Aofclinic Kurucusu
Uzman Doktor işbirliği ile İnsülin İğnesi Bırakma Programı Uygulayan İlk ve Tek Klinik(tip2dm)

Aycan Oflaz; ilk, orta öğrenimini Şanlıurfa’da tamamlamıştır. Lise öğrenimini ise yine Şanlıurfa Osman Gazi Anadolu lisesinde tamamlamıştır. 2013 senesinde Konya “Selçuk Üniversitesini” kazanarak okumaya başlamıştır. Oflaz, 2017 senesinde Selçuk Üniversitesi’nde Beslenme ve Diyetetik bölümünden başarıyla mezun olmuştur. Lisans eğitimi süresince tüm mesleki stajlarını Gaziantep’te Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde tamamlamıştır.
Mezuniyetinin ardından 2017 senesinde Antalya Lara’da Kendi Özel Kliniğinde “Diyabet Hastalarına” Hizmeti vermeye başlamıştır. Bu süreçte içerisinde Uzman Doktor işbirliği ile Aofclinic olarak ekibini büyüterek “Tüm Diyabet Hastaları” hizmet veren kompleks bir Klinik olarak yoluna devam etmektedir.

Aycan Oflaz’ın amacı diyabetli bireylerin tedavilerinin doğru bir şekilde yönetilmesi ve şekerlerinin kontrol altına alınmasıdır. Uzun yıllardır bu sektöründe kaliteli öncü hizmet vermeye devam etmektir.

Diyabet hastalarına uyguladığı başarılı programlarıyla adından sıkça söz ettiren Aycan Oflaz, Sosyal medya-internet üzerinden bir çok kesimden insana ulaşıp, Uluslar arası ve Yurt içi Klinik ve Online olarak aktif hizmet vermektedir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

Yard.Dyt (On-Line)

Eğt. Seansı

Aspendos Bulvarı., Muratpaşa, Antalya

Aspendos Bulvarı., Muratpaşa, Antalya 07000

8 yıldır şeker hastasıyım beslenmeme dikkat ettim her şeyden çok az yedim hatta çoğu zaman yiyemedim doktora gittim günde 4 kez insülin önerdi asla kullanmak istemedim hal böyle olunca yeni bir çözüm aradım internetten kızım Aycan hocayı buldu takip ettim ve gitmeye karar verdim yapılan tahliller sonucunda üç aylığımın 11 ve tokluk şekerimin 405 olduğunu söyledi o da insülin önerecek diye çok korktum ama bir tedavi önerdi tedavisini kabul ettim tedaviye başladıktan kısa bi süre sonra şekerlerim 100 lü değerlere düşmeye başladı hem de insülin olmadan ve bana her şeyi fazlasıyla yedirdi insülin olmadan bu değerleri görmek beni çok mutlu ediyor hatta geçtiğimiz ramazan bayramında börek baklava yedim yine de yükselmedi Aycan hocadan çok memnunum iyi ki kızım onu buldu ekibinden de çok memnunum. Çok mutluyum 4 ay sonra kontrole gidicem tekrar yorumumu güncellerim.

• Z

10 yıldır şeker hastasıyım ayaklarım çok yanıyordu şikayetlerim hiç geçmiyordu yakınımda teyzem şeker hastasıydı iki gözü de kör oldu ve diyalize giriyordu en yakınımda şekere bağlı bağlı bu komplikasyonları görmek beni tedirgin etti ve tedavi olabilmek için bi arayışa girdim eşim vesilesiyle aycan hocayı buldum randevu alarak ankaradan kliniğine gittim önerdiği tedavi programını kabul ettim tedavi boyunca istediğim her şeyi yiyerek hep 100 lü değerlerde olmak beni çok mutlu etti ayağımdaki yanma şikayetlerim geçti terlemelerim geçti gerçekten çok memnunum aycan hoca ve ekibine minnettarım

• Aycan Oflaz (Klinik) Diğer  •

Bildiğim 2 yıldır şeker hastasıyım insülin yapıyorum ilaç ta iciyorum ama şekerlerin asla düşmüyor araştırmalarimla sosyal medyadan Aycan hocayi buldum randevu aldım İzmir'den klnigine gittim Aycan hoca dedi ki senl insulinsiz tedavi edicem ve inanarak tedavisine girdim program suresince istediğim her şeyi yedim tatlı da dahil olmak üzere ve kısa sürede şeker duzeylerin dengelendi o dönem 4 ay sonra kontrolune gittim ve ogrendim ki o karaciğer değerim 254 ten 62 ye düşmüş gerçekten inanamadim üç aylik ortalama şekerim 10 dan 6.3 e gerilmiş kendi insülin depo kapasitem 5 den 8 e yükselmiş gerçekten çok mutluyum Aycan hocanin iyi haberlerini dinlemeye doyamadım dün sütlaç yemiştim bugün şekerim 91 çıkmış gerçekten harika Aycan hoca ve ekibi iyi ki var.

