Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2016 yılında şeref öğrencisi olarak başarıyla mezun oldum.
Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri, Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi, Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara 75. Yıl Huzurevi , Özel Güven Hastanelerinde görev aldım.
2017 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimime başladım.
2018 yılında memleketim olan Denizli de AK DİYET SAĞLIKLI YAŞAM VE BESLENME DANIŞMANLIK MERKEZİ ni kurdum.
2019 Eylül 2020 Haziran ayında Türkiye'de ilk olan Fonksiyonel Tıp Akademisinin Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği Eğitimine katıldım. Türkiye'de İlk fonksiyonel tıp diyetisyeni mezunlarındanım.
9 aylık çok verimli geçen eğitimi başarı ile tamamlayıp Fonksiyonel Tıp Diyetisyeni oldum.
2020 - 2021 yıllarında İleri Fonksiyonel Tıp Eğitimini de alarak bu alanda uzmanlaştım. Fitoterapi ve Mizaç alanında eğitimlere katıldım. Kurucu ve fonksiyonel tıp diyetisyeni olarak görevime devam etmekteyim.
- Şişmanlık (Obezite) ,
REFORMER PİLATES
Sporcu Beslenmesi
Ü
ü....t
İlgi alakası çok iyi sizi dinliyor size değer veriyor yapabileceklerinizi sorup ona göre bi diyet sunuyor size
• Bireysel Beslenme Danışmanlığı • Randevu •
em...n
Birlikte çalıştığımız fizyoterapist Ela hanim dan çok memnun kaldim.Danisani önce tanıyor sonra ihtiyacina göre calisma yaptırıyor.Cok yogun kas ağrılarına yönelik basladim 3.seansta hemen guclenmeyi farkettim agrilarimda azalma.oldu.Kurum ferah aydınlık calisma alanı güzel.Tavsiye ediyorum.
• AK DİYET | SAĞLIKLI YAŞAM & BESLENME DANIŞMANLIK MERKEZİ • Diğer •
Ö
ö....b
Kilo vermek için başvurdum. Kilo verdim, hamile kaldım, yine kendisine gitmeye devam ettim. Daha sonra çocuğumda alerjik bir durum çıktı, bana özel beslenme programı hazırladı emzirme dönemimde. Bende lipodem olduğunu fark etti. Süreçten ve kendisinden memnunum. Çok tecrübeli ve başarılı bir uzman. Danışanını sıkıntıya sokmuyor, çoğu konuda yardımcı oluyor.
Ö
ö...
Ben Ayşenur Hanım'a yıllar önce internetten ulaştım. Denizli diyetisyen yazarak ve yorumlar çok iyiydi. Gidince de güler yüzünden ve yaklaşımından çok memnun kaldım. Şimdi lipödem için gidiyorum kendisine ve inanılmaz iyi bu konuda. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
Dyt. Ayşenur Özcan Keskin
Çok teşekkür ederim güzel yorumun ve güvenin için
e...
Ayşenur Hanıma yapay zeka önerisi ile geldim ve çok memnunum. Uzun zamandır kilo vermeye çalışan biri olarak, daha ilk ayımızda 4-5 kilo yağdan kaybettim. Çok saygılı ve kibar birisi. Kesinlikle tavsiye ederim.
Dyt. Ayşenur Özcan Keskin
Güzel yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Z
z...
Arkadaşlarım sayesinde kilo ve sağlık sorunları nedeniyle ulaştım. Süreç tamamen tedavi ve beni rahat ettirecek şekilde düzenleniyor. İlk defa bu kadar sürede kalıcı kilo kaybı yaşadım, hep verip kısa sürede fazlasıyla alıyordum. Tavsiye ederim.
Dyt. Ayşenur Özcan Keskin
Ne güzel dönüş çok mutlu oldum teşekkür ederim..
a...
Kesin sonuç istiyorlarsa Ayşenur Hanım doğru adres. Hedefime istediğim zamanda, zorlanmadan ulaştım ve kalıcı olarak kilo verdim. Şikayetlerim büyük oranda azaldı. Güler yüzü, sıcakkanlılığıyla çok güzel motive ediyor. Kendisini tavsiye ederim.
