- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Kilo Problemi
- Hiperlipidemi
- Aşırı Kilo Alımı
ay...r
Herşeyden önce onunla karşılaştığım için Allaha şükrediyorum.Çok sevecen yardımsever anlayışlı bi insanla karşılaştım iyi bi diyetisyen olmasının dışında.Ben üniversite öğrencisiyim ve pcos dolayısıyla mevcut olan kilo problemlerim vardı kendi çabalarımla kilo vermiştim fakat çok sağlıksızdı birçok problem yaşadım ta ki ayşenurcuğumla adaşımla karşılaşana kadar...Ben instgramda ona denk gelmiştim bi storysinde yasaksız diyet doyarak sağlıklı beslenerek yazıyodu benimde çok ilgimi çekmişti çünkü yaptığım diyetler beni sağlıksız kötü mutsuz depresif bi hayata itmişti.Dışarda bile yemek yiyemez hale gelmiştim.Bi gün cesaretimi topladım ve mesaj attım gizliden blogunu takip etmeyi bırakıpo gün bana hemen dönüş yaptı ve onunla çok güzel bi döneme geçiş yaptık.Her açıdan bana destek oldu.Sadece diyet değildi.Çünkü sağlıklı yaşamı bana öğretti ki bu bir bütündür.Benim mutsuz kararsız hayatımı en önemlisi diyete bakış açımı değiştirdi umut verdi.Kaç ay geçmesine rağmen hala görüşürüz.Fikirlerini daima sorarım şu sağlıklı mıdır bu nasıldır sence diye.O da her zmanki gibi bana yardımcı olmaya çalışır.Mutluyum şanslıyım ki vicdanlı bilgili anlayışlı işini iyi bilen tecrübeli bi insanla karşılaşmışım.Herkese de kendisi şiddetle tavsiye edilir.❤️❤️
ga...b
Öncelikle Ayşenur Hocama, sıcakkanlılığı, sevencenliği için çok teşekkür ediyorum. Hocamla mide ameliyatı olmayı aklımdan geçirdiğim zamanlarda tesadüfen İnternet sitesinden iletişime geçtim. PKO olmama ve ramazan ayı olmasına rağmen 91 kilodan 87 kiloya düştüm. Hemde hiç aç kalmadan. Ne zaman zorda kalsam hep destek oldu. Paranın değil sağlığımın önemli olduğunu hep önemli olduğunu yineledi. 1 ay hizmet aldım daha sonrasında benim sahsı nedenlerimden dolayı hizmet almama rağmen hep yardımcı oldu. 6ay geçti ve ben 86 kgm çünkü sağlıklı beslenmenin bir yaşam biçimi haline gelmesini sağlıyor. Mükemmel bir diyetisyen mükemmel bir destekçi arıyorsanız doğru adres kendileri. Tekrar çok teşekkür ediyorum bana kattıkları için. Tabiki çalışmaya başlıyoruz tekrardan. :) iyiki varsınız Hocam.
• başka bir yer • FAZLA KİLOLARIM •
mu....
Facebook hesabım olmadığından bir arkadaşımın hesabından yazıyorum. Ben Ayşenur hanımı bir arkadaşım sayesinde tanıdım. İyikide tanımışım hiç pişman değilim. Kendim yurtdışında yaşıyorum ve online diyet ile kilo verdim. Siz hiç diyetinizde çikolata yiyebilir misiniz? Ben yiyebiliyordum! Hemde pişmanlık duymadan. Ayşenur hanımla şubat ayının sonuna doğru diyetle başlamıştık. İlk başlarda pek oturtamamıştım rayına (kendi özel hayatımdan kaynaklanan şeylerdi) ama zamanla epey bir yol aldığımı farkettim. Belimden 10cm inceldim 5 ay içerisinde (bu birazda benim spor yapıp yapamamamdan kaynaklanıyordu). Ayrıca kalçam 102cm iken kendimi 89cmlerde buldum! Hatta şöyleki önceden zorla ayaklarımı sığdırdığım yüksek yopuklu ayakkabılarım artık ayaklarıma bol geliyor. Çok mutluyum ve 5 ay diyet bitse bile biliyorumki bir yerde takılıp kalsam benim elimden tutacak birisi var artık♥️ Birtek kilo vermekle bitmiyor iş. Kilo verdikten sonra o kiloyu tutabilmek çok önemlidir ve tabikide sağlıklı beslenmek. Ayşenur hanımın pozitif enerjisi beni hep motive etmiştir hâlâda ediyor. Diyetisyen ile sağlıklı ve bilinçli bir şekilde kilo vermek isteyen herkese Ayşenur hanımı içim rahat bir şekilde öneririm!
-Munise Akkoyun• başka bir yer • •
r.....
