok iyi olduğunu vücudum da insülin üretiminin çoğaldığını söyledi ve tokluk şekerim 123 çıktı kan vermeden önce herşeyi doyasıya yemiştim sonuçlarımın böyle çıkması beni çok mutlu etti ne desem Aycam hocam ve ben ekibine az kalır. Çok minnettarım kendi ve ekibi iyi ki var
me...t
17 yıllık şeker hastasıyım günde 1 kez insülin yapıyorum ilaç ta kullanıyorum ama şekerleri bir türlü düşünemiyorum Alanya da tekrar bir doktora gittim ve benim insülinimi günde 4e çıkardı iyice stres olmaya başladım tekrar bir arayışına girdim ve İnternetten aycan hocayı buldu m kliniği gittim testler sonucunda her şeyi yiyebileceğim bir tedavi programı önerdi ve kabul ettim ilk haftadan şekerim 100lere düştü hem de her şeyi yiyerek bu beni çok mutlu etti tedavi esnasında günden güne çok daha iyiye gittim önceden markete gitmeye halim yoktu şimdi iş buldum çalışmaya başladım kendime yasakladığı her şeyi şimdi yiyebiliyorum hislerimi tarif edemiyorum hocamızın ekibi de çok ilgiydi bütün süreçten çok memnunum hocamız iyi ki var
T
t.....
1.5 yıl önce diyabet tanısi aldım, babamın şekerden kaynaklı 1 bacağı kesildi, diyalize girdi bundan dolayı bende çok endişelendim. Detaylı arama sonuçlarında Aycan hocayı buldum. Batman'dan kliniğine gittim. Yapılan testler ve muayne sonucunda insüline gerek olmadığını söyledi. O zaman dünyalar benim oldu aycan hocamın programına dahil oldum. Sayesinde ekmek tatlı meyve herşeyi yiyebiliyordum ve şekerlerim hep normal değerlerde ilerledi. 4 ay sonra kontörle aycan hocamın yanına gittim ve 3 aylık şekerimin 9.37 den 5.53 düşmüş hem istediğim gibi herşeyden kısıtlama olmadan yedim hemde değerlerim çok iyiydi çok mutlu oldum. Aycan hocaya ve ekibine sonsuz saygılarımla kendisi iyiki var.
• Aycan Oflaz (Klinik) • Diğer •
Aycan Oflaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aycan Oflaz, Diyetisyen. Size Aycan Oflaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme.
Aycan Oflaz adresi nerede?Aycan Oflaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aspendos bulvarı. Antalya
- Aspendos Bulvarı. Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aycan Oflaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aycan Oflaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aycan Oflaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aycan Oflaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aycan Oflaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aycan Oflaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aycan Oflaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aycan Oflaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 132 hasta / danışan, Aycan Oflaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.