Zafer Mahallesi Gümüş Sokak No:9-11, Bahçelievler
d.....
Yaklaşık 1 ay önce fıtık başlangıcı için başvurduğum doktor. İlk gittiğimde 15 gün içinde sonuca varacağımızı söylemişti. Ardından 20 güne çıktı tedavi sürem. Tedavi boyunca ağrılarım sadece hafifledi. Bittiğinde ise kaldığı yerden devam ediyor. (Verilen tüm egzersizleri evde devam etmekteyim)
• Özel Safa Hastanesi Yenibosna • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
o.....
Öncelikle çok teşekkür ederim tek seans fizik tedavi sonrasında 15 gün içinde normal kısıtlamasız hayatıma döndüm.
Tedavinin en zor kısmı deri altına enjeksiyon.
İyi çalışmalar dileğiyle ben memnun kaldım• Özel Safa Hastanesi Yenibosna • BELDE DÜZLEŞME VE 1.DERECE FITIK •
Aysel San isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysel San, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Aysel San adresi nerede?Aysel San şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer Mahallesi Gümüş Sokak No:9-11 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysel San isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aysel San online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aysel San isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysel San bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aysel San ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aysel San hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Aysel San hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları