YENİ MAHALLE MAH. MURAT KARAYALÇIN BUL. NO: 18, İzmir

Aydın Görkem Özdemir
Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Karşıyaka Semt Polikliniği

YENİ MAHALLE MAH. MURAT KARAYALÇIN BUL. NO: 18, Çiğli, İzmir

Kabul edilmeyen sigortalar

Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.

Görüşler

• R

Ben 2 Nisan 2026'da burnumdan dolayı nefes alamadığım icin görkem beye başvurdum kendisi gereken tetikleri yaptı ve bunun sonucunda burun kemiğimin kırık oldugunu, saga dogru eğimli oluşu ve burnumda et olması yüzünden ameliyatı kesinleştirdik. Kendisi sürecin nasıl işleyecegini detaylı bi şekilde bana anlattı bende tüm herseyi kabul edip ameliyat oldum. Ameliyat yaklasık 5 saat sürdü operasyon bittikten sonra ise yakınlarıma detaylı bilgi verip ameliyat esnasında neler yaptığını acıkca hem yakınlarıma hemde kendime geldikten sonra bana detaylıca anlatıp yeni burnumu gösterdi. Ben sürecin başından ve sürec boyunca kendisinden cok memnun kaldım nefes alışverisim düzeldi burnumdaki asimetri düzeldi gayet dogal ve yüzüme en uygun sekilde yaptı. Eger rinoplasti olmayı düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim kendisine ve ekibine minnettarım.

• Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Karşıyaka Semt Polikliniği Diğer  •

• T

Kist,etbeni alımı için operasyon geçirdim.muayene için gittiğimde de tedavi süreciyle ilgili detaylı anlatımından çok memnun kaldım.ilgili, güler yüzlü bir doktor.kesinlikle tavsiye ediyorum

• Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Karşıyaka Semt Polikliniği Randevu  •