• Z

Aycan hanımı çok fazla bir süredir internet üzerinden takip ediyordum. Konyadan Antalya'ya geldik. 15 yıldır şeker hastasıydım. Şekerlerim hiç normallere düşmüyordu çok fazla ilaç insülin kullanıyordum ona rağmen şekerlerim çok yükseti. Ayak yanmalarım gece sık idrara çıkıyordum sinirli bir insana dönüşmüştüm. Aycan hanım ve tedavisi sayesinden tüm bunlar geçti kendimi çok daha dinç mutlu hissediyorum. Geldiğim de üç aylık şekerim 10du şimdi ise 6 kadar düştü tedavi sayesinde. 4 ay sonra kendisine kontrole gittim tekrar sonuçlarım çok iyi çıktı vücudum da insülin üretimi de artmış. İstediğim herşeyi yiyerek kısıtlama olmadan bu değerlere ulaştıran aycan hocama minnetarım kendisine

• Aycan Oflaz (Klinik) Normal Randevu  •

Aycan hocayı bir yakınımızın önerisiyle buldum ve araştırdım geceleri 36 ünite insulin yapıyorum ve 3 tane de ilaç kullanmama rağmen şekerlerim kesinlikle düşmüyordu randevu alarak kliniğe gittim insüline gerek olmadan tedavi olabileceğim söylendi tedaviye başladık şu anda insulinsiz aclik şekerlerim 107 en fazla 110 çıkıyor insulinin acısı olmadan Aycan hoca ve ekibinin desteğiyle bu değerleri görmek beni çok mutlu etti 4 ay sonra kontrole gittiğimde 3 aylik sekerimin 7 birim düşmesi beni hayrete düşürdü ve insülin depo kapasitem artmış hiç olmaz zannediyordum ama oldu kendimi daha sağlıklı hissediyorum Aycan hocanın bilgisi ve ilgisine hayranım .

• G

Aycan hocayı uzun süredir sosyal medyadan takip ediyordum 22 yıllık şeker öyküm var günde 4 kez insülin yapıyorum ama asla şeker düzeyleri düşmüyor randevu alıp kliniğine gittim tedavi. Süresince şekerlerim hep 100 lü değerlerdeydi ve yıllar sonra günde sadece 1 kere insülin yapmak çok mutlu.etti çünkü daha öncesinde 4 kez yapmak psikolojimi ve bedenimi etkiliyordu daha sonrasında 4 Ay sonra kontorele gittiğimde üç aylık şekerimi 10 kardan 6 ya düştüğünü duyunca inanamadım tokluk şekerim bile 118 çıktı gerçekten iyi ki inanıp tedaviyi kabul etmişim artık istediğim gibi tatlımı yiyebiliyorum bir şeylerin yasaklı olmaması çok iyi yüksek olan trigliserit düzeylerim bile gerilemiş gerçekten çok mutluyum Aycan hocamıza minnettarım geç olmadan siz de tanışın.

• Aycan Oflaz (Klinik) Diğer  •

Aycan hocayi sosyal medyadan takip ediyordum randevu alıp Yozgattan klinigine gittim gunde 4 kez insulin yapiyordum ama sekerlerim surekli 400 lerdeydi hic dusmuyordu ve tedaviye girdim tedavi suresince sekerlerim 100 lu degerlerde seyretti 4 ay sonra kontrole gittim ve 3 aylik sekerimin dustugunu duyunca cok mutlu oldum tedaviden onceki kotu olan bobrek degerlerim iyilesti cok mutluyum en guzeli de beslenme kisitlamasi olmaksizin zayiflama programi olmamasina ragmen sekerlerim dengelenince istedigim kiloyu vucut kendiliginden verdi Aycab hocanm ekibine minnetarim sizler de tedavinizi ertelemeyin.

• Aycan Oflaz (Klinik) Diğer  •

Cok tatlı guler yuzlu ılgı ve alakalı tavırlarıyla annemin seker duzeyıni duzene koydugu ıcın cook tesekkur ederim

• Aycan Oflaz (Klinik) Diyabet Diyeti  •

Aycan hanım, bana tip1 diyabet hastalığında sağlıklı ve doğru beslenmeyi ogretti. Sayesinde nasıl beslenmem gerektiğini neyi ne zaman ne kadar yiyeceğim öğrendim. Beslenme alışkanlığım sayesinde şeker seviyem normal seviyeye düştü. Bu hastalık sürecini Aycan hanım ve ekibi öncesi ve sonrası diye ayırdım. Sonrasındaki hayat kalitedeki artış Aycan hanım ve ekibi sayesindedir. İyiki varsınız iyiki yanımdasıniz.

• Aycan Oflaz (Klinik) Diyabet Diyeti  •

• B

Sevgili Aycan hanım eşim ve beni hiç aç bırakmadan don derece sağlıklı bir şekilde şeker hastası olmamıza rağmen düzenli beslenerek kilo vermemizi sağladı gerek güler yüzlülüğü gerek bizimle kurduğu pozitif enerji sayesinde kilo veriyoruz sağlığımıza kavuştuk sonsuz teşekkürler.

• Aycan Oflaz (Klinik) Normal Randevu  •