1974 yılında Simav’da doğdum.İlk-orta ve lise eğitimimi Simav’da tamamladım.1997 Ege üniversitesi tıp fakültesi mezunuyum.Ordu Mesudiye ve Simav’da 1 yıllık pratisyenlik döneminden sonra 1998’de Dokuz Eylül Üniversitesi tıp fakültesi’nde uzmanlığa başladım ve 2003’te tedaviye dirençli OKB hastaları ile ilgili tezimi tamamlayarak ADÜ’de uzmanlığımı tamamladım. 6 yıl Nazilli devlet hastanesi ve muayene hekimi olarak Nazilli’de,1 yıl Aydın devlet hastanesinde ve 14 yıl Aydın Atatürk devlet hastanesinde çalıştım. İzmir’de Doç dr İnci Doğaner’den psikodrama ve aile terapisi eğitimi aldım.1 yıl Prof dr Köksal Alptekin ile psikotik hastalıklar üzerine beraber çalıştım ve bu konuda çalışmalar yaptım.CETAD ve Prof. dr Sultan Doğan’la eğitim alıp cinsel terapist sertifikamı aldım.Evlilik ve çift terapisi eğitimlerimi tamamladım.Halen BDT,şema terapi,destekleyici psikoterapi,EMDR,evlilik terapisi ve cinsel terapi alanında hizmet vermekteyim.

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi

Cumhuriyet Mah. Çine Cad., Aydın

• G

Çocuğumun,ergenlik dönemi problemlerine bağlı olarak, nasıl destek olabilirim diye başka doktor arayışına girdim. Ağır bir dönemden geçerken başka doktorlardan da görüş aldık ama güzel sonuçlar elde edemedik.Online araştırmalar sonucu buldum Ayşe Hanımı. Aldığı eğitimleri inceledim, kariyerini inceledim ve fotoğrafına baktım. Ve yanılmamışım. Çocuğumun güvendiği bir doktoru var artık. Allah kimseyi dara düşürmesin. Şuanda çocugum çok daha iyi. İletişimimiz düzeldi. Umarım ihtiyacınız olmaz, ola ki ihtiyacınız olur ise, Ayşe Hanımı gittiğinizde siz de fark edeceksiniz. Bilgi ile bütünleşmiş bir hekim. İyi ki varsınız.

• Uzm Dr Ayşe Topuz Kliniği Randevu  •

• B

Ayşe Hoca’nın 8 yıllık takipli hastasıyım. Bazı dönemler kaygımı kontrol edemiyorum. Kendisinin açıklamaları beni çok rahatlatıyor. Yaşadıklarıma başka bir pencereden bakmamı sağlıyor. Terapi artı ilaç tedavisiyle daha iyi olacağımı düşünüyorum. Hep bir telefon uzağımda olması ayrı bir güven veriyor. Yeni muayenehaneside çok güzel olmuş. Başarılarınız daim olsun hocam.

• Uzm Dr Ayşe Topuz Kliniği Psikiyatri Randevusu  •

Tavsiye üzerine son dönemlerde yaşadığım psikolojik rahatsızlığım için Ayşe Hanım'a ulaştım. Gerek randevu oluşturma, gerek tedavi ve sonrasında takip bölümlerinde son derece memnun kaldım. Panik atak teşhisi koydu Ayşe Hanım, ilaç tedavisi başladı, takip edeceğimizi paylaştı. Kesinlikle tavsiye ederim.

• D

Ayşe Hanım'dan uzun süredir takipliyim. Obsesif kompülsif bozukluk sebebiyle ilaç tedavisi ve terapi alıyorum. Hem sakin ve duyarlı yaklaşımının hem de işinin ehli olduğu için hastaya verdiği güvenin iyileşmemde çok etkili olduğunu düşünüyorum. İşini severek yaptığı ve bu işte çok deneyimli olduğu her halinden belli. Kendisinden çok memnunum. İyi ki onunla yolumuz kesişmiş.

• I

Ayşe Hanım'a çevrem in tavsiyesi ile ulaştım. İçinde bulunduğumuz ülke gerçekleri, benim, eşim ve çocuklarımın geleceği konusunda kaygılarım çok fazla artmıştı. Uyku bozukluğu, zaman zaman kilo artışı, bazen kilo kaybı, hayattan zevk almadan mutsuz bir yaşam sürmeye başlamıştım. En kötüsü bu mutsuzluğumu evde eşim ve çocuklarıma da yaşatmaya başladım. Doktor hanımın yaklaşımıyla beni çok etkiledi. İçinde bulunduğum durumun zorluğunu, tedaviye sadık kalarak ve iletişimi güçlü tutarak bu durumu kolayca aşabileceğimi söyledi. Gerçekten bir iki ay içinde bendeki değişimi çevremdeki arkadaşlarım, ailem bana çok sık dile getirmeye başladı. Hayata bakış açım değişti. Çok mutluyum. İyi ki Ayşe Hanım'a gitmişim.

•  •

Beni mutlu günlerle buluşturan Ayşe Hanım'dan çok memnunum. Panik atak sorunu ile gittiğim doktorumun tedavisi sonrası çok iyiyim. Kontrollerime hala giderim ve onun güler yüzünü görmek bile beni çok rahatlatır. Hastalığımla ilgili harika açıklamanız ve bana iyileşebileceğime dair umut vermeniz bana bu hayatın zorluğu ile yüzleşme gücü verdi. Benim doktorum olduğunuz için çok mutluyum.

• Y

Ayşe Hoca'ya anksiyete ve panik atak rahatsızlığım için gitmiştim. Daha ilk dakikadan itibaren müthiş enerjisi ve güler yüzüyle tedavi sürecinin o an başladığını hissettim. Çok şükür şu an gayet iyiyim, bir an olsun geçeceğini hiç düşünmemiştim. İyi ki var...

• H

Samos depremi sonrasında bende anksiyete gelişti, adeta ayaklarım yere basmıyor, boşluktaymışım hissine kapılıyordum; emniyet ihtiyacımı tamamen kaybetmiştim. Sevgili doktorum Ayşe Hanım, her şeyden önce korkumu tanıdı, anladı. Konuşmaları ilaç gibi geldi. Sonrasında kalp krizi geçirdim. Yine kendisinden yardım aldım. Bizim neredeyse aile doktorumuz gibidir. Bir doktora, onun tanı ve tedavisine güvenmeye paha biçilemez.

• B

Depresyon rahatsızlığıyla ilgili olarak Ayşe Hanım'a gittim. Yaklaşımı çok iyiydi, kendimi daha rahat hissettim, kaygılarımı giderdi. Klinik tecrübesi çok iyiydi, ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

• Y

Doktoruma kızımın referansıyla ulaştım. Sevdiğim bir kişiyi kaybetmiştim, perişan bir halde gittim. Doktorumun verdiği ilaçlar ve telkinler sayesinde durumum günden güne iyileşmeye başladı. İşinde mükemmel bir doktor. Çevreme tavsiye ederim.