Dönüşünüz güzel yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
h...
Ben Aralık ayı başında birkaç rahatsızlığımın sebebi kilolarım olduğu için başvurdum ve iyi ki başvurmuşum. Ayşenur Hanım'la sekiz aylık görüşmeler sonunda ben yaklaşık 20 kg verdim, kendisinden çok memnunum. Bana nasıl doğru besleneceğimden tutun nasıl sağlıklı olurum'a kadar her türlü desteği verdiği için çok memnun kaldım. Çok başarılı bir diyetisyen, kendisinin nezaketiyle bize sevecen yaklaşımıyla desteğini hep hissediyorsunuz. Kendisini tavsiye ederim.
Dönüşünüz güzel yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Ü
ü...
Ayşenur Hanım'ı sosyal medyada diyetisyen arayışındayken gördüm ve sayfasına girdiğimde enerjisi ve güleryüzü benim onu tercih etmemdeki ilk etkendi. Hemen bir randevu oluşturup diyet sürecine başladık Ayşenur Hanım'la. İnsülin direnci tanısı konulmuştu ama ben nasıl besleneceğimi, nelerden kaçınacağımı hiç bilmiyordum. Bu sebeple destek almak istemiştim. Ayşenur Hanım o kadar güzel ve bütüncül yaklaşıyor ki sürece, vücudumuzda onarılması gereken, temizlenmesi gereken her şey süreçte gerçekten tıkır tıkır işliyor ve gerçekleşiyor. Amacım hiçbir zaman çok fazla kilo verip aniden kilo kayıpları yaşayıp zayıflamak değildi. Ayşenur Hanım birebir kişiye göre, kişinin yaşam tarzına, isteklerine, tanılarına, sıkıntılarına göre bir liste hazırlıyor. Şu anda hem insülin direncim çok düştü hem de Ayşenur Hanım sayesinde yıllardır hiç kimsenin çözüm bulamadığı kabızlık problemim tamamen ortadan kalktı, diyebilirim. O yüzden kendisi benim kurtarıcı meleğim, bir diyetisyenden daha ötesi...
Dyt. Ayşenur Özcan Keskin
Canım danışanım çok teşekkür ederim hem uyumun hem yorumların hem güvenin için .. sağlık hep sizinle olsun
n....ö
Ayşenur hanıma fibromiyalji şikayetiyle gittim.Kendisini tercih etmemin sebebi fonksiyonel tıp diyetisyeni olmasıydı.Beslenmemi düzenleyerek hergün yaşadığım ağrılardan uzun süredir yaşadığım enerji düşüklüğünden sabahları uykumu almamış olarak uyanma sorunlarımdan kurtuldum.Diyete başladığım ilk hafta rahatladım.Diyeti birebir uyguladım ve hiç aç kalmadım.Bu sorunumun çözülmesine vesile oldu. Aynı zamanda çok güleryüzlü sıcakkanlı biri herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
• AK DİYET | SAĞLIKLI YAŞAM & BESLENME DANIŞMANLIK MERKEZİ • Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği •
Dyt. Ayşenur Özcan Keskin
Güzel dönüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlığınızın hep sürmesini dilerim Çok güzel bir yolculuktu..
Ayşenur Özcan Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Özcan Keskin, Diyetisyen. Size Ayşenur Özcan Keskin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği, Online Diyet, Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Andulasyon Terapi.
Ayşenur Özcan Keskin adresi nerede?Ayşenur Özcan Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Servergazi Mahallesi, Cevizli Sokak, No:3/1 Merkezefendi Denizli
- Denizli
- Servergazi Mahallesi, Cevizli Sokak, No:3/1 Merkezefendi Denizli
- Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Özcan Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşenur Özcan Keskin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşenur Özcan Keskin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşenur Özcan Keskin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşenur Özcan Keskin hangi dilleri konuşuyor?Ayşenur Özcan Keskin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşenur Özcan Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Özcan Keskin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Özcan Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 132 hasta / danışan, Ayşenur Özcan Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.