Psikiyatri daha fazla

Giresun 1 adres

Uzm. Dr. Aylin Arslan

Hacı Miktat Mah.Fatih Caddesi Dervişoğlu Sokak Sarıgöller İş Merkezi No:38/201 Daire:2, Giresun Merkez, Giresun 28100

Psikiyatri Randevusu

em...e

Psikolojik sorunlarım vardı, bu nedenle Aylin Hanım'a başvurdum. Yaklaşık 6 ay boyunca görüşmelerimiz devam etti. Stres sıkıntılarım vardı ve bu konuda olumlu yol aldık. İlaç tedavisi de uyguladık sonrasında bıraktık. Aylin hocam çok ilgili ve güvenilir bir doktor kendisi sizi çok iyi anlıyor çözüm üretiyor gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

• başka bir yer Diğer  •

• H

h ...y

Bireysel psikoterapi amacıyla başvuru yaptım.
    Hekimin ilgisi ve empatisi kendimi ifade etmemde çok faydalı oldu ve tedavi sürecini hızlandırdı.
    Sorunu anlayışı ve yol gösterici tavrı ile ilk görüşmede motive olmamı sağladı.
    Sosyal ve medikal önerileri ile sonuca çok daha çabuk ulaştım.
    Hekimime güveniyorum ve çok teşekkür ediyorum

• başka bir yer Diğer  •