- Depresyon
- Sınav Kaygısı
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Stres
- Sosyal Fobi
se...
Daha önce seans alan bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Öfkemi kontrol edemiyordum. Ayşe hanımla seanslara öfkemi tanımlamakla başladık. Zamanla öfkemi keşfetmemde yardımcı oldu. Bana uygun olan kontrol yöntemini bulduk. Öfkemi kontrol etmeye başladıkça hayatımdaki birçok şeyin düzene girdiğini fark ettim. Birlikte 9 seans yaptık. Seanslar bittikten sonra öfkemle alakalı bir sorun yaşamadım. Emeği için Ayşe hanıma teşekkür ederim.
• Psk. Dan. Ayşe Tansık • Randevu •
P
p....g
Seanslara kaygı problemlerim sebebiyle başladım. Daha önce psikolojik destek almamıştım. Bu konuda endişelerim ve ön yargım vardı. Ama Ayşe hanımla 6. seansımızı yaptık. İlk görüşmemizde ön yargılarımı ve endişelerimi bitirdi. Seanslarımız ilerledikçe ve kaygılarım azaldıkça gerçekten desteğe ihtiyacım olduğunu fark ettim. Seanslarımız boyunca kaygılarım büyük ölçüde azaldı. Kaygı sorunumu tamamen çözene kadar seanslara devam edeceğiz. Emekleri için teşekkür ederim.
• Psk. Dan. Ayşe Tansık • Psikoterapi •
Daha önce de başka kurumlarda seans aldım fakat hiçbiri bu kadar iyi gelmemişti. İlk seansta o kadar sıcak davrandı ki kendimi bir arkadaşımla sohbet ediyormuşum gibi hissettim. "Acaba beni yargılar mı?" diye düşünmedim hiç. Ses tonu ya da diksiyonundan mı kaynaklı bilmiyorum ama konuşurken sakinleştiğimi hissettim. Tek seans bile çok iyi geldi bana. Gerçekten alanında bilinçli bir danışman. Diğer seansları gerçekten iple çekiyorum.
• Psk. Dan. Ayşe Tansık • Yetişkin Terapisi •
O
o....s
Gayet iyidi saolsun dinledi ve oradan çıkınca kendimi iyi hissetim şimdi 2. Randevuyu bekliyorum o zaman bana daha çok fikir seçeneği sunacağından da eminim
• Psk. Dan. Ayşe Tansık • Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu •
Ayşe Tansık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Tansık, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Ayşe Tansık adresi nerede?Ayşe Tansık adresini belirtmedi. Ayşe Tansık yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ayşe Tansık adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Tansık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Tansık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Tansık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Tansık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşe Tansık hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Tansık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Tansık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Tansık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Tansık ile iletişime geçmenizi öneririz.