- Depresyon
Bütüncül Psikoterapi
Cattell 2a Zeka Testi
Cinsel Terapi
Dr. Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Duygu Tanıma Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Panik Bozukluğu Tedavisi
fu...
Bende yıllardır süren hastalık ve iç huzursuzluk vardı çok doktor gezdim bi sonuç alamadım Ayşe pınar doğru Balakbabalar doktorun hanımın sayesinde daha ilk görüşmede baya olumlu sonuç elde ettim hastalığımla alakalı doktor hanımın güler yüzlü olması ve ilgili olması çok güzel bi durum ve sekreter hanım ilgi ve alakası misafir ile güzel ilginlemesi ve yardımları için çok memnunum Samsunda tek doğru adres olduğunu düşünüyorum ve çevremdeki herkesi tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla Herkez bu kilinikte tedavi olabilir 4 yıldır bi sonuç alamadım en sonunda tedavimi buldum kılinik çalışanlara ve doktora hanıma minnettarım
be....
Ayşe Pınar hocamla yeni bir sürece başladık. Uyku problemim için hocamıza başvurmuştum ve şu an uyguladığı tedavi sayesinde problemimin azalmaya başladığını söyleyebilirim. Kendisi oldukça güleryüzlü,anlayışlı ve aktif bir dinleyici.
• Dr. Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar Muayenehanesi • Diğer •
bü...
Hocamla tedavi sürecine henüz yeni başladık.Kendisi çok ilgili ve samimi.Yutkunma fobisi ve anksiyete bozukluğu için hocama ulaştım.Şu an sürecimiz güzel ilerliyor
ha...a
Doktorumuz ikizlerimin ergenlik bunalımında yardımımıza yetişti. Doktora zorlayarak götürdüğüm oğlum ve kızım doktorlarının güler yüzünü ve tatlılığını gördükten sonra artık isteyerek gidiyorlar seanslara.
• Dr. Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar Muayenehanesi • Ergen Terapisi •
Ş
şe...u
Hayatımda ilk defa böyle bir doktora rastladım.
Çok ilgili, çok nazik cidden kendinizi iyi hissedeceğiniz bir doktor. Aylardır yaşadığım sıkıntılar yüzünden gitmediğim yer kalmamıştı. Hiç birisi dr ayşe pınar hanıfendi.İYİKİ SİZ İYİKİ HAYAYIMDASINIZ• Dr. Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar Muayenehanesi • Anksiyete Bozukluğu Tedavisi •
al...n
Anksiyete ve panik atak şikayetlerim nedeniyle Ayşe Hanım’a başvurdum. bugün ikinci görüşmemizi yaptık gerçekten çok memnun kaldım. güler yüzlü samimi ve sizi gerçekten dinleyen bir doktor cidden herkese tavsiye ederim.
ha...a
Hayatımın zor bir döneminde yolumu aydınlattığınız, beni anlayarak, sabırla ve içtenlikle destek olduğunuz için size minnettarım. İyi ki varsınız, iyi ki sizin gibi bir doktora rastladım.
Y
ya...z
Görüşme sırasında kendimi rahat hissedebildim, anlatmak istediklerimi zorlanmadan ifade edebildim. Yaklaşımı ve yönlendirmeleri oldukça profesyoneldi.
• Dr. Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar Muayenehanesi • Randevu •
T
tu...
Ayşe Hanım Gerçekten işini bilen, ilgili, samimi ve güven vermektedir. Tedavi süreci, ilgisi, açıklamaları ve yaklaşımından çok memnunum.
• Dr. Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar Muayenehanesi • Diğer •
i̇...i
Bir çok kurumda başvurduğum psikiyatri bölümlerinden almadığım ilgi ve soruları hocam tarafından alıp cevapladım.Soru cevaplarla kendimi çok daha iyi tanımlayabildim.Tedavi planlaması konusunda oldukça aydınlatıcı konuştu.İlk seanstan ilerlemeye kaydedebileceğime ikna oldum
• Dr. Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar Muayenehanesi • Panik Bozukluğu Tedavisi •
Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar, Psikiyatri. Size Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Aile Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Grup Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Maudsley Obsesif Kompulsif Soru Listesi, Bütüncül Psikoterapi.
Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar adresi nerede?Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet mah. Atatürk Blv. No:342 K:1 D:2 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Pınar Doğru Balakbabalar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.