Yıllardır kilolu biriyim ve günde 2 öğün beslenirdim. Diyet benim için çok az yemek ve günde az öğün beslenmek demekti. Suyu da önemsemezdim. Meğer bunlar yanlışmış. Ayşenur hanım sayesinde sağlıklı beslenerek doya doya zayıflamayı öğrendim. Kendisiyle diyete başladığımız ilk haftada önce 3 kg sonrasında ilk 1 ayda 8 kg verdim. Yolumuza devam ediyoruz. Kendisini kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum diyetisyenim sayesinde istediğim ideal kiloma kavuşacağım kendisine güvendim güvenim boşa çıkmadı başarılarının devamını diliyorum bu diyete başladığımda 112 kilo idim şimdi 104..105 arasında geziniyorum aslında bir hatam var ŞU içmiyorum yoksa daha fazla kilo vermemem için hiç bir sebep yok tesekkür ederim
su...r
Sevgili ezberbozan diyetisyenim.ilk aşamada çok önyargılıydım ama sonra hergün iyi ki Ayşenur hanım diyetisyenim diyerek sağlıklı beslenmeyi öğrendim sayesinde. Ve yine sayesinde enerjimi ve sağlığımı korumaya çalışarak geçirdiğim hamileliklerden ve ameliyattan sonra oluşan kilolarımı veriyorum. Hatta ve hatta 2 minik çocukla bugün ne yapsam diye düşünmekten yorulan bir anneydim. Çocuklarım için özel olarak hazırladığı güzel menüler için de ona minnettarız.
sn...k
Kendimi bildim bileli sürekli kilolar ile başım dertte. Ve hiçbir zamanda diyetisyen desteği almadım kendi çabalarımla açlık diyetleri yaparak vermeye çalışıyordum. Ayşenur hanım ile başlayan kilo verme sürecimde yalnızca kilo vermek değil beni mutlu eden, hem doyuyorum hem sağlıklı olduğumu hissediyorum bunlar beni çok çok mutlu ediyor. Kendisinden 25 gündür danışmanlık alıyorum ve tam 6 kg verdim. Ayşenur hanım işiyle ilgili o kadar bilgi dolu ki zaten danışmanlık sürecinde bunu anlıyorsunuz. Kendisinin danışanı olmaktan çok mutluyum. Keyifle zayıflıyor, hem sağlığımı koruyor sağlıklı kalıyorum hemde doyarak zayıflıyorum. Kilo vermek hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Teşekkürler bilgi dolu, sorularıma her zaman ilgiyle doyurucu cevaplar veren canım diyetisyenim! Yolun çok açık çok aydınlık. Herkese şiddetle çok çok samimiyetle tavsiye ediyorum. Ve çok teşekkür ediyorum.
• başka bir yer • Kilo Verme Diyetleri •
Merhabalar..Son zamanlarda aldığım kilolardan çok rahatsızdım ve kilo vermek istiyordum. ama bir türlü cesaret edip diyete başlayamıyordum. Ayşenur hanımı sosyal medyada uzun zamandır takip ediyorum ve başarılarını çok takdir ediyordum. kararımı verip diyetisyenim olması için kendisiyle görüştüğümde bu işi kolaylıkla halledebileceğimin kararını çoktan vermiştim. çünkü o kadar çok güven sağladı ki..Diyete başlayalı 2 ay oldu yaklaşık 7 kilo vermiştim bile.. Hem de aç kalmadan doya doya ve her istediğimden yiyerek..Motivasyonumu hep yüksek tuttuğun için, sabırla tüm sorularıma cevap verdiğin için, bana sağlıklı beslenmeyi öğrettiğin için çok ama çok teşekkür ederim Ayşenur hanımcım.. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Asla pişman olmayacaksınız. Yolun hep açık ve aydınlık olsun güzel yürekli kız..
ne....
Ayşenur hanım ile yollarımız 2 ay öncesinde kesişti. Polikistik overli biri olarak kilo verme konusunda ciddi umutsuzdum. Denemediğim yöntem, kullanmadığım çay kapsül kalmamıştı. Gittikçe daha da kötü oluyordu ki Ayşenur hanım ile tanıştım. Tüm tabularımı yıktı, bana hem psikolog hem de diyetisyen oldu desem yeridir. Kendisi sayesinde 2 AYDA TAM 8 KG verdim. Ve dolu dolu tabaklar ile doya doya beslenerek bu işi başardım. Sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Ve hiçbir şeyin imkansız olmadığını öğrendim. Herkese tavsiye ediyorum.
z.....
Kendimi bildim bileli hiç sağlıklı beslenip ideal kilom için çaba göstermedim , taki Diyetisyen Ayşenur Ayazla karşılaşana kadar o bana az yiyerekte doyabileceğimi her yediğin az olsada insana yetebileceğini öğretti ..
Teşekkürler .• başka bir yer • Sağlıklı Beslenme •
mu....
Senelerdir süren sağlıksız beslenme sürecimde psikolojik yetersizlik ve başarızlık sorunlarım Ayşenur hanım ile tanışmamla son buldu. Sağlıklı beslenme sürecini öğretmeyi amaçlayan diyet mantığıyla değil de sağlıklı beslenmeyi yaşam standartı olarak benimsememi sağladı. Yaklaşık 2 aylık bir süreçte 68 kilodan 58 kiloya inmemi doya doya sağladı. Kendi başıma yaptığım diyetlerle ben bu rakamlara inmiş olsamda incelme olarak nerdeyse 5 cm lik bir fark vardı. Burda görmüş oluyoruz ki diyetten öte sağlıklı beslenmek kaloriden öte doğru besinleri doğru saatlerde doğru besinlerle tüketmek uyku düzeninden içtiğin suya kadar doğru belirlemek ve bunların hepsini sporla desteklemek her şeyden önce diyeti mutsuzluk ve yük olarak görmemek gerçekten başarılı bir beslende uzmanıyla mümkün. Zaten akademik olarak kendini kanıtlamış bir beslenme uzmanı olarak bundan farksız bir sonuç beklenemezdi. Sizde hayatınızda ki yükleri kendinizi yormadan psikolojinizden ve bedeninizde atmak ister misiniz ? O zaman hiç düşünmeyin derim. Ayşenur hanım'a çok çok teşekkür ederim. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
• başka bir yer • Beslenme •