0850 333 0388 Ücret öğren

“Her belirti bir mesajdır; önemli olan yalnızca semptomu değil, bedenin bütününü değerlendirebilmektir.”

Pelvik taban sağlığı başta olmak üzere çocuk ve yetişkin bireylerle çalışıyor; değerlendirme ve fizyoterapi süreçlerinde bireye özel, kanıta dayalı ve bütüncül bir yaklaşım benimsiyorum.

İdrar ve dışkı kaçırma, bağırsak alışkanlıklarında değişiklikler, organ sarkmaları, pelvik ağrı ve cinsel işlev bozuklukları gibi yaşam kalitesini etkileyen pelvik taban fonksiyon bozukluklarında kişiye özel değerlendirme ve tedavi planlaması ile ilerliyorum.

Hedefim yalnızca semptom yönetimi değil; bireyin bedenini daha iyi anlamasına, fonksiyonlarını desteklemesine ve günlük yaşamına güvenli, konforlu ve sürdürülebilir bir iyilik haliyle devam etmesine katkı sağlamaktır.

Çalışma alanlarım:

• Pelvik Taban Sağlığı (Yetişkin ve Çocuk)
• Cinsel Sağlık Uygulamaları
• Manuel Terapi
• Dinamik Nöromüsküler Stabilizasyon (DNS)
• Davranışsal Terapi Yaklaşımları

Online danışmanlık

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Ayşe Kardelen Acar
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Fizyoterapist Ayşe Kardelen ACAR

Mansuroğlu Mah. 288/4 Sok. No:9/1, Avcılar Exclusive A Blok Kat:3 D:60 Bayraklı/İzmir, Bayraklı, İzmir 35535

Ayşe Kardelen Acar

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

Sigortalar kabul edilir ancak kapsam konuma ve hizmete göre değişir, rezervasyon adımında onaylayın!

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik

Kızımın sık tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle yolumuzun kesiştiği canım Kardelen hocam, sizin için ne yazsam az kalır
    Pelvik taban alanının uzmanı hatta eniyisi
    Güzel kalbiniz enerjiniz güleryüzünüz ve içtenliğinizle geçirdiğimiz çok keyifli bir yolculuktu, Sayenizde kızım sağlığına kavuştu, size minnettarız
    İyiki yollarımız kesişmiş iyiki sizi tanımışız kıymetli hocam

• başka bir yer Diğer  •

• R

İlgisi ve bilgisi ile hastalarına yardımcı olan başarılı bir fizyoterapist

• Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Fizyoterapist Ayşe Kardelen ACAR Pelvik Taban Fizyoterapisi  •

Ne yazsam bilemiyorum aman fizik tedavi ile olur mu die düşündüğüm işten keşke daha önce gelseymişim dedim harika bir insan kelimesi az kalır hem işinde hemde kişilik olarak iyiki kardelen acar

• Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Fizyoterapist Ayşe Kardelen ACAR Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• M

Oğlumun aktif mesane kası problemi sebebiyle yolumuz kesişti Kardelen hanımla iyi ki de kesişmiş:) enerjisi güler yüzüyle ayrıyetten oğlumla olan harika iletişimiyle sürecimizi cok güzel tamamladık bu yolda doğru yönlendirmeleriyle takibiyle daha hızlı yol aldığımızı düşünüyorum.

• J

Görüp görebileceğiniz en insancıl en dürüst fizyoterapisttir kendisi. 1 yıldır geçmediğim doktor kalmamıştı hem fiziksel hemde psikolojik olarak o kadar yıpranmıştım ki Tayfun hocanın önerisi ile Ayşe hanımda tanıştık iyikide tanıştık Pelvik taban alanının en iyisi herşeyi dürüstçe söylüyor. Asla para odaklı değil hastasını sürekli takip ediyor siz ona yazmasanizda o peşinizi bırakmıyor yazıyor. Herşeyi detaylı takip ediyor. Kendiniz için yapacağınız en iyi şey Ayşe hanımın kapisini çalmak olacaktır en azından onu arayın zaten telefonda bile herşeyi o naif sesi ile detaylı şekilde anlatıyor

• P

Uzun zamandır büyük tuvalet tutamama gibi zor bir sağlık problemi yaşıyorum ve bu nedenle biofeedback tedavisine başladım. Böyle konular genelde konuşulmuyor ama aslında birçok insanın yaşadığı bir durum. Ben de hem kendime hem de belki birilerine yol gösterebilmek için paylaşmak istedim. Ayşe Kardelen hocam bana bu konuda çol yardımcı oldu, herkese öneriyorum.

• başka bir yer Diğer  •

• C

4 yaşında sp tanılı oğlumun dışkılama problemi üzerine Kardelen hanımla tanıştık. Hayatımızın en büyük sorunu haline gelen bu problemi Kardelen hanımla aşabildik emeği ve özverisi için kendisine minnettarız Sayesinde bu süreci başarılı bir şekilde sonlandırdık iyi ki kendisini tanımışız

• Y

Oğlum 2014 doğumlu ARM hastası. 12 yıldır büyük tuvaletini tutamadığı için bez kullanıyorduk. Gitmediğimiz doktor kalmadı. 6 ay önce hastaneden doktorumuz bize Fizyoterapist Ayşe Kardelen Acar Hanımefendiye yönlendirdi. 2. seansta Kardelen Hanım bize bezi bıraktırdı. Şu an görüşmelerimiz devam ediyor. Hayatımız o kadar değişti ki Kardelen Hanım sayesinde daha konforlu bir yaşam sürüyor çocuğum. Bize hiç kimse umut vermemişti; ameliyatla bile zor düzelebileceğimizi söylemişlerdi. Kardelen Hanımı herkese tavsiye ederim. Gerçekten işinin uzmanı, güler yüzüne, emeğine ve bize sarf ettiği gayrete takdire şayan...

• H

Kızım anal atrezili dünyaya geldi; çok fazla ameliyatlar oldu, hepsi bitti. Cerrahımız bu alanda bizi Uzman Kardelen hocama yönlendirdi. İyi ki de yönlendirmiş, iyi ki onu tanımışız. İşinin ehli. Kabızlık süreci ve tuvalet eğitiminde kasların tutulmasıyla ilgili olarak başvurduk. Gerek ilgisiyle, gerek çocuklara yaklaşımıyla, gerekse işindeki becerisiyle bu alanda tavsiyemdir. Bizim hayatımıza dokunan kıymetli hocalarımızdandır. Kızımın Kardelenini çok seviyoruz. Sorunlarımızı çözdük, artık okula başlayabiliriz. Başka fizyoterapist aramayın.

•  •

Annemin aktif mesane sendromu için doktorumuza danışmıştık, kendisi Kardelen Hanım’a yönlendirdi. Annem kan sulandırıcı kullanıyor, 77 yaşında. Botoks mümkün değildi, ilaçlar da işe yaramadı. Fizyoterapi aldık. Eskiye göre iyileşme yakaladık. Annemin hayat standardında iyileşme oldu. Artık eskisi kadar idrara çıkmıyor. Süreç kendisine şifa oldu. Tavsiye ediyoruz.